نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: عدم نمایش باتون های فرگمنت، در ویو پیجر !

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question عدم نمایش باتون های فرگمنت، در ویو پیجر !

    سلام به همه :-)
    دوستان من دو تا فرگمنت ساده دارم (که هر کدوم فقط یه باتون دارن) که ازشون توی ویوپیجر داخل اکتیویتی اصلی استفاده کردم !
    تا اینجا مشکلی نیست / توی ویوپیجر دو تا فرگمنت با باتون ها نمایش داده میشه
    مشکل اینجاس که وقتی برای باتون فرگمنت اول onclick ست میکنم دیگه باتون دوم (که توی فرگمنت دوم هست نمایش داده نمیشه)
    و اگر برای باتون فرگمنت دوم هم onclick ست کنم دیگه هیچکدوم از باتون ها رو نشون نمیده !!!!


    توی عکس الان باتون ها رویداد باتون کلیک ندارن / پس نمایش داده میشن ! اما وقتی تعریف میشن و رویدادی براشون تعریف بشه دیگه نمایش داده نمیشن
    البته عکس واسه این برنامه اس :
    https://cafebazaar.ir/app/ir.rahgosh...abetical/?l=fa
    که توی اون سه تا لایه خالی XML بود - گفتم شاید اگه از فرگمنت استفاده کنم مشکل بر طرف بشه که فرقی نکرد !
    اینم کد اکتیویتی (توی فرگمنت ها هم چیزی نیست فقط ویو رو برگدوندم)

    private void initViewPager() {
    ViewPager VIEW_PAGER = (ViewPager) findViewById(R.id.viewPager);
    LAYOUTS = new int[]{R.layout.fragment_one, R.layout.fragment_blank};
    TourViewPagerAdapter ViewPagerAdapter = new TourViewPagerAdapter();
    VIEW_PAGER.setAdapter(ViewPagerAdapter);
    VIEW_PAGER.addOnPageChangeListener(viewPagerPageCh angeListener);
    }

    private class TourViewPagerAdapter extends PagerAdapter {
    private LayoutInflater layoutInflater;

    TourViewPagerAdapter() {
    }

    @Override
    public Object instantiateItem(ViewGroup container, int position) {
    try {
    layoutInflater = (LayoutInflater) getSystemService(Context.LAYOUT_INFLATER_SERVICE);
    View view = layoutInflater.inflate(LAYOUTS[position], container, false);
    Button btn_fragment = (Button)view.findViewById(R.id.btn_fragment);
    // Button btn_fragment_two = (Button)view.findViewById(R.id.btn_fragment_next);
    // btn_fragment.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    // @Override
    // public void onClick(View v) {
    // Toast.makeText(getApplicationContext(), "show", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    // }
    // });
    // btn_fragment_two.setOnClickListener(new View.OnClickListener() {
    // @Override
    // public void onClick(View v) {
    // Toast.makeText(getApplicationContext(), "this show 2", Toast.LENGTH_SHORT).show();
    // }
    // });
    container.addView(view);
    return view;
    } catch (Exception e) {
    return null;
    }
    }

    @Override
    public int getCount() {
    return LAYOUTS.length;
    }

    @Override
    public boolean isViewFromObject(View view, Object obj) {
    return view == obj;
    }

    @Override
    public void destroyItem(ViewGroup container, int position, Object object) {
    View view = (View) object;
    container.removeView(view);
    }
    }

    ViewPager.OnPageChangeListener viewPagerPageChangeListener = new ViewPager.OnPageChangeListener() {
    @Override
    public void onPageSelected(int position) {

    }

    @Override
    public void onPageScrolled(int arg0, float arg1, int arg2) {

    }

    @Override
    public void onPageScrollStateChanged(int arg0) {

    }
    };

    تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله ghasem110deh : چهارشنبه 01 آذر 1396 در 00:40 صبح دلیل: افزودن عکس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: عدم نمایش باتون های فرگمنت، در ویو پیجر !

    دوستان کسی راه حلی نداره !؟
    چطور از توی اکتیویتی میشه بک گراند باتونی که توی فرگمنت قرار داره رو عوض کرد !؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: عدم نمایش باتون های فرگمنت، در ویو پیجر !

    سلام
    از طریق فرگمنت منیجر به ویو های فرگمنت میتونید دسترسی داشته باشید

    Fragment frag = getFragmentManager().findFragmentById(R.id.fragmen tid);
    ((Button) frag.getView().findViewById(R.id.button )).setBackgroundResource(...);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: عدم نمایش باتون های فرگمنت، در ویو پیجر !

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    سلام
    از طریق فرگمنت منیجر به ویو های فرگمنت میتونید دسترسی داشته باشید

    Fragment frag = getFragmentManager().findFragmentById(R.id.fragmen tid);
    ((Button) frag.getView().findViewById(R.id.button )).setBackgroundResource(...);
    مشکل همینه دیگه / پیدا نمیکنه فرگمنت رو !؟

    Untitled.png

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: عدم نمایش باتون های فرگمنت، در ویو پیجر !

    از FragmentTransaction استفاده کردید؟
    یا باید از FragmentTransaction استفاده کنید و موقع اضافه کردن فرگمنت یک تگ اختصاص بدید بهش یا متیونید از داخل xml هم ایدی بدید به فرگمنت.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: عدم نمایش باتون های فرگمنت، در ویو پیجر !

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    از FragmentTransaction استفاده کردید؟
    یا باید از FragmentTransaction استفاده کنید و موقع اضافه کردن فرگمنت یک تگ اختصاص بدید بهش یا متیونید از داخل xml هم ایدی بدید به فرگمنت.
    از FragmentTransaction هم که استفاده میکنم باز فرگمنت رو باید بهش بدم با آیدی دیگه !


    TwoFragment one_fragment = new TwoFragment();
    one_fragment.getFragmentManager().findFragmentByTa g("frag_2");
    Button imageButton = (Button)one_fragment.getView().findViewById(R.id.b tn_frag_2);
    imageButton.setBackgroundResource(R.drawable.butto n_help);


    اصلا فرگمنت رو خطا میده و به باتون نمیرسه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: عدم نمایش باتون های فرگمنت، در ویو پیجر !

    دوستان یه همچین چیزی باید درست کنم / ویو پیجری که به باتون ها از توی اکیتیویتی اصلی دسترسی مستقیم داشته باشم !
    که باتون مرحله بعدی رو قفل ش رو باز کنم !

    Capture.JPG

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم نمایش کلاس های موجود در App_Code
    نوشته شده توسط ebi_dragon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1390, 01:19 صبح
  2. سوال: مشکل عدم نمایش فایل های word در مرورگر
    نوشته شده توسط HosseinProgrammer در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 10:18 صبح
  3. عدم نمايش داده هاي صفر در كريستال ريپورت
    نوشته شده توسط sh2007 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 مرداد 1388, 18:56 عصر
  4. عدم نمایش فایل های Dll در کنار فایل exe
    نوشته شده توسط mahdishojaee در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 17 آذر 1386, 17:13 عصر
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 09:42 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •