نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چجوری برنامه را باز نگه دارم

  1. #1

    چجوری برنامه را باز نگه دارم

    سلام بچه ها
    من یه برنامه نوشتم نیاز دارم که باز بمونه و تا زمانی که کاربر خروج نزده خارج نشه ! حتی کاربر ضربدر هم بزنه بسته نشه و باز باشه بره کنار صفحه همون جا که آیکون های برنامه هست.
    چجوری میتونم این کار کنم؟
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: چجوری برنامم باز نگه دارم


  3. #3

    نقل قول: چجوری برنامم باز نگه دارم

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ کد هاش کار نمیکنه! باید چه کدی بزارم دقیقا ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: چجوری برنامم باز نگه دارم

    این جمله رو اول برام توضیح بدید :
    بره کنار صفحه همون جا که آیکون های برنامه هست
    چون منظورتون رو نفهمیدم

  5. #5

    نقل قول: چجوری برنامم باز نگه دارم

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    این جمله رو اول برام توضیح بدید :

    چون منظورتون رو نفهمیدم
    ببینید کنار صفحه ویندوز آیکون های برنامه ها هستا مثل آنتی ویروس یا دانلود منیجر و ....
    میخام وقتی کاربر برنامه میبنده یا مینیمایز میکنه برنامه بسته نشه و بره کنار اون آیکون ها ! چون تو برنامم یه تایمر دارم که زمان میگیره مثل کرنومتره!میخام وقتی کاربر برنامه میبنده یا مینیمایز میکنه بسته نشه و برنامم کار کنه بره کنار اون آیکون ها!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: چجوری برنامم باز نگه دارم

    ببینید این لینک کامل توضیح داده که چکار کنید :
    https://www.red-gate.com/simple-talk...actical-guide/
    توضیحات مفصلی داره باید یک آبجکت سینگلتون از کلاس اجرایی داشته باشید. و باید به اصطلاح tray icon application بسازید . مطلب رو مطالعه کنید متوجه میشید.

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چجوری برنامم باز نگه دارم

    نقل قول نوشته شده توسط pure_love مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ کد هاش کار نمیکنه! باید چه کدی بزارم دقیقا ؟
    چطور کار نمیکنه؟ مگر شما چه کدی زدید؟
    یک NotifyIcon نیاز دارید و یک ContextMenu

    privatevoidForm1_FormClosing(object sender,FormClosingEventArgs e)
    {
    if(e.CloseReason==CloseReason.UserClosing)
    {
    myNotifyIcon.Visible=true;
    this.Hide();
    e.Cancel=true;
    }
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. کسی یه برنامه ای که ocx را باز کنه سراغ نداره
    نوشته شده توسط davood110 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1391, 15:55 عصر
  2. چجوری فایل های .data را باز کنم؟
    نوشته شده توسط shervinrv در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 دی 1386, 18:13 عصر
  3. از چه راهی میشه فرمهای برنامه را وسط مانیتور باز کرد؟
    نوشته شده توسط محمد مومنی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 26 اسفند 1385, 00:13 صبح
  4. آیا باز نگه داشتن Connection در این برنامه توصیه می شود ؟
    نوشته شده توسط msakbari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 17:43 عصر
  5. برنامه را روی یک کامپیوتر دیگه باز می کنم ولي آدرس کامپیوتر اول داخل برنامه هست؟
    نوشته شده توسط leila811 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 06:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •