نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: گزارش گیری گروهی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    181

    گزارش گیری گروهی

    با سلام خدمت دوستان و اساتید دلفی
    سه سوال درباره گزارش گیری گروهی داشتم.
    هدف من ایجاد یک صورتحساب گروهی در برنامم هست (شارژ ساختمانی).
    به این صورت که کاربر با وارد کردن شماره واحد یک صورتحساب برای اون واحد صادر میشه که این کار با جوین کردن جداول مختلف و... امکان پذیر شده و مشکلی نداره.
    مشکل من در گزارش گیری گروهی هست. به این صورت که یک بازه انتخاب بشه مثلا از واحد 100 تا 105 و گزارش گیری هر 5 واحد انتخاب شده پشت سر هم در یک گزارش آورده شود. مثل تصویر زیر که با فتوشاپ ساختم.


    متاسفانه هرچی گشتم و تلاش کردم به نتیجه ای نرسیدم. ممنون می شم راهنماییم کنید. در حال حاضر یه حلقه ساختم به تعداد واحد های انتخابی که با بستن گزارش واحد اول گزارش بعدی باز میشه و همینطور تا آخر که کار غیر معقول و وقت گیریه برای کاربر جهت پرینت گرفتن.
    میخواستم گزارش واحد ها رو در یه جدول یا کوئری به صورت رکوردی ذخیره کنم که هر رکورد اطلاعات گزارش یک واحد باشه و از اون جدول یا کوئری گزارش بگیرم ولی بازم به شکل بالا در نمیاد.
    آخرین ویرایش به وسیله farzadkamali : چهارشنبه 01 آذر 1396 در 00:35 صبح

  2. #2

    نقل قول: گزارش گیری گروهی

    در اینجا جدول واحد ها میشه جدول Master و جداول هزینه ها میشن جداول Detail
    باید یک MasterData داشته باشید برای نمایش اطلاعات واحد ها به عنوان جدول Master
    قسمتهای سفید و زرد بالای صفحه رو هم باید در داخل MasterData قرار بدید
    در زیر MasterData باید دو عدد DetailData قرار بدید برای نمایش جداول Detail
    در زیر Detail ها، یک Footer قرار می دید و قسمتهای آبی و سفید پایین رو در داخل Footer میذارید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    32
    پست
    181

    نقل قول: گزارش گیری گروهی

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmood_M مشاهده تاپیک
    در اینجا جدول واحد ها میشه جدول Master و جداول هزینه ها میشن جداول Detail
    باید یک MasterData داشته باشید برای نمایش اطلاعات واحد ها به عنوان جدول Master
    قسمتهای سفید و زرد بالای صفحه رو هم باید در داخل MasterData قرار بدید
    در زیر MasterData باید دو عدد DetailData قرار بدید برای نمایش جداول Detail
    در زیر Detail ها، یک Footer قرار می دید و قسمتهای آبی و سفید پایین رو در داخل Footer میذارید
    با تشکر فراوان از پاسختون. مشکل حل شد.
    فقط یه مشکلی به وجود میاد.
    footer آخر همه و بعد از دو detail هست. مشکل اینجاست که اگر مقدادیر detail2 (detail که بالای footer قرار داره) خالی باشه footer رو نمایش نمیده.
    جالب اینجاست که اگر footer رو بین دو detail قرار بدیم (یعنی زیر detail1) اونوقت اگر detail1 خالی باشه footer رو نمایش نمیده.
    به طور کلی اگر باندی که بالای footer قرار میگیره مقدار نداشته باشه دیگه footer نمایش داده نمیشه.
    چرا این مشکل پیش میاد چه جوری باید این مشکل رو حل کرد؟
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: گزارش گیری گروهی

    در حالت عادی، عنصر Footer اگر DataBand ش خالی باشه، چاپ نمیشه
    می تونید توی رویداد OnAfterPrint مربوط به MasterData ، خالی بودن Detail ها رو چک کنید و Footer رو نمایش بدید، مثال :
    procedure MasterData1OnAfterPrint(Sender: TfrxComponent);
    begin
    if DetailData1.Dataset.recordcount = 0 then
    Engine.Showband(Footer1);
    end;

    می تونید شرط بالا رو برای هر دو Detail تغییر بدید
    راه دیگه استفاده از رویداد OnManualBuild هستش که البته کار باهاش یه خورده دردسر داره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی گزارش گیری گروهی
    نوشته شده توسط farzadkamali در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1394, 13:29 عصر
  2. سوال: گزارش گیری گروهی
    نوشته شده توسط mamad-pc در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1393, 20:35 عصر
  3. گزارش گیری در دلفی 7
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 18 دی 1382, 14:17 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1382, 00:30 صبح
  5. مشکل شدید در گزارش گیری
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش Foxpro
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 27 شهریور 1382, 12:08 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •