نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: فراخوانی وب سرویس wsdl با جاوا اسکریپت؟

  1. #1

    فراخوانی وب سرویس wsdl با جاوا اسکریپت؟

    سلام
    دوستان، چگونه می توانم با جاوا اسکریپت و اچ تی ام ال اطلاعات یک وب سرویس نوع wsdl را مستقیما بدون دریافت فایل xml بدست آورم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: فراخوانی وب سرویس wsdl با جاوا اسکریپت؟


  3. #3

    نقل قول: فراخوانی وب سرویس wsdl با جاوا اسکریپت؟

    سلام
    بهتره توضیحات بیشتری بدم. من یک سایت دارم که فقط می توانم با کدهای اچ تی ام ال و جاوا اسکریپت در آن بنویسم آیا با این امکانات راهی است که فایل xml پاسخ وب سرویس را به داخل سرور بیاورم و بعد از روی فایل پاسخ را بدست آورم ؟ یا اینکه اصلا راهی است که پاسخ را به نوعی مستقیم دریافت کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: فراخوانی وب سرویس wsdl با جاوا اسکریپت؟

    من درست متوجه نمیشم مشکلت چیه ولی درخواست ایجکس میتونی بفرستی به آدرس xml دریافتش کنی
    ولی خب اگه SOAP باشه با وب سرویس نمیتونی گفتگو کنی و داده بفرستی و بگیری
    فقط فایل xml رو دریافت میکنی چون نمیتونی SOAP CLIENT بسازی
    مگه اینکه کتابخونه ای برای اینکار نوشته شده باشه که من ندیدم

    ساده ترین راه در اینصورت اینه که یه هاست دوم با قابلیت ساپورت PHP یا ASP تهیه کنی
    از هاست اول درخواست ایجکس بفرستی به هاست دوم و هاست دوم با PHP با وبسرویس گفتگو کنه و نتیجش رو برگردونه در قالب JSON یا XML

  5. #5

    نقل قول: فراخوانی وب سرویس wsdl با جاوا اسکریپت؟

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    من درست متوجه نمیشم مشکلت چیه ولی درخواست ایجکس میتونی بفرستی به آدرس xml دریافتش کنی
    ولی خب اگه SOAP باشه با وب سرویس نمیتونی گفتگو کنی و داده بفرستی و بگیری
    فقط فایل xml رو دریافت میکنی چون نمیتونی SOAP CLIENT بسازی
    مگه اینکه کتابخونه ای برای اینکار نوشته شده باشه که من ندیدم

    ساده ترین راه در اینصورت اینه که یه هاست دوم با قابلیت ساپورت PHP یا ASP تهیه کنی
    از هاست اول درخواست ایجکس بفرستی به هاست دوم و هاست دوم با PHP با وبسرویس گفتگو کنه و نتیجش رو برگردونه در قالب JSON یا XML
    با تشکر منظور من soap xml است. آنچه که متوجه نمی شوم اینست با درخواست ایجکس چه اتفاقی می افتد؟ آیا یک فایل xml دریافت شده و در هارد سرور ذخیره می شود و مراحل بعدی کار کردن با این فایل است؟ یا اینکه محتوای xml بصورت یک متغیر استرینگ دریافت شده و مراحل بعدی کار کردن با این استرینگ است؟ کدام را دریافت می کنیم؟
    سوال بعدی در مورد مثال زیر است
    var soapMessage =
    '<soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">'+
    '<soap:Body>'+
    '<SomeMethod>'+
    '<Arg1>Arg1 Value</Arg1>'+
    '<Arg2>Arg2 Value</Arg2>'+
    '</SomeMethod>'+
    '</soap:Body>'+
    '</soap:Envelope>';

    $.ajax({
    url: "http://localhost/someService.svc",
    type: "POST",
    dataType: "xml",
    contentType: "text/xml; charset="utf-8"",
    headers: {
    SOAPAction: "http://localhost/someService/SomeMethod"
    },
    data: soapMessage,
    success: function(soapResponse){
    //DO SOMETHING
    }
    });

    ادرس مثال:
    http://www.fahadismy.name/soap-calls-using-jquery-ajax/

    در مثال فوق با متد ایجکس یک soap request توسط متغیر soapMessage ارسال می شود انچه دریافت می شود چیست؟ ایا soapResponse در مثال فوق نام یک فایل است یا اینکه چیز دیگری مثلا استرینگ است؟ مشابه این مثالها زیاد دیدم ولی قسمت آخر توضیح داده نشده است

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: فراخوانی وب سرویس wsdl با جاوا اسکریپت؟

    1 - استرینگ دریافت میشه
    جاوا اسکریپت یه زبان تحت کلاینت هستش یعنی اصلا توی سرور اجرا نمیشه بلکه سمت کلاینت و توی مرورگر کلاینت اجرا میشه

    2 - soapResponse حاوی پاسخ درخواست ایجکس هستش .... پاسخ همیشه استرینگ هستش ولی خب میتونه استرینگ فرمت شده باشه ...مثل xml یا json شما میتونی console.log میتونی مختوای یک متغیر رو ببینی و ببینی چی داخلشه مثلا

    console.log(soapResponse )

  7. #7

    نقل قول: فراخوانی وب سرویس wsdl با جاوا اسکریپت؟

    سلام
    برای تست دریافت وب سرویس سوپ wsdl با روش فوق نیاز به آدرس یک وب سرویس آزمایشی بهمراه کد soap request مربوطه دارم تا ابتدا مطمئن بشم روش فوق جواب میده یا نه. اصلا چیزی برای این تست وجود داره؟

  8. #8

    نقل قول: فراخوانی وب سرویس wsdl با جاوا اسکریپت؟

    سلام
    تحقیق کردم کدهای جاوا اسکریپت دو نوع هستند اولی client side که در مرورگرها قابل اجرا است دومی server side که در سرور بهمراه زبان برنامه نویسی دیگر پس از کامپایل قابل اجرا است.
    کد جاوا اسکریپت زیر از یک مثال در اینترنت برای فراخوانی وب سرویس soap wsdl است .و از روی آن یک برنامه html کدنویسی کردم و از طریق آن در مرورگر سعی کردم وب سرویسی را فرا خوانی کنم ولی خطای صفر داد البته قبل از آن وب سرویس را ازطریق نرم افزار soapUI فراخوانی کرده و کار می کرد.یعنی وب سرویس و soap request هر دو درست بودند.
    اگر کسی با کد زیر آشنا است سوال اینست کد زیر client side است یا server side؟ اگر server side است بی خیالش بشم.

    var soapMessage =
    '<soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">'+
    '<soap:Body>'+
    '<SomeMethod>'+
    '<Arg1>Arg1 Value</Arg1>'+
    '<Arg2>Arg2 Value</Arg2>'+
    '</SomeMethod>'+
    '</soap:Body>'+
    '</soap:Envelope>';

    $.ajax({
    url: "http://localhost/someService.svc",
    type: "POST",
    dataType: "xml",
    contentType: "text/xml; charset="utf-8"",
    headers: {
    SOAPAction: "http://localhost/someService/SomeMethod"
    },
    data: soapMessage,
    success: function(soapResponse){
    //DO SOMETHING
    }
    });

    ادرس مثال:
    http://www.fahadismy.name/soap-calls-using-jquery-ajax

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: فراخوانی وب سرویس wsdl با جاوا اسکریپت؟

    js زبان سمت کلاینت هستش و کد شما هم برای کلاینت هستش
    اونیکه شما دیدی گفتن سمت سروره nodejs هستش که جریان دیگه ای داره

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با فراخوانی وب سرویس
    نوشته شده توسط Louai_M در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 تیر 1394, 02:30 صبح
  2. سوال: مشکل با فراخوانی وب سرویس در html
    نوشته شده توسط r_khan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1393, 11:10 صبح
  3. مشکل در فراخوانی وب سرویس (WSDL) و توابع مربوطه
    نوشته شده توسط mriahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 11 مرداد 1392, 13:09 عصر
  4. حرفه ای: فراخوانی وب سرویس با استفاده از Clr Function
    نوشته شده توسط ferdin در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 29 دی 1391, 11:48 صبح
  5. فراخوانی وب سرویس با آژاکس
    نوشته شده توسط xamfia در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 فروردین 1388, 21:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •