نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: معایب و مزایای NetBeans و JetBrains PhpStorm

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    معایب و مزایای NetBeans و JetBrains PhpStorm

    سلام دوستان

    ایا با این دو نرم افزار برنامه نویسی کار کردید؟

    به نظرتون کدومش بهتره از هر لحاظ؟

    JetBrains PhpStorm یکم لودش طول میکشه انگار ولی NetBeans سریعتر اجرا میشه...یا نه ؟!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: معایب و مزایای NetBeans و JetBrains PhpStorm

    الان اکثرا انتخابشون برای IDE های پولی محصولات JetBrains هستش منم مدتهاست از phpstorm استفاده میکنم
    شخصا فقط میتونم بگم که با رابط کاربریش خیلی بیشتر از بقیه ide ها حال میکنم
    لود اولیش یه 2-3 دقیقه ای طول میکشه که از نظر من مهم نیست نسبت به سرعتی که میزاره بین فایل ها حرکت و کد بنویسی بعد از لود شدن
    در کل موضوع خیلی مهمی نیست که بخای روش فکر کنی یا وقت بزاری همون phpstorm رو انتخاب کن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: معایب و مزایای NetBeans و JetBrains PhpStorm

    phpstorm خیلی کامله و خیلی سنگین باهاش کارکردم ولی sublime text3 خیلی باهاش راحتم و در ضمن سبک هست و رایگان

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: معایب و مزایای NetBeans و JetBrains PhpStorm

    بستگی داره شما از یک IDE چه انتظاری دارید اگر فقط صرف کدنوشتن و autocomplete هست حتی sublimetext هم جوابگوس اما اگر میخواهید حرفه ای کار کنید و همه امکانات یک IDE رو میخواهید PhpStorm با فاصله از رقبا بهتره

  5. #5

    نقل قول: معایب و مزایای NetBeans و JetBrains PhpStorm

    net beans کامل هست و از نظر auto complete در درجه بالاتری قرار دارد .. کتاب خانه خیلی قوی دارد .. مشکل اساسی net beans با فارسی است ..
    من در یک حرکت انتهاری notpade++ رو جایگزین هر چی ادیتور هست کردم .. دلیل این کار هم وجود کتابخانه قابل قبولی برای کار های خودم می باشد ... not pade++ خیلی سبک هست و این بسیار خوبه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کدام بهتر است jetbrains intellij idea یا netbeans
    نوشته شده توسط orache در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 29 مهر 1393, 06:00 صبح
  2. مبتدی: مشکل در اجرای کدهای php با JetBrains PhpStorm
    نوشته شده توسط l4m3r. در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مرداد 1393, 16:40 عصر
  3. سوال: معایب و مزایای کد های زیر چیست؟
    نوشته شده توسط mostafa_shoakry در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 26 شهریور 1389, 18:38 عصر
  4. مقاله: درخواست مقاله فارسی در مورد تاریخچه sql و معایب و مزایای آن
    نوشته شده توسط pourgolafshan در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1388, 10:37 صبح
  5. مزایای FoxPro نسبت به SQL
    نوشته شده توسط tazekar در بخش Foxpro
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 04 شهریور 1382, 02:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •