نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فایل های css ماژول های نصب شده

  1. #1

    فایل های css ماژول های نصب شده

    سلام
    عرض ادب خدمت اعضای محترم انجمن
    یه سوال داشتم لطفا اگه می تونید راهنمایی کنید:


    من با webpack و react مشغول تمرین و یادگیری هستم .

    ماژولی به نام sweetalert2 را که در صفحه ی گیتاب زیر قرار دارد نصب کردم:
    https://limonte.github.io/sweetalert2/

    و منظورم از نصب کردن این بوده که با npm نصبش کرده ام .
    حالا برای استفاده آن را ایمپورت می کنم به این ترتیب:

    import swal from 'sweetalert2'

    swal('Any fool can use a computer');





    اما مشاهده می کنم که پیامی که نمایش داده می شود فاقد style است بعد از این که متوجه شده ام در هنگام نصب این پکیج چند فایل css هم در node_modules
    نصب شده اند ادرس ان فایل css را به صورت دستی دادم و مشکل حل شد.


    حالا سوالی که از شما دارم این است که ایا باید فایل های cssای که درون پکیج ها و ماژول های جاوااسکریپتی که نصب می کنیم قرار دارند را به صورت
    دستی به سایت اضافه کنم؟
    ایا امکان انجام اتوماتیک ان وجود دارد؟
    به نظر من باید راهی باشد زیرا در صفحه ی گیتاب این پکیج هیچ اشاره ای به لینک دادن دستی به فایل های css نبود پس باید راهی باشد

    ایا به نظر شما من چیزی را از قلم انداخته ام ؟
    ایا نباید پکیج خاصی را نصب کنم؟
    ایا وقتی یک ماژول را ایمپورت می کنیم نباید فایل هایی css درون ان هم ایمپورت شوند؟


    سپاسگزارم

  2. #2

    نقل قول: فایل های css ماژول های نصب شده

    آره . راه داره . اگه webpack ت رو درست کانفیگ کرده باشی که css هم لود کنه، کافیه از همون دستور import استفاده کنی و فرض کنی توی فولدر node_modules هستی .
    مثل این :

    import 'angular-material';
    import 'angular-material/angular-material.css';
    import 'angular-material-icons';
    import 'angular-material-icons/angular-material-icons.css';


    من اینجا فایل های جاوا اسکریپت انگولار-متریال و بعد فایل های css ش رو لود کردم

    اینارو بالای کد جاوااسکریپتم مینویسم.

    + کافیه توی کانفیک webpack ت برای فایل های css از style-loader و css-loader استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دسترسی به فایل های نصب شده
    نوشته شده توسط immortalsoull در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 آذر 1392, 19:43 عصر
  2. تشخیص فایل اجرایی برنامه به علت استفاده از کامپوننت‌(های) نصب شده.
    نوشته شده توسط p_ooya در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 16:45 عصر
  3. اشکال در sql server و فایل های دانلود شده از سایت مایکروسافت
    نوشته شده توسط amuSoheil در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مرداد 1382, 00:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •