نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: روش های مسیر یابی در MVC

  1. #1

    روش های مسیر یابی در MVC

    سلام دوستان
    معمولا url هایی که نیاز دارم رو توی RoutConfgi.cs تعریف میکنم
    مثلا به صورت زیر

           routes.MapRoute(                name: "PagetUrl",
    url: "Page/{id}/{urlslug}",
    namespaces: new[] { "MyProject.Controllers" },
    defaults: new { controller = "Post", action = "PageView", id = "", urlslug = "" }
    );


    حالا اگه تعداد این ها زیاد بشه مشکلی نداره؟
    تقریبا الان من حدودا 10-15 تا از این مدل آدرس دهی ها دارم.
    سوالم اینه که این فایل الان یه مقداری شلوغ شده..میخوام بدونم روش دیگه ای هم هست بشه این مورد رو پیاده سازی کرد؟
    چون یه پروژه OpenSource دیدم اصلا این فایل RoutConfigesh هیچی توش نبود.

  2. #2

    نقل قول: روش های مسیر یابی در MVC

    میتونین از اتریبیوت [route] در سطح متدها و یا در سطح کنترلر ها استفاده کنین
    https://blogs.msdn.microsoft.com/web...asp-net-mvc-5/

تاپیک های مشابه

  1. مسیر یابی در mvc
    نوشته شده توسط saeed31641 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 فروردین 1394, 10:46 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1391, 18:49 عصر
  3. روش های تبلیغات جدید در سایت مثل این سایت
    نوشته شده توسط peyman13618 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 09 مرداد 1388, 16:27 عصر
  4. روش های افزایش سرعت در dotnetnuke
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 13:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •