نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: wordpress - ایجاد محدودیت طول و عرض برای آپلود عکس در گالری وردپرس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178

    Question wordpress - ایجاد محدودیت طول و عرض برای آپلود عکس در گالری وردپرس

    سلام دوستان من یک کد تو فایل function.php در لایه تم وردپرس خودم نوشتم که کارش این میاد طول و عرض فایل آپلودی (عکس) رو چک میکنه و اگر از سایز تایین شده کوچکتر بود به کاربر پیام خطا میده و اجازه آپلود عکس نمیده
    و درستم کار میکنه در بخش آپلود عکس در گالری وردپرس

    مشکل اینجا هست که این کد نمیفهمه فایلی که داره آپلود میشه در کدام بخش هست مثلا اگه برید تو قسمت افزودن افزونه و بخواهید یک plugin از رو سیستم خودتون آپلود کنید با هم همین کد اجرا میشه و فایل plugin رو به عنوان عکس فرض میکنه چون این کد هر زمانی که در وردپرس فایلی بخواد آپلود شه فراخوانی میشود
    از کجا میشه فرق گذاشت و فهمید کاربر داره برای کدام بخش فایل آپلود میکنه؟

    اینم کد من در فایل function.php:

    add_filter('wp_handle_upload_prefilter','handle_up load_prefilter');function handle_upload_prefilter($file) // todo programming{ $img=getimagesize($file['tmp_name']); $minimum=array('width'=>'1024','height'=>'400'); $width=$img[0]; $height=$img[1]; if($width<$minimum['width'] || $height<$minimum['height']){ return array("error"=>"سایز فایل آپلودی باید "."width:".$minimum['width']." height:".$minimum['height']." باشد"); } else{ return $file; }}

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178

    نقل قول: wordpress - ایجاد محدودیت طول و عرض برای آپلود عکس در گالری وردپرس

    کسی بلد نیست!!!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 فروردین 1393, 19:32 عصر
  2. سوال: ایجاد محدودیت مدیریت یک سایت برای چندین معاون
    نوشته شده توسط DavoodJafary در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 فروردین 1393, 09:58 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 دی 1392, 18:44 عصر
  4. سوال: ایجاد محدودیت برای آپلود عکس
    نوشته شده توسط si6arp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 تیر 1389, 20:41 عصر
  5. به دست اوردن طول و عرض تصاویر اپلود شده
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 14 مرداد 1386, 20:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •