نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: رهگیری با جی پی اس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    رهگیری با جی پی اس

    سلام دوستان بنده میخوام یه برنامه درست کنم که یک جی پی اس توی ماشین یا موتور سیکلت کار بزاریم یا مثلا کیف مدرسه بچه و بشه اونو در لحظه ببینیم که کجا ها داره میره البته بایست یه جوری باشه که اون دستگاه یه سیم کارت بخوره روش و با چه روشی بایست verify بشه که با افراد دیگه ای که دارند با این سیستم کار میکنند تداخل پیدا نکنه مثلا ما 100 تا مشتری داریم و هر کدام فقط اون اشخاصی رو که مجاز هستند رو روی نقشه ببینند مثلا مادری که بخواد بچه مدرسه ایش رو کنترل کنه دیگه با شخصی که ردیاب برای ماشینش جاسازی کرده قاطی نشن اینو میدونم که هر کسی با کاربری خودش به سایت لاگین میکنه ولی اون دستگاه جی پی اس که توی ماشین یا توی کوله پشتی بچه هست رو چطور بایست verify که اولا موقعیتش رو بگیرم ثانیا که اطلاعات مکنی این طرف برای کدام کاربر بایست قابل نمایش باشه توی مرورگر راحت میشه موقعیت افراد انلاین رو بدست آورد ولی دیگه توی دستگاه ردیاب که مرورگری وجود نداره

    متشکرم از راهنماییهای شما

  2. #2

    نقل قول: رهگیری با جی پی اس

    هر دستگاه ردیابی یه شناسه منحصر به فرد باید داشته باشه. حالا مثلا سریال یا اگر سیم کارت میخوره imei. توی دیتابیس هم که وضعیتها رو میگیرید ثبت مکنید. موقع نشون دادن هم میبینید این سریال متعلق به کدوم شخص هست و همون رو نشونش میدید
    در هر صورت شما به جدولی که مشخصات کاربران رو نگه داره و یه جدول دیگه که لیست دستگاه‌ها و کاربرانی که بهش access دارند. مثلا یه کاربر امکان داره ۵ تا دستگاه بخره. اون وقت توی جدولت ثبت میشه که این کاربر به ۳ تا از دستگاه ها دیترسی داره

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: رهگیری با جی پی اس

    خب حالا بنده مثلا اون سریال رو دارم بایست چجوری مکانش رو بگیرم ممکنه یه تیکه کد برام بزارید متشکرم مثلا برای اینکه مکان یک فرستنده یا همون جی پی اس رو بگیرم چی؟

    برای اینکه مکان خومون رو بگیریم اینو میزنیم
    var x = document.getElementById("demo");
    function getLocation() {
    if (navigator.geolocation) {
    navigator.geolocation.getCurrentPosition(showPosition);
    } else {
    x.innerHTML = "Geolocation is not supported by this browser.";
    }
    }
    function showPosition(position) {
    x.innerHTML = "Latitude: " + position.coords.latitude +
    "<br>Longitude: " + position.coords.longitude;
    }

    حالا برای اینکه مکان یک دستگاه رو بگیرم بایست چی کار کنم ؟ فرض کنید اون دستگاه روی ماشین یه شرکت توی سقف مثلا جاسازی شده و سریال اونم ورداشتم حالا چطور توی مرورگر نمایش بدم ؟‌ سریال رو توی چه تابعی بایست بزارم تا بهم coords رو بده ?

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: رهگیری با جی پی اس

    لطفا راهنمایی .....

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: رهگیری با جی پی اس

    از همه دوستان تشکر میکنم که وقت گذاشتند و پاسخ دادند ولی باز اونی که میخواستم دستگیرم نشد اجازه بدید ساده تر بگم :

    یک دستگاه ردیاب دارم که کار میزارم توی کیف مدرسه بچه و سریال اون دستگاه رو هم بر میدارم .

    حالا خودم میام توی google map api و میخوام موقعیت اون ردیاب رو که توی کیف بچه کار گزاشتم رو بگیرم و رهگیری کنم.

    و والدین بچه هروقت خواستند وارد این سایتی که من ساختم بشن و بعد لاگین کنند( که فقط فرزند خودشون رو ردگیری کنند . و به ردیاب دیگران دست رسی نداشته باشند)

    مشکلم لاگین یا این مسایل نیست مشکلم اینه که سریال اون ردیاب رو توی چه تابعی بایست بزارم که بهم مختصات مکانی کیف مدرسه رو بده .

    در اصل مشکلم سر بدست اوردن مختصات ردیاب با شماره سریال همون دستگاه هست درحالی که اون ردیاب مرورگر یا اصلا اینترنت نداره که در لحظه برام موقعیت بفرسته ولی والدین اون بچه(کاربران) دارند از توی مرورگر (سایتی که بنده طراحی کردم) دارند بچه دلبندشون رو ردیابی میکنند حتی بدون اینکه اون چیزی بدونه .

    مشکلم لاگین یا این مسایل نیست مشکلم اینه که سریال اون ردیاب رو توی چه تابعی بایست بزارم که بهم مختصات مکانی کیف مدرسه رو ب


    ببنبد توی کد زیر دارم موقعیت کاربر رو که توی مرورگر هست رو نشون میدم با استفاده از navigator خود مرورگر یا گوشی



    <html>

    <head>
    <script src = "https://maps.googleapis.com/maps/api/js"></script>



    <script>

    function getLocation() {
    if (navigator.geolocation) {
    navigator.geolocation.getCurrentPosition(showPosit ion);
    } else {
    x.innerHTML = "Geolocation is not supported by this browser."; }}function showPosition(position) {
    yourLoc = position.coords.latitude , position.coords.longitude }
    function loadMap()
    {

    var mapOptions = {
    center:new google.maps.LatLng(19.373341, 78.662109),
    zoom:7
    }

    var map = new google.maps.Map(document.getElementById("sample"), mapOptions);

    var marker = new google.maps.Marker({
    position: yourLoc),
    map: map,
    });
    }
    </script>

    </head>

    <body onload = "loadMap()"></body>

    </html>



    حالا وقتی میخوام موقعیت اون ردیاب رو بدست بیارم بجای مقداری که در
    position تابع اد مارکر چی بایست بزارم چطور موقعیت اون ردیاب رو حالا دربیارم ؟؟؟


    ببخشید اگر کدهام بهم ریخته هست هر کاری کردم نشد مرتب بشه ولی کلیات رو نشون میده

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: رهگیری با جی پی اس

    up.........

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: رهگیری با جی پی اس

    عزیزان لطفا راهنمایی نمایید ......

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: رهگیری با جی پی اس

    دوستان لطفا راهنمایی بابا ثواب داره

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: رهگیری با جی پی اس

    up.....................................

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: رهگیری با جی پی اس

    آقا کمک کنید یعنی هیچ کس نیست بتونه راهنمایی کنه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: رهگیری با جی پی اس

    دوست عزیز
    من چند سال پیش شرکتی رو دیدم که توی این زمینه کار کرده بود. محصول شون رو هم بیرون داده بودن

    یک مدل جی پی اس از اوکراین خریده بودند که سیم کارت می خورد و بنا به تنظیماتی که براش انجام داده بودند با استفاده از پیامک و یا اینترنت سیم کارت هر چند وقت یک بار موقعیت طول و عرض رو برای سرور مرکزی ارسال می کرد. اون شناسه ای هم که می خواهید برای هر فرد یکتا باشه میشه شماره تماس اون سیم کارت.

    همچنین نقشه هاشون رو هم از شرکت نوکیا خریداری کرده بودند که طوری که میگفتند دقیقترین نقشه ها رو داشت

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 10 خرداد 1396, 16:18 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 تیر 1394, 13:15 عصر
  3. باز کردن تنظیمات جی پی اس با باتون
    نوشته شده توسط raha_jon در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 آبان 1393, 21:41 عصر
  4. سوال: اجرای یک فایل جی پی اس با استفاده از گوگل ارث( ولی) آفلاین
    نوشته شده توسط farhad85 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1393, 12:20 عصر
  5. سوال: کد برای جی پی اس
    نوشته شده توسط Artashkan در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 09 بهمن 1387, 22:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •