نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: در مورد ایمیل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    در مورد ایمیل

    سلام
    من از سورس کد زیر استفاده کردم ولی خطا در ایمیل می دهد علت چیست

    SmtpClient smtpclient1 = new SmtpClient();MailMessage mailmessage1 = new MailMessage();
    MailAddress fromaddress = new MailAddress("Info@Arax-Group.ir", "گروه آراکس");
    MailAddress toaddress = new MailAddress("Dalili.****@***.com");
    mailmessage1.From = fromaddress;
    mailmessage1.To.Add(toaddress);
    mailmessage1.IsBodyHtml = true;
    mailmessage1.Subject = "Test";
    mailmessage1.Body = "Arax-Group.ir";
    smtpclient1.Host = "****";
    smtpclient1.Credentials = new System.Net.NetworkCredential("Info@Arax-Group.ir", "******");
    smtpclient1.Send(mailmessage1);


    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: در مورد ایمیل

    متن خطا چیست؟

  3. #3

    نقل قول: در مورد ایمیل

    این رو تست کن :
    SmtpClient smtpClient = new SmtpClient("mail.MyWebsiteDomainName.com", 25);

    smtpClient.Credentials = new System.Net.NetworkCredential("info@MyWebsiteDomain Name.com", "myIDPassword");
    smtpClient.UseDefaultCredentials = true;
    smtpClient.DeliveryMethod = SmtpDeliveryMethod.Network;
    smtpClient.EnableSsl = true;
    MailMessage mail = new MailMessage();

    //Setting From , To and CC
    mail.From = new MailAddress("info@MyWebsiteDomainName", "MyWeb Site");
    mail.To.Add(new MailAddress("info@MyWebsiteDomainName"));
    mail.CC.Add(new MailAddress("MyEmailID@gmail.com"));

    smtpClient.Send(mail);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    نقل قول: در مورد ایمیل

    سلام دوستان این خطا می دهد
    لطفا کمکم کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: در مورد ایمیل

    از رو سیستم خودت داری تست میگیری !؟
    باید این کد رو توی سرورتون قرار بدید !

    ( اگه میخوای با local کار کنی ، از Gmail استفاده کن )

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    نقل قول: در مورد ایمیل

    سلام روی سرور امتحان کردم باز همین خطا پیش آمد
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: در مورد ایمیل

    سلام مجدد
    #C :
    Net.Mail.MailMessage msg2 = new Net.Mail.MailMessage();
    Net.Mail.SmtpClient m2 = new Net.Mail.SmtpClient();
    msg2.From = new Net.Mail.MailAddress("test@yahoo.com");
    msg2.To.Add(new Net.Mail.MailAddress("info@mysite.ir"));
    msg2.Subject = "subject";
    msg2.Body = "Text";
    msg2.BodyEncoding = Encoding.UTF8;
    msg2.IsBodyHtml = true;
    msg2.Priority = Net.Mail.MailPriority.High;
    m2.Host = "95.38.61.193";
    m2.Send(msg2);
    msg2.Dispose();


    VB:
     Dim msg2 As New Net.Mail.MailMessage
    Dim m2 As New Net.Mail.SmtpClient
    msg2.From = New Net.Mail.MailAddress("test@yahoo.com")
    msg2.To.Add(New Net.Mail.MailAddress("info@mysite.ir"))
    msg2.Subject = "subject"
    msg2.Body = "Text"
    msg2.BodyEncoding = Encoding.UTF8
    msg2.IsBodyHtml = True
    msg2.Priority = Net.Mail.MailPriority.High
    m2.Host = "95.38.61.193"
    m2.Send(msg2)
    msg2.Dispose()

  8. #8

    نقل قول: در مورد ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط vahidmasoudi1391 مشاهده تاپیک
    سلام روی سرور امتحان کردم باز همین خطا پیش آمد
    نیازی به تست روی سرور نیست روی سیستم خودتون هم قابل اجرا هست، شما از یکی از این سه پورت برای smtp استفاده کنین: 25 یا 26 یا 587
    درصورتیکه بازم به خطا خوردین با سرویس دهنده هاستتون تماس بگیرین
    همچنین پراپرتی ssl رو هم غیرفعال کنین (درصورتیکه روی دامینتون ssl نصب نیست - که البته از رو متن خطا همین مورد برداشت میشه)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    نقل قول: در مورد ایمیل

    سلام باز هم تست کردم همان خطا را می دهد و ضمنا SSl غیر فعال هست
    تشکر از پاسخگویی شما

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ahmad.t1100
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    اسمون خدا
    پست
    125

    نقل قول: در مورد ایمیل

    سلام لینک زیر رو ببین - بر روی چندین سرور تست شده
    فقط هاست ، ایمیل و رمز رو جایگزین کن
    http://forum.soitip.org/panel/showpost.aspx?cod=8

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    نقل قول: در مورد ایمیل

    سلام احمد آقا
    مرسی از زحمات شما و همه دوستان عزیز که خواستند به من کمک کنند
    انشاء الله موفق باشید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    نقل قول: در مورد ایمیل

    سلام دوستان عزیز
    مشکل ارسال ایمیل من هر موقع از اینترنت ساتل استفاده می کنم ارور ارسال می دهد ولی از اینترنت ایرانسل استفاده می کنم ایمیل ارسال می شود این را تازه متوجه شدم علت چیست
    با تشکر از دوستان عزیز

  13. #13

    نقل قول: در مورد ایمیل

    سلام
    SMTP ایمیلت رو روی outlook تنظیم کن .
    تست کن ببین باز توی ارسال و دریافت ایمیلت با مشکل مواجه میشی یا نه .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    نقل قول: در مورد ایمیل

    سلام دوست عزیز
    بله همین مشکل دارم با اینترنت خانگی ثابت شاتل استفاده می کنم send test ارور می دهد ولی با اینترنت ایرانسل 4G مشکل ندارد خودم تعجب می کنم یعنی چی ممکن است بخاطر ویندوز باشد ویندوز سیستم 10 می باشد
    به کمک شما دوستان گلم خیلی محتاجم
    پیشاپیش از پاسخگویی شما دوستان متشکرم

  15. #15

    نقل قول: در مورد ایمیل

    وقتی در حالت عادی مشکل نداره و فقط با شاتل این مشکل رو داری پس مشکل از سرور یا cod جنابعالی نیست
    واسه تست بهتر ، V_P_N فعال کن و با شاتل تست کنید ... ببینید مشکلتون حل میشه یا نه .
    توی میکروتیک rule های مختلفی میشه تعریف کرد و برای کاربران پورت های مختلفی رو آزاد گذاشت یا اون ها رو بست .
    این اینترنت شاتلی که میگید یا خودش این rule رو تعریف کرده و به شما این اجازه رو تمیده ، یا اگه در مکان خاصی مثل اداره شرکت و... هستید اونجا این دسترسی رو برای شما تعریف نکردن .
    که اجرای V_P_N باعث میشه شما اون رو دور بزنید .
    تست کنید ببینیم چی میشه .
    اگه مشکلتون حل شد با شاتل یه تماس بگیرید و مشکلتون رو باهاشون در میون بذارید ببینید چی میگن .
    آخرین ویرایش به وسیله Tekyegah : یک شنبه 12 آذر 1396 در 22:16 عصر

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار vahidmasoudi1391
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    استان مازندران
    پست
    293

    نقل قول: در مورد ایمیل

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    از رو سیستم خودت داری تست میگیری !؟
    باید این کد رو توی سرورتون قرار بدید !

    ( اگه میخوای با local کار کنی ، از Gmail استفاده کن )
    سلام حرف شما درست بود حتما باید روی سرور قرار داده شود مرسی از پاسگویی شما دوستان

تاپیک های مشابه

  1. سوال: در مورد ایمیل فرستادن
    نوشته شده توسط csharpspider در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 فروردین 1392, 22:54 عصر
  2. سوال: سوال در مورد ایمیل و کپی کردن فایل
    نوشته شده توسط morrteza323 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 خرداد 1389, 23:06 عصر
  3. سوال: نیاز فوری در مورد ایمیل
    نوشته شده توسط mehrdadjj در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 خرداد 1388, 15:42 عصر
  4. یک سوال در مورد ایمیل
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 08 فروردین 1386, 16:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •