نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکلی در خواندن سطر خاص از فایل متنی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    مشکلی در خواندن سطر خاص از فایل متنی

    سلام دوستان

    من این مشکل رو نتونستم با جستجو حل کنم برا همین مجبور به ایجاد تاپیک شدم.
    فرض کنید یه فایل متنی داریم با محتویات زیر :


    کد HTML:
    [Ripage]
    0=Ripage1;1
    1=Ripage2;1
    [Courbes]
    16=8.00;0
    0=Ripage3;1
    1=Ripage4;1

    میخواستم مقدار Ripage1 و Ripage2 رو استخراج کنم...برای همین دستور زیر رو نوشتم :



    TReader = new StreamReader(OpenFileDialog1.FileName);
    FileName = OpenFileDialog1.FileName;
    strLine = TReader.ReadLine();


    while (!(strLine == null))
    {

    if (strLine.Contains("0=") )
    {

    string[] Ripage1 = strLine.Split('=');


    textBox4.Text = Ripage1[1].Replace(";1", "");


    }

    if (strLine.StartsWith("1=") )
    {
    string[] Ripage2 = strLine.Split('=');


    textBox5.Text = Ripage2[1].Replace(";1", "");


    }
    }

    TReader.Close();
    TReader = null;




    اما خب طبیعیه که مقدار Ripage3 و Ripage4 رو خواهد داد...چگونه این دستورات رو ویرایش کنم تا مقدار Ripage1 و Ripage2 رو به ما بده؟(نمیخوام از regex استفاده کنم...چون کل پروژه با همین دستورات نوشته شده )

    ممنون میشوم راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : سه شنبه 30 آبان 1396 در 22:16 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکلی در خواندن سطر خاص از فایل متنی

    سلام، قبل از هر چیز آیا محتویات این فایل تغییر خواهد کرد یا خیر؟ یعنی بعدا سطرهای دیگه ای هم بهش اضافه میشن یا فقط همین 7 سطر هستش؟ و ایا شما در اینده هم فقط به محتویات بخش [Ripage] نیاز خواهید داشت؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکلی در خواندن سطر خاص از فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    سلام، قبل از هر چیز آیا محتویات این فایل تغییر خواهد کرد یا خیر؟ یعنی بعدا سطرهای دیگه ای هم بهش اضافه میشن یا فقط همین 7 سطر هستش؟ و ایا شما در اینده هم فقط به محتویات بخش [Ripage] نیاز خواهید داشت؟؟
    جز اون سطرهای دیگرم هست.....و بقیه سطرها مقادیر
    Ripage1 و Ripage2 و Ripage3 و Ripage4 و...دارند که تغییر میکند

    من بقیه سطرها رو تونستم دربیارم فقط چون 0= و 1= چندبار در بخش های دیگر هم تکرار شده برای همین در بخش
    [Ripage] نتونستم مقدارشو بدست بیارم

  4. #4

    نقل قول: مشکلی در خواندن سطر خاص از فایل متنی

    این فایلتون از نوع INI هستش؟ برای فایل های ini یک dll هستش که به راحتی این مقادیر رو براتون برمیگردونه، دقیق یادم نیس اسم dll چی بود، من یه جستجویی توی فایل هام میکنم و بهتون خبر میدم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکلی در خواندن سطر خاص از فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    این فایلتون از نوع INI هستش؟ برای فایل های ini یک dll هستش که به راحتی این مقادیر رو براتون برمیگردونه، دقیق یادم نیس اسم dll چی بود، من یه جستجویی توی فایل هام میکنم و بهتون خبر میدم
    اره یه فایل ini هستش..ینی نمیشه با کدنویسی ساده اینو استخراج کرد؟

    مثلا بیاییم شماره سطری که کلمه [Ripage] وجود داره رو پیدا کنیم بعد شماره سطر بعدیشو بخونیم تا مقدار رو بدست بیاوریم...ولی نمیدونم چطوری بنویسم کدشو

  6. #6

    نقل قول: مشکلی در خواندن سطر خاص از فایل متنی

    این کد رو همین الان تو محیط کنسول نوشتم، دیگه زحمت تبدیل و جایگذاری Console ها به textbox به عهده خودتون:
    string section = "[Ripage]";
    bool isFound = false;
    while (strLine != null)
    {
    if (strLine.StartsWith("[") && strLine.EndsWith("]"))
    {
    isFound = strLine == section;
    }
    else
    {
    if (isFound)
    {
    if (strLine.Contains("0="))
    {
    string[] Ripage1 = strLine.Split('=');
    Console.WriteLine(Ripage1[1].Replace(";1", ""));
    }

    if (strLine.StartsWith("1="))
    {
    string[] Ripage2 = strLine.Split('=');
    Console.WriteLine(Ripage2[1].Replace(";1", ""));
    }
    }
    }

    strLine = reader.ReadLine();
    }

    آخرین ویرایش به وسیله mr.sirwan : چهارشنبه 01 آذر 1396 در 00:09 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکلی در خواندن سطر خاص از فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    این کد رو همین الان تو محیط کنسول نوشتم، دیگه زحمت تبدیل و جایگذاری Console ها به textbox به عهده خودتون:
    string section = "[Ripage]";
    bool isFound = false;
    while (strLine != null)
    {
    if (strLine.StartsWith("[") && strLine.EndsWith("]"))
    {
    isFound = strLine == section;
    }
    else
    {
    if (isFound)
    {
    if (strLine.Contains("0="))
    {
    string[] Ripage1 = strLine.Split('=');
    Console.WriteLine(Ripage1[1].Replace(";1", ""));
    }

    if (strLine.StartsWith("1="))
    {
    string[] Ripage2 = strLine.Split('=');
    Console.WriteLine(Ripage2[1].Replace(";1", ""));
    }
    }
    }

    strLine = reader.ReadLine();
    }

    متشکرم از شما...به هدفم رسیدم

    فقط در مورد اون کتابخانه ای هم که اشاره کردید در صورتی که پیدا کردید ممنون میشم قرار بدید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: مشکلی در خواندن سطر خاص از فایل متنی

    سلام
    کلاس INIAccess
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;
    using System.Runtime.InteropServices;
    class INIAccess
    {
    [DllImport("kernel32.dll")]
    private static extern long WritePrivateProfileString(string section, string key, string val, string filePath);
    [DllImport("kernel32.dll")]
    private static extern int GetPrivateProfileString(string section, string key, string def, StringBuilder retVal, int size, string filePath);
    public void INIWrite(string INIPath, string Section, string Key, string Value)
    {
    WritePrivateProfileString(Section, Key, Value, INIPath);
    }
    public string INIRead(string INIPath, string Section, string Key, string DefualtValue = "")
    {
    StringBuilder temp = new StringBuilder(255);
    int i = GetPrivateProfileString(Section, Key, DefualtValue, temp, 255, INIPath);
    return temp.ToString();
    }
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکلی در خواندن سطر خاص از فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    سلام
    کلاس INIAccess
    ممنون بابت قرار دادن این کلاس

    اما درصورت امکان یک نمونه مثالی برای کار کردن با این کلاس دارید؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: مشکلی در خواندن سطر خاص از فایل متنی

    سلام
    اینجا توضیح دادم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف سطر انتخاب شده در Jtable و حذف از فایل متنی
    نوشته شده توسط sajjad4563 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 10 بهمن 1391, 16:35 عصر
  2. سوال: ايجاد و نوشتن در يك جاي خاص از فايل Word ....؟
    نوشته شده توسط Afshin160 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 16:37 عصر
  3. مشکل در خواند متن فارسی از فایل متنی
    نوشته شده توسط returnx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 04 شهریور 1389, 01:16 صبح
  4. ايجاد و نوشتن در يك جاي خاص از فايل Word ؟
    نوشته شده توسط Afshin160 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1387, 03:04 صبح
  5. نمایش اطلاعات در یک سطر خاص از DBGRIDE
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 09:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •