نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با لاراول در هنگام آپلود روی سرور

  1. #1

    مشکل با لاراول در هنگام آپلود روی سرور

    سلام و درود
    بعد از دیدن مقالات دوستان در مورد آپلود فایل من یک پوشه به نام customer در public_html ایجاد کردم و محتوای فایل public رو اونجا قرار دادم و در کنار محتویات یک پوشه به نام local ساختم و بقیه فایل های لاراول رو اونجا قرار دادم و فایل index.php رو هم بصورت زیر ویرایش کردم
    require __DIR__.'/local/vendor/autoload.php';

    $app = require_once __DIR__.'/local/bootstrap/app.php';

    ولی باز هم با ارور 500 مواجه میشم و دلیلشو نمیدونم
    و یک چیز دیگه پوشه node_madules هم باید در کنار فایل های لاراول باشه یا باید جای دیگه ای قرار بگیره؟
    و یه چیز دیگه هم بگم اینکه وقتی فایل خام لاراول5.5 رو آپلود میکنم مشکلی ندارم
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید!!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با لاراول در هنگام آپلود روی سرور

    با توجه به صحبت هات شما باید از تو فولدر کاستومر که Index.php قرار داره یه بک بزنی (یعنی از فولدر کاستومر خارج بشی ) تا بتونی بری تو فولدر لوکال

    یه همچین چیزی میشه

    require __DIR__.'/../local/vendor/autoload.php';

  3. #3

    نقل قول: مشکل با لاراول در هنگام آپلود روی سرور

    سلام .. شما میتونید مقاله زیر رو بخونید و به شما کمک بسیاری خواهد کرد :

    آپلود لاراول بر روی هاست اشتراکی

  4. #4

    نقل قول: مشکل با لاراول در هنگام آپلود روی سرور

    اصلا پیشنهاد میکنم این کار رو نکنی چون بعدا تو دیپلوی کردن مشکل میخوری بهتره یه symlink بین public با public_html سرور بسازی پوشه لاراولتم تو home بزار

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با SQLEXPRESS در هنگام Backup
    نوشته شده توسط Leon_pro در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 08 تیر 1388, 21:07 عصر
  2. سوال: مشکل با کامپایل مجدد و آپلود روی سایت
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 26 خرداد 1387, 14:24 عصر
  3. مشکل با infopath در هنگام ارتباط با webservice
    نوشته شده توسط omidelahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 بهمن 1386, 09:44 صبح
  4. مشکل با alert در هنگام زدن دکمه Back
    نوشته شده توسط Vahid_Keyany در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1384, 11:08 صبح
  5. مشكل با ADO در هنگام خروج از برنامه
    نوشته شده توسط behrooz در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اسفند 1382, 00:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •