نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: وردپرس - اجباری کردن آپلود عکس برای پست ها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178

    Question وردپرس - اجباری کردن آپلود عکس برای پست ها

    سلام من یک کدی در فایل function لایه تم وردپرس نوشتم وقتی کاربر در قسمت نوشته ها، بخواد مطلب جدیدی پست کنه اگر برای پستش تصویر شاخص نزاره پیام خطایی به صورت زیر میده :

    شما باید قبل از ارسال مطلب یک تصویر شاخص آپلود کنید. نوشته شما ذخیره شما ذخیره خواهد شد، اما قابل نمایش نیست!





    حالا مشکل اینجا هست که وقتی وارد پنل مدیریت وردپرس میشم و روی پلاگینی که ساختم کلیک میکنم برای بار اول (تاکیید میکنم فقط بار اول که روی نام پلاگینم کلیک میکنم) باز پیام خطای بالا نمایش میده
    1.jpg

    اینم کدم در فایل function.php:


    function wpds_thumbnail_error(){ // check if the transient is set, and display the error message if ( get_transient( "has_post_thumbnail" ) == "no" ) { echo "<div id='message' class='wp-posts-error'><p><strong style='color: #D8000C;'>شما باید قبل از ارسال مطلب یک تصویر شاخص آپلود کنید. نوشته شما ذخیره شما ذخیره خواهد شد، اما قابل نمایش نیست!</strong></p></div>"; delete_transient( "has_post_thumbnail" ); }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله crafcrab : شنبه 18 آذر 1396 در 09:21 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178

    نقل قول: وردپرس - اجباری کردن آپلود عکس برای پست ها

    کسی بلد نیست؟!!!!

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: اضافه کردن برچسب برای پست ها
    نوشته شده توسط saeed_mu در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1392, 16:14 عصر
  2. انتخاب کردن عنوان مناسب برای تاپیک ها
    نوشته شده توسط rasoul_ras در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 29 مرداد 1386, 19:32 عصر
  3. عکس برای دگمه ها!
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1385, 19:44 عصر
  4. قرار دادن امکان نظر سنجی برای پست ها...
    نوشته شده توسط HO457 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 فروردین 1384, 08:39 صبح
  5. عکس برای دگمه ها!
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 13 شهریور 1382, 03:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •