نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عدم پرش صفحه

  1. #1

    عدم پرش صفحه

    سلام دوستان
    من می خوام وقتی تو یک صفحه مثلاً وسط صفحه روی یک button کلیک می کنم بعد از رفرش شدن همون صفحه بیاد همونجایی که بوده، نره اول صفحه!؟
    لطفا راهنماییم کنید
    آخرین ویرایش به وسیله mhi.iranmanesh : پنج شنبه 02 آذر 1396 در 15:29 عصر

  2. #2

    نقل قول: عدم پرش صفحه

    سلام
    به نظر من اگه با پرش صفحه و refresh شدن مشکل دارید ، بهتره به jquery سوئیچ کنید و درخواست ها رو با ajax بفرستید .
    اما در خصوص سوال :
    ببنید وقتی صفحه بصورت معمولی load میشه IsPostBack برابر false هست . اگه روی button کلیک کنید و صفحه refresh شه حالا IsPostBack برابر true میشه .
    و اگه شما فقط یه button داری توی صفحه دارید میتونید روی اون یا هر بخشی از صفحه که ID داشته باشه Focus کنید .

    شما کافیه توی page load بنویسید :
     Protected Sub Page_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles Me.Load
    If IsPostBack Then
    Button1.Focus()
    End If
    End Sub

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: عدم پرش صفحه

    ممنون از توضیح کاملتون مشکل بنده حل شد.
    ولی در رابطه با کد jequery که گفتین ایا می شه برای اتصال به پایگاه داده هم از این کدها استفاده کرد اگه میشه راهنمایی کنید ممنون.

  4. #4

    نقل قول: عدم پرش صفحه

    به سلامتی

    خود jquery یه رابط هست و خودش بصورت مستقیم نمیتونه به دیتابیس وصل بشه .

    به این مثال نگاه کنید :

    فکر کنید شما یه صفحه HTML داریدبه نام index.html با محتوای زیر :
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <title>test</title>
    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.2.1/jquery.min.js"></script>
    </head>
    <body>
    <div id="div1"></div>
    <br />
    <button id="btn1">Get data</button>
    </body>
    </html>
    <script>
    $(document).ready(function () {
    $("#btn1").click(function () {
    $.ajax({
    type: "GET",
    url: "Engine.aspx",
    data: "do=backtxt",
    cache: false,
    success: function (str) {
    $("div1").html(str)
    }
    });
    });
    });
    </script>


    حالا یه صفحه به نام Engine.aspx بسازید
    بعد از این که ساختید خود فایل engine.aspx رو open کنید .
    <%@ Page Language="VB" AutoEventWireup="false" CodeFile="Engine.aspx.vb" Inherits="Engine" %>

    <!DOCTYPE html>

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title></title>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div>

    </div>
    </form>
    </body>
    </html>


    حالا تمامی متن موجود رو پاک کنید بجز خط اول یعنی فقط این بمونه :

    <%@ Page Language="VB" AutoEventWireup="false" CodeFile="Engine.aspx.vb" Inherits="Engine" %>


    حالا فایل Engine.aspx.vb ( اگه از #C استفاده میکنید میشه فایل Engine.aspx.cs )
    تو قسمت Page Load بنویسید

    Partial Class Engine
    Inherits System.Web.UI.Page

    Protected Sub Page_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles Me.Load
    Response.Write("تست")
    End Sub
    End Class

    حالا فایل index.html رو اجرا کنید و روی button کلید کنید . بدون refresh کردن صفحه مقدار test توی صفحه میاد .
    در واقع درخواست با Ajax به سمت سرورتون میره و مقداری رو برمیگردونه ... اگه درخواست بدون مشکل رفت و برگشت در حالا success قرار میگیرید و مقدار برگشتی در متغییر str قرار میگیره و شما میتونید با این مقدار برگشتی هر کاری کنید .

    حالا میتونه به جای عبارت "تست" شما هر کاری سمت سرور بکنید . 10 تا select و update و ... با sql بزنید ... هر کاری خواستید بکنید در آخر نتیجه تمامی فعالیت هاتون رو با response.write برگردونید .

    امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه . سوالی بود در خدممتون هستم .

    اگه با jquery و امکاناتش آشنا نیستین یه سرو به این سایت بزنید و با ابزارها و امکاناتش آشنا بشید : https://www.w3schools.com/jquery/default.asp

    سوالی بود در خدمتیم

تاپیک های مشابه

  1. عدم پرش صفحه ی اسکرول دار به بالا؟؟؟
    نوشته شده توسط mohsen_popo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 مرداد 1392, 15:36 عصر
  2. عدم پرش به ابتدای صفحه وقتی postBack رخ میدهد
    نوشته شده توسط seniamail در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 02 شهریور 1389, 22:16 عصر
  3. علت عدم نمایش صفحه بعدی در crystal report viewer
    نوشته شده توسط farida در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 اردیبهشت 1386, 08:47 صبح
  4. پرش صفحه هنگام کلیک کردن
    نوشته شده توسط mzamani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1385, 15:25 عصر
  5. پرش صفحه
    نوشته شده توسط amirreyhaneh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1384, 18:18 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •