نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کمک در مرحله ساخت برنامه صندوق خانوادگی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    کمک در مرحله ساخت برنامه صندوق خانوادگی

    سلام دوستان و اساتید عزیز.
    بنده در حال ساخت برنامه ای هستم تحت عنوان صندوق خانوادگی. برخی قسمتهاش تکمیل شده و بعضی دیگه هنوز انجام نشده و نیاز به کمک دارم.
    قسمت هایی که برنامه داره از قرار زیر هست :
    - ثبت و ویرایش اعضا
    - افتتاح حساب
    - پرداخت وام
    - دریافت اقساط به صورت انفرادی و گروهی
    - معوقات وام
    - ثبت اطلاعات صندوق و بانکهای مربوطه
    - مسدودی حساب ها
    - واریز و برداشت انفرادی و گروهی
    - مدیریت و ثبت چک های دریافتی و صادره
    - یادآور رویدادهای مهم
    - قرعه کشی و نوبت دهی وام
    - دفترچه تلفن
    - گزارشات : 1- گزارش صندوق 2- بانک 3- کارمزد 4- هزینه ها 5- کل تراکنش ها 6- گزارشات اعضا 7- تراکنش اعضا 8- گزارشات وام 9 - تراز مالی صندوق و اعضا
    - تهیه پشتیان(بکاپ) و بازگشت آن(ریستور)
    - مدیریت کاربران و سطح دسترسی آنها

    دوستان و اساتید کسی مایل هست در جاهایی که نیاز به کمک دارم، این تاپیک رو دنبال کنه و کمکم کنه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: کمک در مرحله ساخت برنامه صندوق خانوادگی

    دوست عزیز شما پروژتون رو شروع کنید هرجا که به مشکل برخورد کردید در این فروم مطرح کنید دوستانی هستند که حتما کمک میکنن تا مشکلات بوجود امده رو رفع کنید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: کمک در مرحله ساخت برنامه صندوق خانوادگی

    دوستان من تو این برنامه یه جدول مشخصات واریز اقساط(شماره وام،تاریخ واریز،مبلغ قسط،شناسه پرداخت،تاریخ سررسید اقساط) دارم و یه جدول مخصوص مشخصات وام(شماره وام، تاریخ وام،مبلغ وام،شناسه وام).
    یه قسمتی دارم که بعد از واریز هر قسط، مانده ی وام رو نشون میده.
    حالا من میخام با استفاده از کوئری مانده ی وام رو بدست بیارم.امکانش هست راهنمایی کنین؟؟
    یه همچین چیزی :



    select sum(tbl_aghsat.mablaghghest),sum(tbl_vam.mablaghva m) from tbl_aghsat join tbl_vam on tbl_aghsat.idvam=tbl_vam.id
    آخرین ویرایش به وسیله Iman7228 : دوشنبه 29 آبان 1396 در 13:18 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: کمک در مرحله ساخت برنامه صندوق خانوادگی

    یک سوال دیگه اینکه من میخام برای دفترچه اقساط، سررسید درست کنم.
    یعنی تاریخ اولین قسط و تعداد اقساط رو بهش بدم. برنامه خودش سررسید اقساط ماهیانه رو تو دیتاگرید ایجاد کنه.

    تاریخش با استفاده از کامپوننت تاریخ شمسی هست و تاریخ ابتدا و انتها رو میشه تولید کرد، اما حلقه ای که باید تاریخ های بین( تاریخ ابتدا و تاریخ انتها ) رو ایجاد کنه رو مشکل دارم.


    for (int i = 0; i<Convert.ToInt32(txtTedad.Text); i++)
    {
    string[] strsplit = txtDate.Text.Split('/');
    var pc = new PersianCalendar();
    DateTime dt = pc.ToDateTime(Int32.Parse(strsplit[0]), Int32.Parse(strsplit[1]), Int32.Parse(strsplit[2]), 0, 0, 0, 0);
    dt = pc.AddMonths(dt, Int32.Parse(txtTedad.Text));
    var index = dataGridViewX1.Rows.Add();
    dataGridViewX1.Rows[0].Cells[3].Value = txtDate.Text;
    dataGridViewX1.Rows[index].Cells[3].Value = pc.GetYear(dt).ToString() + "/" + pc.GetMonth(dt).ToString() +"/" + pc.GetDayOfMonth(dt).ToString();
    }

    آخرین ویرایش به وسیله Iman7228 : جمعه 26 آبان 1396 در 21:35 عصر

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Babol
    پست
    80

    نقل قول: کمک در مرحله ساخت برنامه صندوق خانوادگی

    خب ظاهرا کسی نیست که جواب بده.
    اشکالی نداره. اما در مرحله ساخت همین برنامه، میخواستم یه قسمتی بسازم که بشه باهاش قرعه کشی انجام داد. این مرحله رو با دیتاگرید انجام دادم. گفتم شاید به درد کسی بخوره :
    چیزهایی که نیازه : 1- یک عدد دیتاگرید که به جدول وصل باشه یا اینکه بشه توش اطلاعات وارد کرد 2- دو عدد لیبل 3- یک عدد دکمه
    و اینهم کد :
    ghorekeshi.jpg


    private void RegBTN_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    Random rnd = new Random();
    int b = int.Parse(dataGridView1.Rows.Count.ToString());
    Random objRandom = new Random();
    int intRandomNumber = 0;
    intRandomNumber = objRandom.Next(b);
    label1.Text = intRandomNumber.ToString();
    int h = int.Parse(label1.Text);
    label2.Text = Convert.ToString(dataGridView1.Rows[h].Cells["namefamily"].Value) + " با کدملی "+ Convert.ToString(dataGridViewX1.Rows[h].Cells["codemelli"].Value);
    }
    catch
    {
    FarsiMessageBox.FMessageBox.Show("نامی را برای قرعه کشی اضافه کنید", "نتیجه", FarsiMessageBox.FMessageBoxButtons.OK, FMessageBoxIcons.Information);
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک در مورد ساخت یک برنامه پیش پا افتاده با استفاده از فایل های تصادفی !
    نوشته شده توسط DANTEH در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 02 دی 1390, 22:21 عصر
  2. کمک در مورد ساخت این برنامه
    نوشته شده توسط G3n3Rall در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1390, 22:03 عصر
  3. کمک در مورد ساخت این برنامه
    نوشته شده توسط baradar در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 18:34 عصر
  4. کمک در مورد ساختن برنامه قابل اجرا در لینوکس
    نوشته شده توسط babak869 در بخش توسعه نرم افزار مستقل از سکو
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1384, 11:22 صبح
  5. کمک در مورد ساخت قفل های سخت افزاری
    نوشته شده توسط White_eagle در بخش Foxpro
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1383, 11:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •