نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در اجرای کوئری با چندین شرط

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    مشکل در اجرای کوئری با چندین شرط

    با سلام
    دوستان،در فرم گزارش فایل پیوست من چند تا شرط گذاشتم که در صورتی که در صورتی که کمبوباکس ها انتخاب شوند یا خالی باشند اطلاعات توسط کوئری از جدول استخراج بشه ،اما یکی از شرط ها اصلا جواب نمیده و من هیچج ایرادی توی اون نمیبینم.

    Untitled.png
    شرط واحد متقاضی رو انتخاب میکنم نتیجه کوئری خالیه!
    ایراد از کجا میتونه باشه؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: مشکل در اجرای کوئری با چندین شرط

    اساتید کسی کمک نمیکنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: مشکل در اجرای کوئری با چندین شرط

    طراحی کوئری rep نادرست هست.
    باید بصورت پارامتریک طراحی کنین. برای پاس کردن مقدار پارامتر نول هم قبلا نمونه گذاشته بودم.
    بعنوان راهنما چند فیلد رو براتون درست کردم. با همین روش بقیه کوئری رو تکمیل کنین.

    در ضمن:
    • فیلد تاریخ باید بصورت عدد ذخیره بشه
    • در اسامی جداول و فرمها و ... علامت - استفاده نکنین
    • از کلمات کلیدی مثل date بعنوان اسم فیلد و ... استفاده نکنین


    1.png

    3.png

    2.png

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: مشکل در اجرای کوئری با چندین شرط

    روش ارسال پارامتر به کوئری

    Option Compare Database
    Option Explicit
    Function F1() As Long
    Dim qd As QueryDef
    Set qd = CurrentDb.QueryDefs("rep_new")
    qd.Parameters("@D1") = 910101
    qd.Parameters("@D2") = 961230
    qd.Parameters("@RunnerID") = 1
    qd.Parameters("@Code") = Null
    Dim rs As Recordset
    Set rs = qd.OpenRecordset
    rs.MoveLast
    rs.MoveFirst
    F1 = rs.RecordCount
    rs.Close
    Set rs = Nothing
    End Function

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: مشکل در اجرای کوئری با چندین شرط

    و برنامه نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار linktaz
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    C:\WINDOWS\Temp
    پست
    309

    نقل قول: مشکل در اجرای کوئری با چندین شرط

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    روش ارسال پارامتر به کوئری

    Option Compare Database
    Option Explicit
    Function F1() As Long
    Dim qd As QueryDef
    Set qd = CurrentDb.QueryDefs("rep_new")
    qd.Parameters("@D1") = 910101
    qd.Parameters("@D2") = 961230
    qd.Parameters("@RunnerID") = 1
    qd.Parameters("@Code") = Null
    Dim rs As Recordset
    Set rs = qd.OpenRecordset
    rs.MoveLast
    rs.MoveFirst
    F1 = rs.RecordCount
    rs.Close
    Set rs = Nothing
    End Function
    سلام
    جناب mazoolagh من متوجه منظورتون از ارسال پارامتر به کوئری نشدم.میشه بیشتر توضیح بفرمائید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: مشکل در اجرای کوئری با چندین شرط

    نمونه پیوست میکنم تا نکات تاریک روشن بشه.

    بسته به اینکه بخواین نتایج جستجو در فرم یا گزارش بیاد، روشهای مختلفی هست که من برای چند تای اونها نمونه گذاشتم:

    4.png

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: مشکل در اجرای کوئری با چندین شرط

    DoCmd.OpenForm "Search_Results_Unbound"

    .....
    .....
    Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
    Dim qd As QueryDef
    Set qd = CurrentDb.QueryDefs("rep_new")
    qd.Parameters("@D1") = Forms!Search!D1
    qd.Parameters("@D2") = Forms!Search!D2
    qd.Parameters("@RunnerID") = Forms!Search!RunnerID
    qd.Parameters("@Code") = Forms!Search!CodeID
    Set Me.Recordset = qd.OpenRecordset
    End Sub

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: مشکل در اجرای کوئری با چندین شرط

    DoCmd.OpenForm "Search_Results_Unbound_2", , , , , , WHERE

    .....
    .....
    Private Sub Form_Open(Cancel As Integer)
    Me.RecordSource = "SELECT * FROM main_tr WHERE " & Me.OpenArgs
    End Sub

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: مشکل در اجرای کوئری با چندین شرط

    DoCmd.OpenReport "Search_Results_Unbound", acViewReport, , , , WHERE

    .....
    .....
    Private Sub Report_Open(Cancel As Integer)
    Me.RecordSource = "SELECT * FROM main_tr WHERE " & Me.OpenArgs
    End Sub

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: مشکل در اجرای کوئری با چندین شرط

    برنامه نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اجرای کوئری
    نوشته شده توسط farshid_82 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1392, 15:01 عصر
  2. مشکل در اجرای کوئری
    نوشته شده توسط ali zi zeperto در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 اسفند 1389, 11:59 صبح
  3. مشكل در اجراي كوئري
    نوشته شده توسط zzzzzza در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1389, 12:16 عصر
  4. مشكل در اجراي كوئري
    نوشته شده توسط mirzajavad در بخش PHP
    پاسخ: 34
    آخرین پست: سه شنبه 30 شهریور 1389, 15:15 عصر
  5. یک مشکل در اجرای کوئری
    نوشته شده توسط majoran در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اسفند 1386, 00:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •