نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمک در مورد اجرای برنامه تحت یه برنامه دیگر

  1. #1

    کمک در مورد اجرای برنامه تحت یه برنامه دیگر

    با سلام خدمت اساتید محترم

    من یه برنامه نوشتم با vb.net می خواستم ببینم چطور می تونم کاری کنم که فقط تحت یه برنامه دیگر اجرا شود و بصورت عادی اجرا نشود .

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: کمک در مورد اجرای برنامه تحت یه برنامه دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط siavash-123 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید محترم

    من یه برنامه نوشتم با vb.net می خواستم ببینم چطور می تونم کاری کنم که فقط تحت یه برنامه دیگر اجرا شود و بصورت عادی اجرا نشود .

    با تشکر
    این سوالی که پرسیدید خیلی جای کار داره

    اسونترین راهی که میشه پیشنهاد داد :

    برنامه اول میخواهد برنامه دوم رو اجرا کند ....طوری که برنامه دوم فقط از طریق برنامه اول اجرا بشه.

    برای این حالت میتوان در برنامه دوم شرطی گذاشت که برای مثال اگر فلان مقدار در رجیستری بود برنامه اجرا بشه.

    در برنامه اول هم وقتی که میخواهیم برنامه دوم رو اجرا کنیم همان مقدار در رجیستری رو ثبت میکنیم تا برنامه دوم رو بتواند اجرا کند....

    همچنین در برنامه دوم قسمت خروجش دستوری قرار میدیم که هنگام بسته شدن مقادیر ثبت شده در رجیستری رو حذف کند.


    من اینجا رجیستری رو مثال زدم شما میتوانید راه های دیگری رو هم انجام بدید و در جهت امنیت هم راهکارهای زیادی وجود دارد

  3. #3

    نقل قول: کمک در مورد اجرای برنامه تحت یه برنامه دیگر

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    این سوالی که پرسیدید خیلی جای کار داره

    اسونترین راهی که میشه پیشنهاد داد :

    برنامه اول میخواهد برنامه دوم رو اجرا کند ....طوری که برنامه دوم فقط از طریق برنامه اول اجرا بشه.

    برای این حالت میتوان در برنامه دوم شرطی گذاشت که برای مثال اگر فلان مقدار در رجیستری بود برنامه اجرا بشه.

    در برنامه اول هم وقتی که میخواهیم برنامه دوم رو اجرا کنیم همان مقدار در رجیستری رو ثبت میکنیم تا برنامه دوم رو بتواند اجرا کند....

    همچنین در برنامه دوم قسمت خروجش دستوری قرار میدیم که هنگام بسته شدن مقادیر ثبت شده در رجیستری رو حذف کند.


    من اینجا رجیستری رو مثال زدم شما میتوانید راه های دیگری رو هم انجام بدید و در جهت امنیت هم راهکارهای زیادی وجود دارد
    مرسی بابت راهنماییتون

  4. #4

    نقل قول: کمک در مورد اجرای برنامه تحت یه برنامه دیگر

    سلام
    راه درستش اینه که برای اجرای برنامتون پارامتر تعیین کنید (نیازی به رجیستری و این تیپ راه حل ها نیست) ، خب به چه صورت؟ خواهم گفت

    اول اینکه در برنامتون یک ماژول جدید به نام Program ایجاد کنید و داخلش این کدها رو بنویسید

    Module Program


    Public Sub Main(args() As String)


    Application.EnableVisualStyles()
    Application.SetCompatibleTextRenderingDefault(Fals e)


    If (args.Length > 0) Then


    If (args(0) <> "Allow") Then
    MsgBox("This application cant run in this mode" + vbCrLf + vbCrLf + "Please contact technical support", MsgBoxStyle.OkOnly, "Incorrect execution mode")
    Return
    End If


    Else


    MsgBox("This application cant run in this mode" + vbCrLf + vbCrLf + "Please contact technical support", MsgBoxStyle.OkOnly, "Incorrect execution mode")
    Return


    End If

    Application.Run(New Form1)


    End Sub


    End Module


    توجه کنید خطی که نوشته شده Application.Run ، اون Form1 ، فرم ابتدایی برنامتون هست که اول اجرا میشه

    مرحله بعد اینه که روی پروژتون از Solution Explorer راست کلیک کنید و گزینه Properties رو انتخاب کنید ، از فرم تنظیمات پروژه که باز میشه در سربرگ Application ، تیک گزینه Enable Application Framework رو بردارید.

    تا اینجا ، کار تمام است.

    حالا برای اجرای این برنامه شما نیاز دارید یک پارامتر با مقدار Allow بهش بدید (این مقدار در ماژولی که بالاتر گفتم تعیین شده و میتونه هر چیزی که شما میخواهید باشه)
    اگر بخواهید از برنامه دیگری این برنامه رو لود کنید ، به این ترتیب باید کد بنویسید

    Dim pHelp As New ProcessStartInfo With {
    .FileName = "آدرس فایل اجرایی برنامه اولتون",
    .Arguments = "Allow",
    .UseShellExecute = True,
    .WindowStyle = ProcessWindowStyle.Normal
    }


    Process.Start(pHelp)



    همچنین می تونید این پارامتر رو برای اجرا در cmd به برنامتون پاس بدید تا اجرا بشه ، در غیر اینصورت با نمایش پیغام مناسب از اجرای برنامه جلوگیری میکنه.


    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک در مورد اجرای یک کد بصورت String - کامپایل یه کد توی برنامه
    نوشته شده توسط Hadi-Hashemi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 آذر 1393, 15:00 عصر
  2. در خواست کمک فوری در مورد اجرای برنامه با visual cپلاس پلاس دارم.
    نوشته شده توسط avira11 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 آبان 1390, 10:46 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 04 آبان 1390, 12:58 عصر
  4. کمک در مورد اجرای یک فایل اجرای در برنامه از داخل resource
    نوشته شده توسط r0ot$harp در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 08:43 صبح
  5. کمک در مورد اجرای برنامه
    نوشته شده توسط roxen13 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1385, 22:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •