نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمایی در ارتباط با یک تکه کد php

  1. #1

    راهنمایی در ارتباط با یک تکه کد php

    سلام
    این تکه کد دقیقا چه کاری انجام می دهد ؟
    define('ROOT_PATH',str_repeat("../",substr_count($_SERVER['‌​SCRIPT_NAME'],'/')-2‌​));

    این تکه کد بر روی PHP Version 5.3.5-1ubuntu7.11 به صورت صحیح پاسخ می دهد و دایرکتوری روت را برمی گرداند ولی در PHP Version 5.6.32-1+ubuntu17.04.1+deb.sury.org+1 پاسخ صحیحی نمی دهد و برنامه را با مشکل مواجه می کند آیا این تکه کد در این دو نسخه php تغییر کرده است ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: راهنمایی در ارتباط با یک تکه کد php

    تعداد Slash ها را توی نام اسکریپت میشماره و از ۲ کم میکنه و به اندازه نتیجه /.. اصافه میکنه ! میخواد به صورتی نسبی از اسکریپت مسیر بده که به نظر من حماقته وقتی میتونه با DOCUMENT_ROOT به Root دسترسی پیدا کنه !!! اسکریپت ضعیف این شکلیه !!!
    در ضمن تغییر هم نداشته.
    کلا کد مشکل داره چون اگه توی خود root باشیم این ۲ که ازش کم میکنه نتیجه را 1- میکنه و str_repeat خطا میده.

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در رابطه با یک نوع کد php
    نوشته شده توسط hoka1731 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1392, 10:11 صبح
  2. مبتدی: اجرای یک تکه کد php روی سرور در هر دقیقه
    نوشته شده توسط mst_ab در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 17 اردیبهشت 1389, 22:17 عصر
  3. راهنمايي در ارتباط با ديتا بيس
    نوشته شده توسط shahram_g در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 اسفند 1387, 13:21 عصر
  4. راهنمایی در ارتباط با خرید dedicated سرور
    نوشته شده توسط jafar_tavakolian در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 14 فروردین 1387, 03:07 صبح
  5. راهنمایی در رابطه با یک شبکه محلی
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 19
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 11:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •