نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل من در recyclerview

  1. #1

    مشکل من در recyclerview

    با سلام به همه دوستان
    من یه لیست با recyclerview دارم لیستش درست شده هیچ ایرادی هم نداره ولی مشکل من اینه که نمیتونم کلیک کنم
    کلیک در recyclerview چطوریه ؟؟؟؟؟؟

    public class MainActivity extends AppCompatActivity
    {
    private static Integer i;
    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState)
    {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.main);
    getWindow().getDecorView().setLayoutDirection(View .LAYOUT_DIRECTION_RTL);

    List<Data> data = fill_with_data();
    RecyclerView recyclerView = (RecyclerView) findViewById(R.id.recyclerview);
    Recycler_View_Adapter adapter = new Recycler_View_Adapter(data, getApplication());
    recyclerView.setAdapter(adapter);
    recyclerView.setLayoutManager(new LinearLayoutManager(this));
    }

    private List<Data> fill_with_data()
    {
    List<Data> data = new ArrayList<>();
    data.add(new Data("همه چیز درباره اوبونتو","سیستم عاملی آسان و زیبا با کاربرد آسان",R.mipmap.ubuntu));
    data.add(new Data("همه چیز درباره کوبونتو","سیستم عاملی با محیط کاملا معمولی کمی سخت",R.mipmap.kubuntu));
    data.add(new Data("همه چیز درباره کالی","سیستم عاملی برای دوستداران هک و امنیت",R.mipmap.kali));
    data.add(new Data("همه چیز درباره دپین","سیستم عاملی شبیه مک با محیطی کاملا زیبا",R.mipmap.deppin));
    data.add(new Data("همه چیز درباره لینوکس","بهترین سیستم ععامل جهان متن باز و با امنیت",R.mipmap.list_logo_linux));
    data.add(new Data("همه چیز درباره نرم افزار های آزاد","درباره تمامی نرم افزار های متن باز و مجانی",R.mipmap.app));
    data.add(new Data("همه چیز درباره من","همه چیز درباره آشنایی با من",R.mipmap.about_us));
    data.add(new Data("همه چیز درباره قوانین گروه","درباره تمامی اطلاعات درمورد قوانین گروه",R.mipmap.law));
    return data;
    }

    اینم کدم
    من میخوام رو هر کردوم که کلیک کردم برو تو اکتیویتی خودش
    ممنون
    اگه عکس هم از خود برنامه خواستین بگین آپ کنم

  2. #2

    نقل قول: مشکل من در recyclerview

    کسی
    recyclerview گار نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


  3. #3

    نقل قول: مشکل من در recyclerview

    کیلک روی آیتم های ریسایکلر ویو چیز خاصی نداره داخل آداپتوری که داری میتونی رویداد کلیک رو تعریف کنی و در کل به 2 صورت میشه رویداد کلیک رو برای آیتمهای ریسایکلر ویو تعریف کرد یکی همینی که گفتم که ساده تر هم هست و یکی هم بیای متد onclick رو براش پیاده سازی کنی یه سرچ تو گوگو بزنی کلی رفرنس گیرت میاد.

    روش اول راحت :
    https://stackoverflow.com/questions/...mclicklistener


    روش دوم یکم پیچیده ولی اصولی تر :

    https://antonioleiva.com/recyclerview-listener/


    اگر کاراهای ساده میخوای بکنی مثل بتز کردن یه اکتیویتی و یا این مدل کارا همون روش اول کارتو راه میندازه

    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: مشکل من در recyclerview

    من از این روش رفتم فقط نتونستم برم اکتیویتی که میخوام برم
      @Override 
    public void onBindViewHolder(final ViewHolder holder, int position) {
    final String element = mDataset[position];

    holder.itemView.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    @Override
    public void onClick(View v) {
    onClickSubject.onNext(element);
    }
    });
    }

  5. #5

    نقل قول: مشکل من در recyclerview

    شما به جای اینکار از کتابخونه‌های موجود استفاده کن. هم سریع‌تره و هم امکانات بیشتری داره. مثلا کتابخونه FastAdapter یا موارد مشابه. تو گیت هاب سرچ کنید recyclerview کتابخونه‌های مرتبط رو میاره.
    اگر هم علاقه‌‌ای به اینکار ندارید باید خودتون event های ریسایکلر رو مثل onclick و onlongclick بنویسید که توصیه نمیشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل من در صدا کردن تابع وب سرویس چیه ؟
    نوشته شده توسط click2ir در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1390, 21:02 عصر
  2. سوال: مشکل من در داده ها در کامبو باکس ( فوری )
    نوشته شده توسط rezapassword در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 دی 1389, 15:02 عصر
  3. مشکل من در نمایش تاپیک ها
    نوشته شده توسط mazdadoost در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1388, 10:34 صبح
  4. سوال: اساتید مشکل من در DBCC چیه لطفا یک نگاه به کد بندازید
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 14:18 عصر
  5. مشکل من در بایند وی بی 2005 و sql2000
    نوشته شده توسط shinsinbin@yahoo.com در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 خرداد 1385, 17:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •