نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عدم login کریستال ریپورت

  1. #1

    عدم login کریستال ریپورت

    سلام
    من میخواهم با سورس کد login کنم
    خطای زیر را برمیگرداند
    database vendor code :18456
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: عدم login کریستال ریپورت

    قشنگ توضیح ندادی که چی شده ... متوجه نشدم...


    فست ریپورت رو تست کن خیلی بهتره و سرعت عالی داره .....

  3. #3

    نقل قول: عدم login کریستال ریپورت

    مشکل فست ریپورت اینه که تو خود vb6 نمیشه طراحی کرد
    یک سوال
    موقع درست کردن پکیج فایل فست ریپورت را باید به برنامه اضافه کنم؟
    بعد موقع نصب یک کپی از این فایل درست میکنه؟
    اگه کسی این فایل را دستکاری کنه موقع اجرای برنامه به مشکل میخورم؟

  4. #4

    نقل قول: عدم login کریستال ریپورت

    من این کد را نوشتم

    Dim myReport As New CrystalReport1



    With myReport

    With .DataBase

    .LogOnServerEx "p2ssql.dll", "NASIR-HP", "Melika_New", "sa", "123", , cnn.ConnectionString

    .LogOnServer "p2ssql.dll", "NASIR-HP"

    .Verify

    .Tables.Item(1).SetDataSource "tblPeople"



    .AddADOCommand cnn, rstPeople.Source

    .AddOLEDBSource cnn.ConnectionString, "tblPeople" 'rstPeople.Source

    .Tables.Item(1).SetDataSource rstPeople

    End With

    End With



    خطای بالا را میده
    database vendor code :18456

  5. #5

    نقل قول: عدم login کریستال ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط nasirm مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخواهم با سورس کد login کنم
    خطای زیر را برمیگرداند
    database vendor code :18456
    لطفا راهنمایی کنید

    مگه با کریستال ریپورت میشه توی وی بی طراحی کرد . خب کریستال هم تقریبا مثل فست ریپورت هست .

  6. #6

    نقل قول: عدم login کریستال ریپورت

    بله با
    کریستال میشه مستقیم تو vb دیزاین کرد

تاپیک های مشابه

  1. مشکل عجیب با چند سطری شدن متن فارسی و عدم پشتیبانی کریستال ریپورت !!!
    نوشته شده توسط CODETALA در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 13 اردیبهشت 1392, 10:56 صبح
  2. سوال: عدم اتصال کریستال ریپورت 2010 به sql server به علت داشتن collatin persian_100_ci_ac
    نوشته شده توسط amin6414 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1391, 10:38 صبح
  3. عدم اجرای کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط syasamboo3 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1391, 17:17 عصر
  4. سوال: عدم اجرای کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط free_vb در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1390, 21:40 عصر
  5. سوال: عدم نمایش کریستال ریپورت و نمایش پیغام خطا
    نوشته شده توسط parsester در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1390, 14:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •