نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نیاز به یک منوی فارسی با استفاده از JavaScript

  1. #1

    نیاز به یک منوی فارسی با استفاده از JavaScript

    دوستان من یه منوی فارسی جالب اماده شده با جاوا اسکریپت می خوام
    چند تا سایت هم رفتم و منو هاش را Download کردم اما روی سیستم من کار نمی کنه و خطا می ده

    *** عنوان تاپیک اصلاح شد - DelphiAssistant ***

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    آقای فهمیده، شما که دیگه تازه وارد نیستید این جوری مطلب مینویسید!

    پست شما بر اساس قوانین سایت چند مشکل دارد:
    1- تیتر سوالتان گویا نبوده و بیانگر محتویات تاپیک نیست.
    2- شما یک سوال را در بیش از یک بخش مطرح کرده‌اید (پست دوم شما از بخش "گفتگوی آزاد" حذف شد).

    رعایت شود.

  3. #3
    سلام

    مراحل زیر را بترتیب اجرا کنید:
    1- با استفاده از یک نرم افزار ایجاد کننده منو ( مانند DHTML Menu Maker ) منو را خود را بصورت انگلیسی ایجاد کنید
    2- فایل js. را که برنامه ایجاد می کند باز کرده و جملات منوی خود را فارسی کنید
    3- در هنگام ذخیره از گزینه Save as استفاده کرد و Encoding را در حالت Unicode قرار دهید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    ببخشید .میشه بگید این نرم افزار Dhtml menu maker را از کجا پیدا کنیم. :cry:

  5. #5

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    جناب آقای غیبی من به این آدرس رفتم .ولی خبری نبود:
    http://www.menu.com
    من اشتباه کردم یا........؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728
    آقای غیبی ممنون از راهنماییتون
    فقط یک سوال دیگه دارم و اینکه اگر بخواهیم این نرم افزار رو به صورت رجیستر شده تهیه کنیم ( خریداری کنیم) از کجا میتونیم تهیه کنیم؟یعنی کاملشو میخوام نه trial. :roll:

  8. #8
    خانم جنتی میدونم منظورتون کرک و یا برنامه کرک شدش نیست. در هر حال بگردید مطمئنا پیدا میکنید. :wink: 8-)

  9. #9
    کسی نسخه رایگان این برنامه رو نداره؟ اتفاقا منظورم کرک شده شه.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790
    در هر حال بگردید مطمئنا پیدا میکنید. 8-)
    اتفاقا منظورم کرک شده شه.
    یه خرده IQ به خرج بدین متوجه میشین که:
    کرک شدش اصلا وجود نداره- اصلا خوب نیست که دنبال اینجور چیزا هم بگردین. جستجو در سایتهایی مثل *** و *** هم اصلا توصیه نمیشه! (فعالیت Warez ممنوع!)

    *** ویرایش شد (م.غ) ***

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    447
    2تا فایل به نامهای
    1- menu
    2- menuArray
    هست که تغییرات رو در MenuArray باید بدید
    و در صفحه خودتون این دو خط زیر رو بذارید

    <script language=Javascript src="includes/menu/MenuArray.js" type=text/javascript></script>
    <script language=Javascript src="includes/menu/Menu.js" type=text/javascript></script>

تاپیک های مشابه

  1. بارش برف در javascript
    نوشته شده توسط alirezasheida در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 مهر 1385, 10:45 صبح
  2. کتاب مناسب Javascript
    نوشته شده توسط رهنورد2 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 02 مهر 1385, 19:49 عصر
  3. چک کردن JAVASCRIPT ِ کاربر
    نوشته شده توسط sarasara در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 09 شهریور 1385, 00:42 صبح
  4. چگونه یک فایل javascript در صفحه اجرا کنم
    نوشته شده توسط sm_montazar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 09:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •