نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط اپ موبایل با API لاراول

  1. #1

    Question ارتباط اپ موبایل با API لاراول

    سلام دوستان
    من یه مشکلی دارم که نمیدونم چطوری باید API رو توی لاراول بنویسم قبلا API رو روی php خام نوشته بودم ولی الان رو لاراول میخوام انتقال بدم نمیدونم چطوری باید این کارو کرد
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که چیکار بکنم و چی بنویسم.
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارتباط اپ موبایل با API لاراول

    API فرق خاصی با کد معمولی LARAVEL نداره فقط خروجیش بجای قالب HTML یه متن فرمت شده مثل jSON هستش
    مثلا میخای لیست یوزر ها رو نشون بدی در حالت معمولی همچین چیزی میشه
    return view('user-list' ,compact('users') );


    تو api اینجوری خروجی میدی

    return response()->json( ['users'=>$users] , 200);

  3. #3

    نقل قول: ارتباط اپ موبایل با API لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    API فرق خاصی با کد معمولی LARAVEL نداره فقط خروجیش بجای قالب HTML یه متن فرمت شده مثل jSON هستش
    مثلا میخای لیست یوزر ها رو نشون بدی در حالت معمولی همچین چیزی میشه
    return view('user-list' ,compact('users') );


    تو api اینجوری خروجی میدی

    return response()->json( ['users'=>$users] , 200);


    ببینید من توی روت اینجوری نوشتم

    Route::any('/api_android', 'APIController@Index');



    و توی کنترلر اینو نوشتم ولی بازم پیدا نمیکنه و وصل نمیشه


    public function Index(Request $request) {
    $data=array(0,1);
    return response()->json( ['users'=>$data] , 200);


    بنظرتون مشکل چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله amirkh1988 : دوشنبه 29 آبان 1396 در 13:02 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارتباط اپ موبایل با API لاراول

    اررور چی میده دقیقا ؟
    اگه 405 هستش که هزار تا دلیل میتونه داشته باشه یا تو روت اشتباه تایپی داشتی یا لینک رو اشتباه میزنی یا .....
    اگرم 405 نیست که باید ببینی دقیقا ارورر چی میگه تا حلش کین

  5. #5

    نقل قول: ارتباط اپ موبایل با API لاراول

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    اررور چی میده دقیقا ؟
    اگه 405 هستش که هزار تا دلیل میتونه داشته باشه یا تو روت اشتباه تایپی داشتی یا لینک رو اشتباه میزنی یا .....
    اگرم 405 نیست که باید ببینی دقیقا ارورر چی میگه تا حلش کین
    اقا دمت گرم روش درست بود فقط باید تو دایرکتوری route بجای نوشتن در فایل web.php باید توی فایل api.php مینوشتم.
    بازم ممنون داداش

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارتباط اپ موبایل با API لاراول

    خواهش فقط اگه پروژه خیلی ساده و کوچک نیست همه کدای api رو توی یک فایل نریز که خیلی شیر تو شیر میشه
    یه فولدر درست کن تو فولدر کنترلر هات به اسم Api و توی اون کنترلر های api رو بزار و برا هر بخش هم یه کنترلر جدا بساز مثلا

    artisan make:controller Api/UserController

  7. #7

    نقل قول: ارتباط اپ موبایل با API لاراول

    با سلام برای مدیریت ارورهای سمت api لاراول باید از مثال ذیل استفاده کنید
    https://jobteam.ir/ProductUser/78-La...-error-handler

    این ارورها می تواند 404 ، 500 و ... باشد و نیازی نیست صفحات html سمت وب برای کاربران اپ نیز برگشت داده شود

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه برقراری ارتباط نرم افزارهای موبایل با مرکز اطلاعات (؟)
    نوشته شده توسط soheyl_ir89 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 17:32 عصر
  2. ارتباط با api
    نوشته شده توسط esmhaj در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1390, 00:32 صبح
  3. سوال: ارتباط موبایل با کامپیوتر
    نوشته شده توسط saate777 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اسفند 1389, 17:26 عصر
  4. ارتباط موبایل با کامپیوتر برای ارسال sms
    نوشته شده توسط noorsoft در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 13:07 عصر
  5. ارتباط گوشی موبایل با کامپیوتر از طریق بلوتوث
    نوشته شده توسط حبیب در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 اردیبهشت 1386, 15:47 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •