نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تعیین موقیعت کاربر روی گوگل مپ مثل الو پیک

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    تعیین موقیعت کاربر روی گوگل مپ مثل الو پیک

    سلام وقت بخیر نمیدونستم عنوان تاپیک رو چی بزنم ولی امیدوارم که درست زده باشم بهرحال

    اگر توی الو پیک حالا چه اپ اندرویدش یا توی سایت (چون میشه از الو پیک توی بروزر ) هم استفاده کرد وقتی شما هنوز ثبت درخواست پیک نزده اید میتونید تعداد پیکهای انلاین رو روی نقشه ببنید و حتی وقتی یک پیک درخواست شما رو قبول کرد شما میتونید موقعیت اون طرف رو ببینید که الان کجا هست و از چه طریقی داره میاد به سمت موقعیت شما و حتی میتونید مسیری که داره به سمت مقصد میره رو تا لحظه آخر ببینید و البته وقت سفر تمام میشه دیگه موقعیت پیک حذف میشه حالا میخواستم ببینم اینو با چه وب سرویس یا api زده البته با گوگل مپ اشنا هستم و با پین گذاری و محاسبه مسیر بین دو نقطه ولی برای همون کاربری که داره با سایت کار میکنه نه یه طرف یا کاربر(در اینجا پیک) دیگه ای که درخواستتو اکی میکنه و بتونی موقعیت اون رو هم ببینی لطفا راهنمایی نمایید از چه وب سرویس یا api بایست استفاده کنم

    توضیح: google map api موقعیت خودتو و اون دو تا نقطه ای که میخواهی یا هر نقطه ای رو میده ولی من میخام که موقعیت شخص دوم یا سوم رو بگیرم نه خودمو گفتم اینو بگم شاید بهتر باشه

    راستی من با php کد میزنم و این برای یه برنامه تحت وب با php میخوام هر چند توی گوگل مپ با جاوا اسکریپت بایست نوشت .
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله charcharkh : سه شنبه 30 آبان 1396 در 17:21 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: تعیین موقیعت کاربر روی گوگل مپ مثل الو پیک

    دوستان لطفا راهنمایی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار a_mzadeh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    122

    نقل قول: تعیین موقیعت کاربر روی گوگل مپ مثل الو پیک

    سلام؛ وقت شما هم بخیر

    نقل قول نوشته شده توسط charcharkh مشاهده تاپیک
    google map api موقعیت خودتو ... میده
    با این فرض، شما میتونی مدام موقعیت کاربری که متحرک هست رو به سرور ارسال کنی و از اون سمت به کاربر مربوطه نمایش بدی.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: تعیین موقیعت کاربر روی گوگل مپ مثل الو پیک

    ممنون از پاسخ شما ولی یه مشکل هست شاید بنده درست متوجه نشدم

    ببنید من الان توی سایت الو پیک هستم و دارم موقعیت خودمو میبینم این تا اینجا درسته

    حالا نزدیک به 10 تا پیک هم اطرف من وجود داره که موقعیت هر کدام رو داره به من نشون میده حدود 10 تا مارکر میتونم ببینم موقعیت این افراد رو چظور میتونم بگیرم و نمایش به نفر اول که درخواست دهنده پیک هست نشون بدم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار a_mzadeh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    122

    نقل قول: تعیین موقیعت کاربر روی گوگل مپ مثل الو پیک

    نقل قول نوشته شده توسط charcharkh مشاهده تاپیک
    ممنون از پاسخ شما ولی یه مشکل هست شاید بنده درست متوجه نشدم

    ببنید من الان توی سایت الو پیک هستم و دارم موقعیت خودمو میبینم این تا اینجا درسته

    حالا نزدیک به 10 تا پیک هم اطرف من وجود داره که موقعیت هر کدام رو داره به من نشون میده حدود 10 تا مارکر میتونم ببینم موقعیت این افراد رو چظور میتونم بگیرم و نمایش به نفر اول که درخواست دهنده پیک هست نشون بدم
    راستش من اطلاع ندارم که الوپیک از چه الگوریتمی استفاده میکنه و یا الگوریتم بهینه چی هست ولی ساده‌ترین راهی که به ذهنم میرسه اینه که موقعیت تمام پیک‌ها از طریق نرم افزاری که روی گوشی‌های همراهشون نصبه دائما داره به سرور ارسال میشه، حالا زمانیکه شما درخواست پیک می‌کنید، بسته به موقعیت شما، سرور موقعیت پیک‌های اطراف رو به نرم افزار شما ارسال و اون هم اون‌ها رو به شما نمایش میده.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: تعیین موقیعت کاربر روی گوگل مپ مثل الو پیک

    ممنونم

    برای اینکه مکان یک دستگاه رو بگیرم بایست چی کار کنم ؟ فرض کنید یه ردیاب روی ماشین یه شرکت توی سقف مثلا جاسازی شده یا کیف مدرسه بچه و سریال اونم ورداشتم حالا چطور توی مرورگر نمایش بدم ؟‌ سریال رو توی چه تابعی بایست بزارم تا بهم coords رو بده ? وقتی مثل الو پیک طرف مقابل اپلیکیشن خودشو باز میکنه خب داره یسری اطلاعات میفرسته به سرور ولی وقتی یه ردیاب عادی توی یه وسیله ای کار گذاشته میشه که دیگه نرمافزار یا مرورگری وجود نداره اینجا چطور بایست موقعیت طرف رو بگیرم ؟


    راستی این تاپیک هم زدم ولی نتیجه ای فعلا نگرفتم

    https://barnamenevis.org/showthread.p...C-%D8%A7%D8%B3

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: تعیین موقیعت کاربر روی گوگل مپ مثل الو پیک

    اینجا رو مطالعه کنید :
    https://moquet.net/blog/realtime-geo...king-firebase/

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: تعیین موقیعت کاربر روی گوگل مپ مثل الو پیک

    از همه دوستان تشکر میکنم که وقت گذاشتند و پاسخ دادند ولی باز اونی که میخواستم دستگیرم نشد اجازه بدید ساده تر بگم :

    یک دستگاه ردیاب دارم که کار میزارم توی کیف مدرسه بچه و سریال اون دستگاه رو هم بر میدارم .

    حالا خودم میام توی google map api و میخوام موقعیت اون ردیاب رو که توی کیف بچه کار گزاشتم رو بگیرم و رهگیری کنم.

    و والدین بچه هروقت خواستند وارد این سایتی که من ساختم بشن و بعد لاگین کنند( که فقط فرزند خودشون رو ردگیری کنند . و به ردیاب دیگران دست رسی نداشته باشند)

    مشکلم لاگین یا این مسایل نیست مشکلم اینه که سریال اون ردیاب رو توی چه تابعی بایست بزارم که بهم مختصات مکانی کیف مدرسه رو بده .

    در اصل مشکلم سر بدست اوردن مختصات ردیاب با شماره سریال همون دستگاه هست درحالی که اون ردیاب مرورگر یا اصلا اینترنت نداره که در لحظه برام موقعیت بفرسته ولی والدین اون بچه(کاربران) دارند از توی مرورگر (سایتی که بنده طراحی کردم) دارند بچه دلبندشون رو ردیابی میکنند حتی بدون اینکه اون چیزی بدونه .

    مشکلم لاگین یا این مسایل نیست مشکلم اینه که سریال اون ردیاب رو توی چه تابعی بایست بزارم که بهم مختصات مکانی کیف مدرسه رو ب


    ببنبد توی کد زیر دارم موقعیت کاربر رو که توی مرورگر هست رو نشون میدم با استفاده از navigator خود مرورگر یا گوشی


    <!DOCTYPE html>
    <html>

    <head>
    <script src = "https://maps.googleapis.com/maps/api/js"></script>



    <script>

    function getLocation() {
    if (navigator.geolocation) {
    navigator.geolocation.getCurrentPosition(showPosit ion);
    } else {
    x.innerHTML = "Geolocation is not supported by this browser."; }}function showPosition(position) {
    yourLoc = position.coords.latitude , position.coords.longitude }
    function loadMap()
    {

    var mapOptions = {
    center:new google.maps.LatLng(19.373341, 78.662109),
    zoom:7
    }

    var map = new google.maps.Map(document.getElementById("sample"), mapOptions);

    var marker = new google.maps.Marker({
    position: yourLoc),
    map: map,
    });
    }
    </script>

    </head>

    <body onload = "loadMap()"></body>

    </html>



    حالا وقتی میخوام موقعیت اون ردیاب رو بدست بیارم بجای مقداری که در position تابع اد مارکر چی بایست بزارم چطور موقعیت اون ردیاب رو حالا دربیارم ؟؟؟


    ببخشید اگر کدهام بهم ریخته هست هر کاری کردم نشد مرتب بشه ولی کلیات رو نشون میده

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: تعیین موقیعت کاربر روی گوگل مپ مثل الو پیک

    up.........

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: تعیین موقیعت کاربر روی گوگل مپ مثل الو پیک

    ذوستان راهنمایی لطفا .....

تاپیک های مشابه

  1. نحوه نمایش چندین نقطه بر روی گوگل مپ
    نوشته شده توسط omid_student در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1392, 16:53 عصر
  2. ثبت آدرس کاربر در گوگل مپ توسط php
    نوشته شده توسط davoodi در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 11:03 صبح
  3. سوال: قرار دادن نقشه محل کارم از روی گوگل مپ به روی صفحه تماس با ما در سایت خودم
    نوشته شده توسط ali abedian در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1391, 11:11 صبح
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1390, 15:21 عصر
  5. گفتگو: بدست آوردن شهر و نمایش روی گوگل مپ
    نوشته شده توسط ahrimaneahurai در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 شهریور 1389, 22:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •