نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: راهنمایی در خصوص ساخت و مقدار دهی و برگرداندن یک json از تابع

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question راهنمایی در خصوص ساخت و مقدار دهی و برگرداندن یک json از تابع

    وقت بخیر دوستان
    من جیسون زیر رو ساختم


    [ { "Statuse":"" },
    { "CertificateId":""},
    { "SerialId": ""},
    { "IssueDate": ""},
    { "Title": ""},
    { "Image": ""}
    ]



    و کلاس متناظرش رو تو سی شارپ هم ایجاد کردم



    public class CertificateJson
    {
    public string Statuse { get; set; }
    public string CertificateId { get; set; }
    public string SerialId { get; set; }
    public string IssueDate { get; set; }
    public string Title { get; set; }
    public string Image { get; set; }
    }






    من اولین باره دارم با جیسون کار میکنم الان چجوری اینا رو مقداردهی کنم و به عنوان خروجی تابع برگردونم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: راهنمایی در خصوص ساخت و مقدار دهی و برگرداندن یک json از تابع

    باید از json.net استفاده کنید . نمونه استفاده :
    https://stackoverflow.com/a/6620173

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: راهنمایی در خصوص ساخت و مقدار دهی و برگرداندن یک json از تابع

    حل شد. مدیران محترم در صورت صلاحدید تایپیک رو حذف کنن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: راهنمایی در خصوص ساخت و مقدار دهی و برگرداندن یک json از تابع

    چرا حذف ؟؟؟؟؟؟؟ به فکر دوستانی باشید که مثل خودتون نمیدونستند چطور از جسیون استفاده کنند

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: راهنمایی در خصوص ساخت و مقدار دهی و برگرداندن یک json از تابع

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    چرا حذف ؟؟؟؟؟؟؟ به فکر دوستانی باشید که مثل خودتون نمیدونستند چطور از جسیون استفاده کنند
    چشم استاد درست میفرمایید
    ابتدا json رو توسط ناگت نصب کردم
    یک کلاس ساختم با این مشخصات

    public class CertificateJson
    {
    public string Statuse { get; set; }
    public string CertificateId { get; set; }
    public string SerialId { get; set; }
    public string IssueDate { get; set; }
    public string Title { get; set; }
    public string Image { get; set; }
    }

    بعدش اومدم یک نمونه از این کلاس ساختم
    CertificateJson _CertificateJson = new CertificateJson();

    بعدش مقداردهی های لازم رو انجام دادم

    _CertificateJson.Statuse = this.Statuse;
    _CertificateJson.CertificateId = this.CertificateId;
    _CertificateJson.Image = this.Image;
    _CertificateJson.IssueDate = this.IssueDate;
    _CertificateJson.SerialId = this.SerialId;
    _CertificateJson.Title = this.Title;

    سپس این کلاس رو سریالایز کردم و نتیجه رو برگردوندم
    return JsonConvert.SerializeObject(_CertificateJson);

    بعدش در خروجی اونچیزی که مد نظرم بود دریافت کردم

    <string xmlns="http://tempuri.org/">
    {"Statuse":"Error","CertificateId":"","SerialId":" ","IssueDate":"","Title":"","Image":""}
    </string>
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 14 آذر 1396 در 14:18 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی در خصوص ساخت کد رهگیری
    نوشته شده توسط omid-j در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 17:21 عصر
  2. سوال: راهنمایی در خصوص ساخت فرم رجستری
    نوشته شده توسط omid-j در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 19:05 عصر
  3. سوال: راهنمایی در خصوص ساخت کد رهگیری
    نوشته شده توسط omid-j در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 21:54 عصر
  4. سوال: راهنمایی در خصوص ساخت کد های امنیتی
    نوشته شده توسط omid-j در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 12:45 عصر
  5. سوال: راهنمایی در خصوص ساخت css این سایت
    نوشته شده توسط davood59 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 11:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •