نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در ذخیره فارسی اطلاعات datagridview در excel

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    مشکل در ذخیره فارسی اطلاعات datagridview در excel

    سلام عرض می کنم خدمت دوستان عزیز
    بنده بعد از کلی سرچ در مورد ذخیره اطلاعات دیتاگرید در کسل یه کدی از سایت خارجی پیدا کردم اما یه مشکل داره که حروف فارسی رو به صورت علامت سوال ذخیره میکنه اگر ممکنه کد رو برسی کنید و بگید مشکل از چیه



    private void ToCsV(DataGridView dGV, string filename)
    {
    string stOutput = "";
    // Export titles:
    string sHeaders = "";

    for (int j = 0; j < dGV.Columns.Count; j++)
    sHeaders = sHeaders.ToString() + Convert.ToString(dGV.Columns[j].HeaderText) + "\t";
    stOutput += sHeaders + "\r\n";
    // Export data.
    for (int i = 0; i < dGV.RowCount - 1; i++)
    {
    string stLine = "";
    for (int j = 0; j < dGV.Rows[i].Cells.Count; j++)
    stLine = stLine.ToString() + Convert.ToString(dGV.Rows[i].Cells[j].Value) + "\t";
    stOutput += stLine + "\r\n";
    }
    Encoding utf16 = Encoding.GetEncoding(1254);
    byte[] output = utf16.GetBytes(stOutput);
    FileStream fs = new FileStream(filename, FileMode.Create);
    BinaryWriter bw = new BinaryWriter(fs);
    bw.Write(output, 0, output.Length); //write the encoded file
    bw.Flush();
    bw.Close();
    fs.Close();
    }


    و برای ذخیره هم کد زیر



    SaveFileDialog sfd = new SaveFileDialog();
    sfd.Filter = "Excel Documents (*.xls)|*.xls";
    sfd.FileName = "export.xls";
    if (sfd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    //ToCsV(dataGridView1, @"c:\export.xls");
    ToCsV(dataGridView1, sfd.FileName); // Here dataGridview1 is your grid view name
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: مشکل در ذخیره فارسی اطلاعات دیتاگرید در اکسل

    جواب رو پیدا کردم گفتم اینجا هم قرار بدم شاید یکی دیگه هم این مشکل رو داشت
    تو این قسمت


    Encoding utf16 = Encoding.GetEncoding(1254);

    کد 1256 رو باید میزدم
    یا Encoding.defult رو میزدم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل در ذخیره فارسی اطلاعات دیتاگرید در اکسل

    دوست عزیز پیشنهاد میکنم که بجای این همه مشکلات از GemBox Spreadsheet استفاده کنید که کار رو بسیار راحت کرده

    همچنین کدهای شما وقتی که در سیستم مشتری افیس نصب نباشه کار نخواهد کرد و یا مشکلات دیگر ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل در ذخیره فارسی اطلاعات دیتاگرید در اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    دوست عزیز پیشنهاد میکنم که بجای این همه مشکلات از GemBox Spreadsheet استفاده کنید که کار رو بسیار راحت کرده

    همچنین کدهای شما وقتی که در سیستم مشتری افیس نصب نباشه کار نخواهد کرد و یا مشکلات دیگر ...
    اگه اشتباه نکنم نیاز به خرید لایسنس داره؟ شما خودتون خریدید یا نسخه دستکاری شدشو استفاده میکنید؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس
    نوشته شده توسط hesampersian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1394, 15:48 عصر
  2. سوال: مشكل بعداز ذخيره شدن اطلاعات در ديتا بيس
    نوشته شده توسط hosseinbarnamenevis در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 دی 1391, 19:38 عصر
  3. ذخيره كل اطلاعات dataGridView
    نوشته شده توسط mustafa13 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 15 بهمن 1388, 23:22 عصر
  4. یک کلاس جهت ارسال اطلاعات DataGridView به Excel
    نوشته شده توسط bah_jaf در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 25 آبان 1387, 10:30 صبح
  5. مشکل ذخیره فارسی اطلاعات
    نوشته شده توسط alux در بخش MySQL
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آبان 1385, 13:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •