نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: امکان برنامه نویسی سایت با C++‎

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    61

    امکان برنامه نویسی سایت با C++‎

    سلام وقتتون بخیر . میخواستم بدونم با سی پلاس پلاس میشه برنامه نویسی سایت انجام داد مثل php یا asp لطفا راهنمایی کنید ممنون

  2. #2

    نقل قول: امکان برنامه نویسی سایت با C++‎‎

    سلام
    بله میشه
    راه های زیادی داره از CGI گرفته تا WebAssembly

    اگر کتاب C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ How to Program Deitel and Paul Deitel را نگاه کنی یک فصل به این موضوع اختصاص داره


    مثلا

    CGI

    #include <iostream>
    using namespace std;

    int main () {
    cout << "Content-type:text/html\r\n\r\n";
    cout << "<html>\n";
    cout << "<head>\n";
    cout << "<title>Hello World - First CGI Program</title>\n";
    cout << "</head>\n";
    cout << "<body>\n";
    cout << "<h2>Hello World! This is my first CGI program</h2>\n";
    cout << "</body>\n";
    cout << "</html>\n";

    return 0;
    }

    یا مثلا میتونی یک جور دیگه بنویسی با روش های دیگه


    #include <cheerp/clientlib.h>

    void webMain()
    {

    client::console.log("Hello World Wide Web!");
    }


    بنویس با
    /opt/cheerp/bin/clang++ -target cheerp example.cpp -o example.js
    کامپایل کن

    اینجوری اجرا کن
    nodejs example.js

    در کل خیلی توصیه نمیکنم

    اگر به وب علاقه داری مخصوصا backend به نظرم سمت پایتون یا go حرکت کنی بهتره

    موفق باشی
    آخرین ویرایش به وسیله MehrdadLinux : یک شنبه 28 آبان 1396 در 10:47 صبح

تاپیک های مشابه

  1. طراحی وب سایت و برنامه نویسی php با بیش از 7 سال سابقه
    نوشته شده توسط m.esmaeilzadeh در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 21:42 عصر
  2. محیط برنامه نویسی C با امکان plot ?
    نوشته شده توسط roborazi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 دی 1392, 10:16 صبح
  3. سوال: نحوه برنامه نویسی سایت با استفاده از googlemap
    نوشته شده توسط sunyniazi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 دی 1392, 09:15 صبح
  4. تفاوت برنامه نویسی C با ++C
    نوشته شده توسط mahsun در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1384, 05:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •