نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    سلام من میخوام مقادیری که توسط چک باکس در گریدویو انتخاب میشه رو برای چاپ به استیمول بفرستم، لطفا راهنمایی کنن که چگونه باید کد خودم رو ویرایش کنم:


    DataTable dt = (DataTable)DGV_Vorod.DataSource;
    for (int i = 0; i < DGV_Vorod.Rows.Count; i++)
    {
    if (!DGV_Vorod.Rows[i].Cells[2].Selected)
    continue;
    }
    stiReport1.Load(Environment.CurrentDirectory + @"\Report\reportvorod.mrt");
    stiReport1.Compile();
    stiReport1.RegData("ds.DT6", dt);
    stiReport1.Show();




    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : سه شنبه 30 آبان 1396 در 17:45 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    برای این کار بهتره شما ابتدا بیای سطرهای دیتا گرید رو پیمایش کنی و سطرهای انتخاب شده رو در یک دیتا تیبل ذخیره و دیتا تیبل رو برا چاپ بفرستید.



    DataTable dt = new DataTable();
    DataRow row;
    dt.clear();
    dt.Columns.Add("Name");
    dt.Columns.Add("Family");
    for(int i;i<dataGrid.Rows.Count;i++)
    {
    if(bool.parse(dataGrid.Rows[i]["Checked"].ToString())
    {
    row = dt.NewRow();
    row["Name"] = dataGrid.Rows[i]["Name"].ToString();
    row["Family"] = dataGrid.Rows[i]["Family"].ToString();
    dt.Rows.Add(row);
    }
    }



    الان شما میتونید dt رو به گزارشتون بفرستید(فیلدها رو خودتون تغییر بدید)
    در ضمن در دیتا گرید یک ستون از نوع چک باکس ایجاد کنید که کاربر بتونه تیک بزنه
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : چهارشنبه 01 آذر 1396 در 09:16 صبح

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    من کد رو منتقل کردم ظاهرا داره گیر میده، تصویر ضمیمه شد:
    Capture.PNG

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    clear رو به صورت Clear بنویسید اشتباه از سوی من بود. (تو notepad نوشتم)
    در خط 6 مقدار i رو 0 قرار بدید اشتباه از سوی من بود. int i=0
    parse رو به صورت Parse بنویسید اشتباه از سوی من بود.
    دیتا گرید شما از چه نوعی هست؟ کامپوننت دیگه ای جز دیتا گرید خود ویژوال استودیو هست؟
    بهتره برنامتونو اینجا آپلود کنید.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    من کد رو به شکل زیر اصلاح کردم اما فقط یک رکورد از انتخاب شده ها ارسال میشه.


    DataTable dt = new DataTable();
    DataRow row;
    dt.Clear();
    dt.Columns.Add("PersonID");
    dt.Columns.Add("Fname");
    for (int i=0; i < DGV_Vorod.Rows.Count; i++)
    {
    if (bool.Parse(DGV_Vorod.Rows[i].Cells[2].Selected.ToString()))
    {
    row = dt.NewRow();
    row["PersonID"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[4].Value.ToString();
    row["Fname"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[5].Value.ToString();
    dt.Rows.Add(row);
    }
    }
    stiReport1.Load(Environment.CurrentDirectory + @"\Report\reportvorod.mrt");
    stiReport1.Compile();
    stiReport1.RegData("ds.DT6", dt);
    stiReport1.Show();

    اینم لینک دانلود سورس:
    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : جمعه 03 آذر 1396 در 10:25 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    سلام
    استیمول خودش کنترل checkbox داره، بنداز تو data مقدارشو ازدیتا سورس بگیر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    DGV_Vorod.Rows[i].Cells[2].Selected.ToString()

    این خط بجای سلکت بنویسید ولیو
    به این شکل
     DGV_Vorod.Rows[i].Cells[2].Value.ToString()
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 10 آذر 1396 در 14:06 عصر

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    من مشکل رو با کد زیر و راهنمایی بسیار عالی شما حل کردم، فقط یه مشکل دیگه مونده اینکه من سه رکورد را انتخاب می کنم، ولی تعداد ارسال ها به ریپورت دو عدد هست، یعنی هرتعداد که انتخاب انجام میشه یک رکورد کمتر ارسال میشه لطفا راهنمایی کنید.

    DataTable dt = new DataTable();
    DataRow row;
    dt.Clear();
    dt.Columns.Add("PersonID");
    dt.Columns.Add("Fname");
    dt.Columns.Add("Lname");
    dt.Columns.Add("Sazman");
    dt.Columns.Add("dastgah");
    dt.Columns.Add("VNDate");
    dt.Columns.Add("StartTimeAM");
    dt.Columns.Add("EndTimeAM");
    dt.Columns.Add("StartTimePM");
    dt.Columns.Add("EndTimePM");
    dt.Columns.Add("ellat");
    for (int i = 0; i < DGV_Vorod.Rows.Count; i++)
    {
    if (Convert.ToBoolean(DGV_Vorod.Rows[i].Cells[2].Value))
    {
    row = dt.NewRow();
    row["PersonID"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[4].Value.ToString();
    row["Fname"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[5].Value.ToString();
    row["Lname"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[6].Value.ToString();
    row["Sazman"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[7].Value.ToString();
    row["dastgah"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[8].Value.ToString();
    row["VNDate"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[9].Value.ToString();
    row["StartTimeAM"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[10].Value.ToString();
    row["EndTimeAM"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[11].Value.ToString();
    row["StartTimePM"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[12].Value.ToString();
    row["EndTimePM"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[13].Value.ToString();
    row["ellat"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[14].Value.ToString();
    dt.Rows.Add(row);
    }
    }
    stiReport1.Load(Environment.CurrentDirectory + @"\Report\Vorod.mrt");
    stiReport1.Compile();
    stiReport1.RegData("ds.DT5", dt);
    stiReport1.Show();
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله zzhkfa : شنبه 04 آذر 1396 در 20:17 عصر دلیل: افزودن تصویر خطا

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    ابتدا کد زیر رو بعد از لود داده ها بنویس

    for (int i = 0; i < DGV_Vorod.Rows.Count; i++)
    {
    DGV_Vorod.Rows[i].Cells[2].Value=false;
    }


    سپس کد بالا رو به صورت زیر اصلاح کن

    DataTable dt = new DataTable();
    DataRow row;
    dt.Clear();
    dt.Columns.Add("PersonID");
    dt.Columns.Add("Fname");
    dt.Columns.Add("Lname");
    dt.Columns.Add("Sazman");
    dt.Columns.Add("dastgah");
    dt.Columns.Add("VNDate");
    dt.Columns.Add("StartTimeAM");
    dt.Columns.Add("EndTimeAM");
    dt.Columns.Add("StartTimePM");
    dt.Columns.Add("EndTimePM");
    dt.Columns.Add("ellat");






    for (int i = 0; i < DGV_Vorod.Rows.Count; i++)
    {
    if(DGV_Vorod.Rows[i].Cells[2].Value!=DBNull.Value)
    {
    if (Convert.ToBoolean(DGV_Vorod.Rows[i].Cells[2].Value))
    {
    row = dt.NewRow();
    row["PersonID"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[4].Value.ToString();
    row["Fname"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[5].Value.ToString();
    row["Lname"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[6].Value.ToString();
    row["Sazman"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[7].Value.ToString();
    row["dastgah"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[8].Value.ToString();
    row["VNDate"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[9].Value.ToString();
    row["StartTimeAM"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[10].Value.ToString();
    row["EndTimeAM"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[11].Value.ToString();
    row["StartTimePM"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[12].Value.ToString();
    row["EndTimePM"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[13].Value.ToString();
    row["ellat"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[14].Value.ToString();
    dt.Rows.Add(row);
    }
    }
    }
    stiReport1.Load(Environment.CurrentDirectory + @"\Report\Vorod.mrt");
    stiReport1.Compile();
    stiReport1.RegData("ds.DT5", dt);



  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    کد جدید رو هم جایگزین کردم، متاسفانه مشکل حل نشد. اگر زحمتی نیست یه نگاه به سورسی که لینکش رو گذاشتم بیندازید. ممنون میشم
    http://s8.picofile.com/file/83125705...ement.zip.html
    آخرین ویرایش به وسیله zzhkfa : یک شنبه 05 آذر 1396 در 18:15 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    این کدهارو کلا به جای کد های فرمتون بزارید



    using Stimulsoft.Report;
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Data.OleDb;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;




    namespace LeaveManagement
    {
    public partial class Frm_ViewVorod : Form
    {
    public Frm_ViewVorod()
    {
    InitializeComponent();
    }


    static OleDbConnection con = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=Bank.mdb;Persist Security Info=True");
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter("", con);
    DataSet ds = new DataSet();
    private void Frm_ViewVorod_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    BindData();
    }
    private void BindData(string str = "")
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    DataBase db = new DataBase();


    string where = " where 1=1 ";


    if (!string.IsNullOrEmpty(str))
    where += string.Format(" and (VNDate like '%{0}%')", str);
    dt = db.MySelect("select * from Tbl_VorodExit " + where);


    DGV_Vorod.DataSource = dt;
    //DGV_Vorod.Columns.Cast<DataGridViewColumn>().ToLis t().ForEach(f => f.SortMode = DataGridViewColumnSortMode.NotSortable);
    DGV_Vorod.Columns[0].Width = 30;
    DGV_Vorod.Columns[1].Width = 30;
    DGV_Vorod.Columns[2].Width = 30;
    DGV_Vorod.Columns[9].HeaderText = "تاریخ ";
    DGV_Vorod.Columns[10].HeaderText = "ق.ظ / ورود";
    DGV_Vorod.Columns[11].HeaderText = "ق.ظ / خروج";
    DGV_Vorod.Columns[12].HeaderText = "ب.ظ / ورود";
    DGV_Vorod.Columns[13].HeaderText = "ب.ظ / خروج";
    DGV_Vorod.Columns[3].Visible = false;
    DGV_Vorod.Columns[4].Visible = false;
    DGV_Vorod.Columns[5].Visible = false;
    DGV_Vorod.Columns[6].Visible = false;
    DGV_Vorod.Columns[7].Visible = false;
    DGV_Vorod.Columns[8].Visible = false;
    DGV_Vorod.Columns[14].Visible = false;
    countVorod();


    }


    private void countVorod()
    {
    // نمایش تعداد رکوردهای ثبت شده
    int count;
    count = System.Convert.ToInt32(DGV_Vorod.Rows.Count);
    //count--;
    label_count.Text = count.ToString();

    for (int i = 0; i < DGV_Vorod.Rows.Count; i++)
    {
    DGV_Vorod.Rows[i].Cells["colprint"].Value = false;
    }
    }
    private void چاپToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    DataRow row;
    dt.Clear();
    dt.Columns.Add("PersonID");
    dt.Columns.Add("Fname");
    dt.Columns.Add("StartTimeAM");
    dt.Columns.Add("EndTimeAM");
    for (int i = 0; i < DGV_Vorod.RowCount; i++)
    {
    if (bool.Parse(DGV_Vorod.Rows[i].Cells["colprint"].Value.ToString()))
    {
    row = dt.NewRow();
    row["PersonID"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[4].Value.ToString();
    row["Fname"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[5].Value.ToString();
    row["StartTimeAM"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[10].Value.ToString();
    row["EndTimeAM"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[11].Value.ToString();
    dt.Rows.Add(row);
    }


    }


    StiReport s = new StiReport();


    s.Load(Environment.CurrentDirectory + @"\Report\reportvorod.mrt");
    s.Compile();
    s.RegData("ds.DT6", dt);
    s.Show();
    }


    private void DGV_Vorod_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    //try
    //{
    // var a = DGV_Vorod.Rows[e.RowIndex].Cells[3].Value;


    // if (e.ColumnIndex == 0) //delete
    // {
    // DialogResult result = FarsiMessage.Show("آیا مطمئنید که می خواهید این رکورد را حذف کنید؟", "اخطار", FarsiMessageBoxButtons.YesNo, FarsiMessageBoxIcons.Question);
    // if (result == DialogResult.Yes)
    // {
    // DataBase db = new DataBase();
    // db.DoCommand("delete from Tbl_Vorod where VorodID=" + a.ToString());
    // FarsiMessage.Show("رکورد مورد نظر از بانک حذف گردید", "حذف اطلاعات", FarsiMessageBoxButtons.OK, FarsiMessageBoxIcons.Information);
    // BindData();


    // }
    // }
    // if (e.ColumnIndex == 1) //edite
    // {
    // Frm_NewVorod f = new Frm_NewVorod();
    // f.idVorod = Convert.ToInt32(a);
    // f.ShowDialog();
    // BindData();
    // }
    //}
    //catch
    //{


    //}


    }


    private void Frm_ViewSaati_KeyUp(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Escape)
    this.Close();
    }
    }
    }




  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    متاسفانه مشکلی حل نگردید، همچنان یک رکورد کمتر ارسال میشه

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    متاسفانه مشکل حل نشد، لطفا اگر امکان داره راهنمایی کنید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    نقل قول نوشته شده توسط zzhkfa مشاهده تاپیک
    متاسفانه مشکل حل نشد، لطفا اگر امکان داره راهنمایی کنید
    من خودمم موندم چرا سطر اول چاپ نمیشه منطقا باید چاپ بشه. ولی اولین سطر تیک خورده توی دیتا تیبل ذخیره نمیشه
    بقیه دوستان اگه میدونن کجای کارم اشتباه بوده بگن.

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    دوستان کسی نبود ما را یاری برساند؟

  16. #16

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    قبل از حلقه باید کاری کنید آخرین تغییر در دیتاگرید اعمال بشه که با متد EndEdit قابل انجام هست. پس قبل از حلقه خط زیر رو اضافه کنید
    DGV_Vorod.EndEdit();

    لود و نمایش گزارش هم باید بعد از حلقه باشه.

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    خیلی ممنون از راهنمایی کاربردی که کردید. واقعا جای تشکر دارد.
    اگر زحمتی نیست لطفا بفرمائید که چگونه می تونم وقتیکه گزینه ای تیک زده نشده است یه پیغام به کاربر نشون بدم که گزینه ای انتخاب نشده است؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    نقل قول نوشته شده توسط zzhkfa مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از راهنمایی کاربردی که کردید. واقعا جای تشکر دارد.
    اگر زحمتی نیست لطفا بفرمائید که چگونه می تونم وقتیکه گزینه ای تیک زده نشده است یه پیغام به کاربر نشون بدم که گزینه ای انتخاب نشده است؟
    همون قسمت که شرط گذاشتی تیک خورده ها رو بریزه تو دیتاتیبل برای اون شرط یک else بزار و ستونهای انتخاب نشده رو بریز تو رشته ای تا بتونی با مسیج باکس نشون بدی

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    من می خوام یه if بنویسم که اگر طرف مقدارها رو انتخاب کرد فقط مقادیر انتخابی برای پرینت ارسال شود و اگر هیچ مقداری انتهاب نشد همه رکوردهای گرید برای پرینت فرستاده شود.
    لطفا با کد راهنمایی کنید.
    بازم ممنون از صبر و حوصله تون در پاسخگویی

  20. #20

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    بعد از حلقه تعداد سطر دیتاتیبل را چک کنید اگر صفر بود کل دیتاسورس گرید را به گزارش یفرستید.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    نقل قول نوشته شده توسط zzhkfa مشاهده تاپیک
    من می خوام یه if بنویسم که اگر طرف مقدارها رو انتخاب کرد فقط مقادیر انتخابی برای پرینت ارسال شود و اگر هیچ مقداری انتهاب نشد همه رکوردهای گرید برای پرینت فرستاده شود.
    لطفا با کد راهنمایی کنید.
    بازم ممنون از صبر و حوصله تون در پاسخگویی
    عزیز این کدی که نوشیم هم همین کار میکنه دیگه فقط داده هایی که تیک خورده میرن برا چاپ .قبل از اجرای گزارش یه شرط بزار if(dt.Rows.Count==0){dt=DGV_Vorod.DataSource;

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    من کاری که گفتید انجام دادم اما پیغام من چندین بار به علت اینکه در حلقه هست تکرا میشه ، اشتباهم کجاست؟

    private void چاپToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    foreach (DataGridViewRow rows in DGV_Vorod.Rows)
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    DataRow row;
    dt.Clear();
    dt.Columns.Add("PersonID");
    dt.Columns.Add("Fname");
    dt.Columns.Add("Lname");
    dt.Columns.Add("sazman");
    dt.Columns.Add("dastgah");
    dt.Columns.Add("VNDate");
    dt.Columns.Add("ellat");
    dt.Columns.Add("StartTimeAM");
    dt.Columns.Add("EndTimeAM");
    dt.Columns.Add("StartTimePM");
    dt.Columns.Add("EndTimePM");
    DGV_Vorod.EndEdit();
    for (int i = 0; i < DGV_Vorod.RowCount; i++)
    {
    if (Convert.ToBoolean(DGV_Vorod.Rows[i].Cells[2].Value))
    {
    row = dt.NewRow();
    row["PersonID"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[4].Value.ToString();
    row["Fname"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[5].Value.ToString();
    row["Lname"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[6].Value.ToString();
    row["sazman"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[7].Value.ToString();
    row["dastgah"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[8].Value.ToString();
    row["VNDate"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[9].Value.ToString();
    row["ellat"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[14].Value.ToString();
    row["StartTimeAM"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[10].Value.ToString();
    row["EndTimeAM"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[11].Value.ToString();
    row["StartTimePM"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[12].Value.ToString();
    row["EndTimePM"] = DGV_Vorod.Rows[i].Cells[13].Value.ToString();
    dt.Rows.Add(row);
    }
    }
    if (dt.Rows.Count == 0)
    {
    MessageBox.Show("رکوردی انتخاب نشده است");
    }
    else
    {
    stiReport1.Load(Environment.CurrentDirectory + @"\Report\Vorod.mrt");
    stiReport1.Compile();
    stiReport1.RegData("ds.DT5", dt);
    stiReport1.Show();
    }
    }

    }


  23. #23

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    نیازی به حلقه foreach نیست.

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    سلام دوستان در این مورد به جای انتقال سطر های تیک خورده ، چطور میشه ستون ها ی خاصی رو فرستاد به استیمول مثلا کاربر بخواد ستون های دوم و چهارم رو فقط برای پرینت ارسال کنه
    تو استیمول من نتونستم کاری کنم این اتفاق بیافته ممنون میشم دوستان در این مورد هم راهنمایی کنن

  25. #25
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodM30 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان در این مورد به جای انتقال سطر های تیک خورده ، چطور میشه ستون ها ی خاصی رو فرستاد به استیمول مثلا کاربر بخواد ستون های دوم و چهارم رو فقط برای پرینت ارسال کنه
    تو استیمول من نتونستم کاری کنم این اتفاق بیافته ممنون میشم دوستان در این مورد هم راهنمایی کنن
    با سلام
    برای اینکار باید شرط بنویسید و فیلدهایی که انتخاب شدن رو در select قرار بدید
    مثلا اگر 3 تا فیلد با نام ID - FirstName - LastName داریم و فقط قراره نام و نام خانوادگی ارسال بشه:
    select FirstName,LastName from tblPersons

    این میشه کوئری ریپورت
    ولی اشکالش اینه که فیلد ID خالی میمونه و بهترین کار اینه که با متد Design بزارید کاربر ریپورت رو طراحی کنه. کلاٌ آموزش طراحی ریپورت به کاربر هم 30 ثانیه طول نمیکشه

    stiReport1.Design();

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    ممنون بابات راهنمایی من مشکلی برای کوئری و ... ندارم فقط هر کاری کردم نمیشه ستون های مورد نظر رو در استیمول نشون داد و مشکل هم همین Design هست میخوام خودش خودکار این کار رو انجام بده ، کاربر نرم افزار من تو اون حد و اندازه نیستن که بتونن اینکار رو خودشون انجام بدن

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodM30 مشاهده تاپیک
    ممنون بابات راهنمایی من مشکلی برای کوئری و ... ندارم فقط هر کاری کردم نمیشه ستون های مورد نظر رو در استیمول نشون داد و مشکل هم همین Design هست میخوام خودش خودکار این کار رو انجام بده ، کاربر نرم افزار من تو اون حد و اندازه نیستن که بتونن اینکار رو خودشون انجام بدن
    عزیز دل برادر اگه این تایپیک رو از اول کامل بخونی و کدهارو نگاه کنی. اومدیم یک ستون چک باکس به گرید ویو اضافه کردیم و هر وقت کاربر تیک هر سطر رو زد بر اساس کدهایی که نوشتیم سطرها به یک دیتا تیبل انتقال داده شده و دیتاتیبل برای چاپ ارسال میشود.

  28. #28
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    عزیز دل برادر اگه این تایپیک رو از اول کامل بخونی و کدهارو نگاه کنی. اومدیم یک ستون چک باکس به گرید ویو اضافه کردیم و هر وقت کاربر تیک هر سطر رو زد بر اساس کدهایی که نوشتیم سطرها به یک دیتا تیبل انتقال داده شده و دیتاتیبل برای چاپ ارسال میشود.
    منظور ایشون ستون هست، نه سطر

    نقل قول نوشته شده توسط MahmoodM30 مشاهده تاپیک
    ممنون بابات راهنمایی من مشکلی برای کوئری و ... ندارم فقط هر کاری کردم نمیشه ستون های مورد نظر رو در استیمول نشون داد و مشکل هم همین Design هست میخوام خودش خودکار این کار رو انجام بده ، کاربر نرم افزار من تو اون حد و اندازه نیستن که بتونن اینکار رو خودشون انجام بدن
    با حلقه هم میشه انجام داد ولی اینجا دیگه بحث سر سطر نیست، سر ستون هست و ممکنه اطلاعات زیادی در اون فیلد باشه. بنظر من غیر اصولیه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    منظور ایشون ستون هست، نه سطر



    با حلقه هم میشه انجام داد ولی اینجا دیگه بحث سر سطر نیست، سر ستون هست و ممکنه اطلاعات زیادی در اون فیلد باشه. بنظر من غیر اصولیه
    خب اگه بحث ستون باشه که باید ستونهای گزارش هم طراحی بشه.یعنی داینامیک باشن. منم خیلی سرچ کردم اما چیزی پیدا نکردم. خیلیا هم که بلدن به کسی یاد نمیدن. ... پیدا کردی ما رو هم بی نصیب نزار.

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    عزیز دل برادر اگه این تایپیک رو از اول کامل بخونی و کدهارو نگاه کنی. اومدیم یک ستون چک باکس به گرید ویو اضافه کردیم و هر وقت کاربر تیک هر سطر رو زد بر اساس کدهایی که نوشتیم سطرها به یک دیتا تیبل انتقال داده شده و دیتاتیبل برای چاپ ارسال میشود.
    من این روشی که شما میگید رو کامل بدون اینکه بخونمم بلدم من منظورم مدل و روش دیه ای هست که شما متوجه نشدین باز ممنون

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    منظور ایشون ستون هست، نه سطر



    با حلقه هم میشه انجام داد ولی اینجا دیگه بحث سر سطر نیست، سر ستون هست و ممکنه اطلاعات زیادی در اون فیلد باشه. بنظر من غیر اصولیه

    بله میشه گفت غیر اصولیه ولی مشتری برای نرم افزار میخواست برای این پیگیرم که میشه یا نه

  32. #32
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    سلام .... پست های منو بگردین یه نمونه گزارش دینامیک تو سایت قرار داده ام و .................

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    207

    نقل قول: انتقال مقادیر انتخاب شده توسط checkbox به stimulsoft reports

    نقل قول نوشته شده توسط aslan مشاهده تاپیک
    سلام .... پست های منو بگردین یه نمونه گزارش دینامیک تو سایت قرار داده ام و .................
    ممنون دوست عزیز دقیقا همونی بود که میخواستم خودم توش تغییرات میدم و چیزی که میخوامو در میارم باز ممنون دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چاپ رکوردهای فیلتر شده توسط datagridتلریک با stimulsoft reports
    نوشته شده توسط barman.ar16 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 29 آذر 1395, 18:39 عصر
  2. ارسال داده واکشی شده با LINQ به stimulsoft report
    نوشته شده توسط شهابسلطانی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 16 مرداد 1395, 23:48 عصر
  3. سوال: انتقال ردیف انتخاب شده ی datagridview به یک datatable
    نوشته شده توسط Arman jamalifar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 شهریور 1392, 11:29 صبح
  4. سوال: انتقال مغادير انتخاب شده از بانك به صفحه ديگر
    نوشته شده توسط MS.Worm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مرداد 1390, 15:00 عصر
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1384, 09:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •