نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ساخت امضای rsa برای پرداخت آنلاین بانک پاسارگاد

  1. #1

    ساخت امضای rsa برای پرداخت آنلاین بانک پاسارگاد

    با سلام
    در نمونه‌کد‌های منتشر شده بانک پاسارگاد خروجی php و asp.net متفاوته (بگذریم از اینکه سمپل asp.net کلا ایراد نحوی داره و کامپایل نمیشه) و سیستم خود بانک هم فقط با خروجی که مثال php تولید میکنه کار میکنه که اون هم یک کلاس ثانویه داره که بر طبق میل خودش داده رو sign میکنه.
    حالا سوال اینه که کسی این کار رو در asp.net انجام داده؟ به چه صورت امضای rsa رو تولید کردید؟

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: ساخت امضای rsa برای پرداخت آنلاین بانک پاسارگاد

    من از همچین متدی استفاده میکنم :


    public void SendToBank(string amount,
    string invoiceNumber,
    string redirectUrl = "http://mycallbackurl.com",
    string actionId = "1003")
    {
    var timeStamp = DateTime.Now.ToString("yyyy/MM/dd HH:mm:ss");
    var invoiceDate = DateTime.Now.ToString("yyyy/MM/dd HH:mm:ss");


    var rsa = new RSACryptoServiceProvider();
    rsa.FromXmlString(PrivateKey);


    var data = "#" + MerchantCode + "#" + TerminalCode + "#" + invoiceNumber + "#" + invoiceDate +
    "#" + amount + "#" + redirectUrl + "#" + actionId + "#" + timeStamp + "#";


    var signedData = rsa.SignData(Encoding.UTF8.GetBytes(data), new SHA1CryptoServiceProvider());


    var signedString = Convert.ToBase64String(signedData);




    var dp = new DataPost {Url = GatewayUrl, FormName = "form1", Method = "post"};


    dp.AddKey("merchantCode", MerchantCode);
    dp.AddKey("terminalCode", TerminalCode);
    dp.AddKey("amount", amount);
    dp.AddKey("redirectAddress", redirectUrl);
    dp.AddKey("invoiceNumber", invoiceNumber);
    dp.AddKey("invoiceDate", invoiceDate);
    dp.AddKey("action", actionId);
    dp.AddKey("sign", signedString);
    dp.AddKey("timeStamp", timeStamp);
    dp.Post();
    }


    که کد DataPost در خود نمونه کدهای پاسارگاد هست.

  3. #3

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 11:01 صبح
  2. سوال درم ورد پرداخت انلاین بانک پاسارگاد
    نوشته شده توسط hno2005 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 03 دی 1390, 19:49 عصر
  3. سوال: درخواست راهنمایی جهت پرداخت آنلاین بانک پاسارگاد
    نوشته شده توسط hno2005 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1390, 18:58 عصر
  4. سوال: کمک برای پرداخت آنلاین بانک پارسیان
    نوشته شده توسط mamali-mohammad در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1390, 15:41 عصر
  5. سوال: مشکل با پرداخت آنلاین بانک پاسارگاد
    نوشته شده توسط vimax65 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 اسفند 1389, 22:56 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •