نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در نصب کامپوننت Skin

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    خطا در نصب کامپوننت Skin

    سلام
    بااینکه skin نصب کرده ام وقبلاً خوب هم کارمی کرد، ولی الان ارور میده. لطفاً راهنمایی بفرمایید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: خطا

    سلام.
    search path رو درست ست کردید؟
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirkazem
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    393

    نقل قول: خطا

    سلام،وقت بخیر!
    اتفاقاً آدرس هم درست هستش.
    حتی یک فرم جدید(پروژه جدید) هم طراحی می کنم وابزارهای تغییرپوسته ازجمله skinmanager,skinprovider,selectskinو... راهم درفرم قرارمیدم وآدرس پوشه skin راهم ثبت می کنم.
    یک لیبل هم درنظرمی گیرم که کاربرباکلیک برروی لیبل به پنجره پوسته ها دسترسی داشته باشد.

    SelectSkin(sSkinManager1);
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: خطا

    نقل قول نوشته شده توسط amirkazem مشاهده تاپیک
    سلام
    بااینکه skin نصب کرده ام وقبلاً خوب هم کارمی کرد، ولی الان ارور میده. لطفاً راهنمایی بفرمایید.
    سلام

    این آدرس رو ست کردین؟

    http://s8.picofile.com/file/8319024884/Alpha.jpg

تاپیک های مشابه

  1. خطا در نصب کامپوننت LockBox 3 در دلفی 2010
    نوشته شده توسط m.sabeghi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1396, 07:20 صبح
  2. خطا در نصب کامپوننت
    نوشته شده توسط abn.najaf در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 19 تیر 1393, 18:58 عصر
  3. سوال: Delphi XE2 خطا در نصب کامپوننت
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 خرداد 1392, 09:58 صبح
  4. سوال: خطا در نصب کامپوننت در دلفی 2009
    نوشته شده توسط AliReza Vafakhah در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 02:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •