نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بررسی شرط در یک سطر از جدول database با دستور سی شارپ

  1. #1

    بررسی شرط در یک سطر از جدول database با دستور سی شارپ

    با عرض سلام و وقت بخیر
    سوال : جدولی در اس کیو ال دارم که از 7 ستون و سطر تشکیل شده که هر ستون و سطر حاوی اطلاعات عددی میباشد حالا من میخوام یه شرطی را برای یک سلول از سطر اول بررسی کنم که اگه درست بود یکسری عملیات ریاضی با توجه به مقادیر همان سطر انجام بشه و اگر شرط برقرار نشد بره سطر بعدی را چک کنه و الی آخر
    لطفاً راهنمایی بفرمائید.
    در ضمن مبتدی هستم و اگر امکان داره ساده تر بیان بفرمائید یا با کد ساده بیان بشه .
    از لطف شما سپاسگزارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: بررسی شرط در یک سطر از تیبل اس کیو ال با دستور سی شارپ

    جدول و شرط مد نظر و عملیات ریاضیتون رو بزارید تا راهنمایی مناسب انجام بشه.اینجوری باید علم غیب داشته باشیم

  3. #3

    نقل قول: بررسی شرط در یک سطر از جدول database با دستور سی شارپ

    خروجی دستور select رو می ریزی داخل دیتاتیبل . بعد با حلقه ردیف های دیتاتیبل را پیماش میکنی . هر ردیفی که شرط مورد نظر داشت عملیات انجام میشه و بعد از اون خروج از حلقه با break

  4. #4

    نقل قول: بررسی شرط در یک سطر از جدول database با دستور سی شارپ

    c3.jpg[IMG]file:///D:\Users\D349\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image002.jpg[/IMG]
    میخوام عدد از text box وارد شده با ستون 1 چک بشه و بعد متناسب با هر ردیف بود محاسبات طبق فرمول زیر انجام بشه
    If ( text box 1. Text >= endpay)
    {((((textbox1.text – startpay)* zarib) / mode) + jsum)}
    Else if سطر بعدی را چک کنه و الی آخر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: بررسی شرط در یک سطر از جدول database با دستور سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط rahim5879 مشاهده تاپیک
    c3.jpg[IMG]file:///D:\Users\D349\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image002.jpg[/IMG]
    میخوام عدد از text box وارد شده با ستون 1 چک بشه و بعد متناسب با هر ردیف بود محاسبات طبق فرمول زیر انجام بشه
    If ( text box 1. Text >= endpay)
    {((((textbox1.text – startpay)* zarib) / mode) + jsum)}
    Else if سطر بعدی را چک کنه و الی آخر
    این کوئری رو اجرا کنید و مقدار متناسب رو بجای 10000 ارسال کنید



    SELECT ((((cast('10000' as int )-startpay)*zarib)/mode)+jsum) as Javab
    FROM test
    where endpay>='10000'



  6. #6

    نقل قول: بررسی شرط در یک سطر از جدول database با دستور سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    این کوئری رو اجرا کنید و مقدار متناسب رو بجای 10000 ارسال کنید



    SELECT ((((cast('10000' as int )-startpay)*zarib)/mode)+jsum) as Javab
    FROM test
    where endpay>='10000'


    این کوئری را با دستور سی شارپ هم میشه ارسال کرد ؟؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: بررسی شرط در یک سطر از جدول database با دستور سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط rahim5879 مشاهده تاپیک
    این کوئری را با دستور سی شارپ هم میشه ارسال کرد ؟؟
    بله میشه شما یک نوع از شی کامند بساز و کوئری رو اجرا کن مثال زیر رو ببینید



    private SqlConnection cn;
    SqlConnectionStringBuilder s = new SqlConnectionStringBuilder();
    s.DataSource = ".";//نام سیستمی که دیتا بیس روی اون نصبه
    s.InitialCatalog = "نام دیتا بیس";
    cn = new SqlConnection(s.ConnectionString);
    cn.Open();
    DataTable Dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter Da = new SqlDataAdapter("رشته کوئری", cn);
    Dt.Clear();
    Da.Fill(Dt);
    return Dt;
    //خروجی به صورت دیتاتیبل


تاپیک های مشابه

  1. مشکل :نمایش فقط یک سطر از جدول در خروجی در استیمول
    نوشته شده توسط M.asghari در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1393, 11:39 صبح
  2. حرفه ای: پیدا کردن شماره یک سطر از جدول در access
    نوشته شده توسط mm26363@yahoo.co.uk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 فروردین 1393, 09:12 صبح
  3. سوال: اشکال در پاک کردن یک سطر از جدول SQL
    نوشته شده توسط sagggad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 19 دی 1392, 15:33 عصر
  4. سوال: در مورد انتخاب کردن یک سطر از جدول
    نوشته شده توسط little.boy در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 بهمن 1387, 22:35 عصر
  5. سوال: حذف و ویرایش یک سطر از جدول موجود در Dataset
    نوشته شده توسط aeirik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1387, 13:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •