نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دور زدن سشن یا لاگین face

  1. #1

    دور زدن سشن یا لاگین face

    سلام و عرض ادب
    من یه سایتی دارم که توش فقط کاربری که با نام کاربری و رمز عبور لاگین کرده میتونه ازش استفاده کنه .
    تو اون سایتم کنترل میکنم که اگه کسی لاگین نکرده وارد سایت نشه .
    حالا
    متن میخوام با یه کد جداکانه php از صفحات اون سایتم اسکرین شات بگیرم ولی به خاطر اینکه لاگین نکرده ، از اون صفحه اسکرین شات نمیگیره و فقط از صفحه لاگینم اسرین شات میگیره .
    به این کد من نگاه کنین
    همینطور میبینید من تو کد اعلام میکنم که بره و از اون صفحه اسکرین شات بگیره .
    تو اینجا نمیتونه بره به اون صفحه و از صفحه لاپینش اسکرین میگیره .
    من اینجا چطوری میتونیم یه لاگین برای این کد بسازم . (یعنی این کد یا این ربات رو به عنوان یه کاربر لاگین شده شناسایی کنه )
    آیا اصلا این کار چاره ای داره ؟
    تا به حال به این مشکل بر خوردین
    ممنون



    public function mine_sc(){
    $url='http://localhost/hesabdari/user/cost/cost_about/24';$screen = new Screen\Capture($url);
    //$screen->setWidth(intval($_GET['w'])); //$screen->setHeight(intval($_GET['h'])); //$screen->setClipWidth(intval($_GET['clipw'])); //$screen->setClipHeight(intval($_GET['cliph'])); //$screen->setUserAgentString($_GET['user-agent']); //$screen->setBackgroundColor($_GET['bg-color']); //$screen->setImageType('jpeg');
    $fileLocation = 'test';$screen->save($fileLocation);
    header("Cache-Control: no-cache, no-store, must-revalidate"); // HTTP 1.1.header("Pragma: no-cache"); // HTTP 1.0.header("Expires: 0"); // Proxies.header('Content-Type:' . $screen->getImageType()->getMimeType());header('Content-Length: ' . filesize($screen->getImageLocation()));readfile($screen->getImageLocation()); }

  2. #2

    نقل قول: دور زدن سشن یا لاگین face

    شما میتونی تو اون صفحه تعریف کنی اگه یه هدر خاص با یه توکن فرستاده شد لاگین نخواد.. این توکن رو هم می تونی تو دیتابیس ذخیره کنی و مثلا هر روز تغییرش بدی.

تاپیک های مشابه

  1. دور زدن فایروال
    نوشته شده توسط Mansour5 در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1385, 17:20 عصر
  2. سشن یا کوکی؟
    نوشته شده توسط jazire در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1384, 13:49 عصر
  3. دور زدن FireWall ها ؟
    نوشته شده توسط ICEMAN در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1383, 20:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •