نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تفاوت وبسایت در حالت افلاین و انلاین

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    تفاوت وبسایت در حالت افلاین و انلاین

    بنام خدا
    با عرض سلام خدمت اساتید محترم
    بنده یه قالبی رو دانلود کردم و میخوام ازش استفاده کنم ولی وقتی اپلودش کردم دیدم منوی بازشو داخل قالب کار نمیکنه در صورتی که روی سیستم خودم بصورت افلاین مشکلی نداره از اساتید اگر کسی میتونه کمک کنه تا این قالب روی هاست هم بدرستی کار کنه ممنون میشم.

    آدرس قالب:http://tolookala.ir/temp/index.html

  2. #2

    نقل قول: تفاوت وبسایت در حالت افلاین و انلاین

    سلام
    یع عکس از اون قالب سیستم خودت بذار لطفا ...

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    نقل قول: تفاوت وبسایت در حالت افلاین و انلاین

    سلام دوست عزیز
    ممنون از پاسختون
    Untitled-1.jpg

  4. #4

    نقل قول: تفاوت وبسایت در حالت افلاین و انلاین

    سلام
    بخاطر ورژن jquery هست که پایین صفحه هست رو باید به ورژن بالا تر تغییر بدید :

    به جای :
    <script src="vendors/jquery/jquery-1.11.2.min.js"></script>

    از این ورژن استفاده کنید جواب میگیرید :

    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.2.1/jquery.min.js"></script>


    تست :
    http://upload-free.ir/tolookala

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    نقل قول: تفاوت وبسایت در حالت افلاین و انلاین

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    سلام
    بخاطر ورژن jquery هست که پایین صفحه هست رو باید به ورژن بالا تر تغییر بدید :

    به جای :
    <script src="vendors/jquery/jquery-1.11.2.min.js"></script>

    از این ورژن استفاده کنید جواب میگیرید :

    <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.2.1/jquery.min.js"></script>


    تست :
    http://upload-free.ir/tolookala
    دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم چقدر روش کار کردم نتونستم درستش کنم . فقط یه مشکل دیگه هست اونم اینکه وقتی با فایرفاکس باز میکنی لینک داخل هدر با متن "کتاب جدول در حال حاضر" نشون نمیده.

  6. #6

    نقل قول: تفاوت وبسایت در حالت افلاین و انلاین

    وقتی سایت باز میشه وسط صفحه یه Button هست نوشته "کتاب جدول در حال حاضر" ، هم با فایر فاکس هم با کروم وقتی کلیک کردم اسکرول شد رفت به این بخش : index.html#reservation

    مشکل کجاست ؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    نقل قول: تفاوت وبسایت در حالت افلاین و انلاین

    واسه من تو مرورگر فایرفاکس این کلید که داخل هدر سایت هم هست رو نشون نمیده نمیدون چشه

  8. #8

    نقل قول: تفاوت وبسایت در حالت افلاین و انلاین

    سلام
    وقتی واسه من نشون میده ، من چطوری میتونم مشکلی که نمیبینم رو حل کنم !

    یه تست اینطوری بزن :
    index رو باز کن و کلاس های div و a رو حذف کن :

    این :
     <div class="ro-content-section ro-button">
    <a href="index.html#reservation" class="ro-easing-link ro-btn-1">
    کتاب جدول در حال حاضر
    </a>
    </div>


    بشه :

    <div >
    <a href="index.html#reservation">
    کتاب جدول در حال حاضر
    </a>
    </div>


    حالا ببین عبارت "کتاب جدول در حال حاضر" رو میبینی ؟!

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    نقل قول: تفاوت وبسایت در حالت افلاین و انلاین

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    سلام
    وقتی واسه من نشون میده ، من چطوری میتونم مشکلی که نمیبینم رو حل کنم !

    یه تست اینطوری بزن :
    index رو باز کن و کلاس های div و a رو حذف کن :

    این :
     <div class="ro-content-section ro-button">
    <a href="index.html#reservation" class="ro-easing-link ro-btn-1">
    کتاب جدول در حال حاضر
    </a>
    </div>


    بشه :

    <div >
    <a href="index.html#reservation">
    کتاب جدول در حال حاضر
    </a>
    </div>


    حالا ببین عبارت "کتاب جدول در حال حاضر" رو میبینی ؟!
    آره نشون داد ولی ساده هست.

  10. #10

    نقل قول: تفاوت وبسایت در حالت افلاین و انلاین

    خب پس مشکل از CSS هست .
    این رو تست کن :
      <a href="index.html#reservation" class="btn btn-default">
    کتاب جدول در حال حاضر
    </a>

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    یزد
    پست
    265

    نقل قول: تفاوت وبسایت در حالت افلاین و انلاین

    کلاس div رو برداشتم درست شد. خیلی خیلی ممنونم ازت دوست گرامی. انشاا... بتونم این کمکتون رو جبران کنم.
    باتشکر...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1391, 23:43 عصر
  2. سوال: تفاوت کد در حالت Sqlexpress و در حالت sql کامل
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 شهریور 1390, 09:04 صبح
  3. سوال: مشکل نمایش وبسایت در حالت اجرا در یک طرف صفحه مرورگر
    نوشته شده توسط javadyousefi88 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 15 مرداد 1390, 22:25 عصر
  4. سوال: مشکل نمایش وبسایت در حالت اجرا در یک طرف صفحه مرورگر
    نوشته شده توسط javadyousefi88 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 15 مرداد 1390, 16:27 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 24 دی 1389, 09:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •