نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: الگوریتم ب.م.م دو عدد ؟

  1. #1

    Thumbs up الگوریتم ب.م.م دو عدد ؟

    سلام خدمت مهندسین عزیز
    بنده مبتدی هستم. الگوریتم ب.م.م دو عدد صحیح رو میخواستم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2

    نقل قول: الگوریتم ب.م.م دو عدد ؟

    سلام بر شما. جستجو کنید لطفا.


    GCD(x, y)
    Begin
    if y = 0 then
    return x;
    else
    Call: GCD(y, x%y);
    endif
    End



    موفق باشید.






  3. #3

    نقل قول: الگوریتم ب.م.م دو عدد ؟

    سلام. بعد از اجرا دو عدد رو با یک فاصله بنویس و enter رو فشار بده. موفق باشی.

    #include <stdio.h>
    int main() {
    int a,b;
    scanf("%d %d",&a,&b);
    if (a<0) a=-a;
    if (b<0) b=-b;
    while (1) {
    if (a==0||b==0) break;
    if (b<a) a=a%b; else b=b%a; }
    printf("%d",a+b);
    return 0; }



تاپیک های مشابه

  1. سوال: الگوریتم محاسبه ب م م دو عدد
    نوشته شده توسط pc_helper در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1396, 09:47 صبح
  2. مقاله: برنامه ضرب دو عدد بزرگ با الگوریتم بازگشتی
    نوشته شده توسط dousti_design در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 01 بهمن 1392, 23:09 عصر
  3. مقاله: برنامه ضرب دو عدد بزرگ با الگوریتم بازگشتی
    نوشته شده توسط dousti_design در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 07 مرداد 1391, 00:41 صبح
  4. بهترين حالت Thershold (آستانه) براي الگوريتم ضرب دو عدد صحيح بزرگ
    نوشته شده توسط Reza,M در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 31 اردیبهشت 1390, 17:53 عصر
  5. الگوریتم بازگشتی بزرگترین مقسوم علیه دو عدد
    نوشته شده توسط HOSSEINGHOLI در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1387, 16:54 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •