نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: قرار دادن اعشار قیمت برای textbox

  1. #1

    قرار دادن اعشار قیمت برای textbox

    سلام بچه ها
    من یه برنامه حسابداری نوشتم ! در قسمت قیمت میخام وقتی قیمت وارد میکنه سه رقم سه رقم جداش کنه.(مثلا به جای 3000 بشه 3.000 )
    یعنی به وسیله اعشاری یا چیزی جدا بشن.
    با کد زیر اینکار انجام دادم :


    if (textBox7.Text == "" || textBox7.Text == "0") return;
    decimal price;
    price = decimal.Parse(textBox7.Text, System.Globalization.NumberStyles.Currency);
    textBox7.Text = price.ToString("#,#");
    textBox7.SelectionStart = textBox7.Text.Length;


    ثبت دیتابیس هم میشه ! ولی چندتا مشکل دارم !
    یکی اینکه تو فرم دیگه برنامم میخام مقدار ها رو جمع کنم! کد های جمع هم اینه :


    int sum = new int();
    foreach (DataGridViewRow row in dataGridView1.Rows)
    {
    sum += Convert.ToInt32(row.Cells[4].Value);
    }
    textBox4.Text = sum.ToString();


    اگه قیمت ها بدون اعشار باشن جمع میکنه ولی وقتی با اعشاری یا نقطه ای قیمت ها رو جدا میکنم نمیتونه جمعشون کنه ! انگار نمیتونه بخونتش جمعش کنه !
    و دوم اینکه تو گزارش گیری هم قیمت با اعشار نمیاره !

    این دوتا مشکل دارم ! بهم گفتن باید جوری کد بنویسی که فقط از دید کاربر تو تکست باکس اعشار بخوره و وقتی ثبت دیتابیس میشه بدون اعشار باشه!

    لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم چه کدی بنویسم ؟
    تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: قرار دادن اعشار قیمت برای تکست باکس

    سلام
    موقع خوندن سلول های دیتاگرید باید کاما های درج شده در متن را حذف کنی بعد تبدیل به عدد شود.

    sum += Convert.ToInt32(row.Cells[4].Value.ToString().Replace(",",""));
    First,solve the problem then write the code

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن اعشار قیمت برای تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    سلام
    موقع خوندن سلول های دیتاگرید باید کاما های درج شده در متن را حذف کنی بعد تبدیل به عدد شود.

    sum += Convert.ToInt32(row.Cells[4].Value.ToString().Replace(",",""));
    این پیغام میده :
    Object reference not set to an instance of an object.
    لطفا بگید چیکار کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: قرار دادن اعشار قیمت برای تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط pure_love مشاهده تاپیک
    این پیغام میده :
    Object reference not set to an instance of an object.
    لطفا بگید چیکار کنم ؟
    بجای 4 نام فیلدتون رو داخل دابل کوتیشن بنویسید. "Price"

  5. #5
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: قرار دادن اعشار قیمت برای تکست باکس

    حلقه foreach بصورت for بنویس .بعد مطمئنی ستون پنجم در دیتاگرید همان ستون اعداد هست؟

    for (var r=0;r< dataGridView1.Rows.Count;r++)
    {
    sum += Convert.ToInt32(dataGridView1.Rows[r].Cells[4].Value);
    }
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن شماره ردیف برای dataGrid
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1394, 18:12 عصر
  2. قرار دادن یک فایل برای دانلود
    نوشته شده توسط monad.eros در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 11:22 صبح
  3. قرار دادن شماره ردیف برای دیتاگرید
    نوشته شده توسط mah.yar در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 بهمن 1385, 13:49 عصر
  4. قرار دادن نام فراسی برای پروژه
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1385, 10:19 صبح
  5. قرار دادن یک دستور برای یک CommandButton
    نوشته شده توسط HamidVB در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 15:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •