نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا درcout

  1. #1

    تغیر برنامه کارگر به کارمند

    سلام این برنامه رو به این شکل میخوام تغیر بدم از کد بلاک استفاده میکنم

    برنامه ای که مشخات تعدادی کارمند را گرفته کد پرسنلی نام .نام خانوادگی. حقوق. ساعت کار اضافه. را دریافت و طبق قواعد زیر برحسب مبلغ دریافتی مرتب و نمایش دهد؟؟

    اضافه کار 5%
    مالیات 10%


    لطفا کمک کنید خیلی ضروریه مرسی



    #include<iostream>
    #include<conio.h>
    #include<stdlib.h>


    using namespace std;


    class kargar {


    char fname[20],lname[20];
    float d;
    float h;
    float n;


    public:
    void get();
    void show();
    void mohasbe(){
    d=h*n;
    }
    float getd()
    {


    return d;
    }
    };
    void kargar :: get(){


    cout << "fname,lnam,saat,nerkh=";
    cin>>fname>>lname>>n>>h;
    }
    void kargar::show(){


    cout<<fname<<" "<<lname<" "<<d<<endl;
    }
    void bsort (kargar k[],int len);
    int main()
    {
    int h;
    kargar *k;
    cout<<"tedad kargar=";
    cin>>h;
    k=new kargar[h];
    if(!k)
    {
    cout<<"error";
    getch();
    exit(0);
    }
    int i;
    for(i=0;i<h;i++)
    {
    k[i].get();
    }
    for(i=0;i<h;i++)
    {
    k[i].mohasbe();
    }
    bsort(k,h);
    for(i=0;i<h;i++)
    {
    k[i].show();
    }
    getch();
    }
    void bsort(kargar k[],int len)
    {
    int i,j;
    kargar temp;
    for(i=len-1;i>0;i--)
    for(j=0;j<i;j++)
    {
    if(k[j].getd()<k[j+1].getd())
    {
    temp=k[j];
    k[j]=k[j+1];
    k[j+1]=temp;
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله alinets : جمعه 17 آذر 1396 در 22:58 عصر

  2. #2

    نقل قول: خطا درcout

    کمک کنید چیکار کنمش

    #include<iostream>
    #include<conio.h>
    #include<stdlib.h>


    using namespace std;


    class kargar {


    char fname[20],lname[20];
    float d;
    float h;
    float n;


    public:
    void get();
    void show();
    void mohasbe(){
    d=h*n;
    }
    float getd()
    {


    return d;
    }
    };
    void kargar :: get(){


    cout << "fname,lnam,saat,nerkh=";
    cin>>fname>>lname>>n>>h;
    }
    void kargar::show(){


    cout<<fname<<" "<<lname<<" "<<d<<endl;
    }
    void bsort (kargar k[],int len);
    int main()
    {
    int h;
    kargar *k;
    cout<<"tedad kargar=";
    cin>>h;
    k=new kargar[h];
    if(!k)
    {
    cout<<"error";
    getch();
    exit(0);
    }
    int i;
    for(i=0;i<h;i++)
    {
    k[i].get();
    }
    for(i=0;i<h;i++)
    {
    k[i].mohasbe();
    }
    bsort(k,h);
    for(i=0;i<h;i++)
    {
    k[i].show();
    }
    getch();
    }
    void bsort(kargar k[],int len)
    {
    int i,j;
    kargar temp;
    for(i=len-1;i>0;i--)
    for(j=0;j<i;j++)
    {
    if(k[j].getd()<k[j+1].getd())
    {
    temp=k[j];
    k[j]=k[j+1];
    k[j+1]=temp;
    }
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. بیغام خطا
    نوشته شده توسط abbas.exe در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1384, 03:37 صبح
  2. دريافت خطا در هنگام نصب کامپوننت
    نوشته شده توسط شیما.م در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 18:43 عصر
  3. خطا در هنگام insert کردن اطلاعات در پارادکس
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 21 اردیبهشت 1382, 11:21 صبح
  4. یک خطا مربوط به ADODC
    نوشته شده توسط jannati در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 اردیبهشت 1382, 01:42 صبح
  5. خطا هنگام ارتباط با SQL Server
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1382, 18:47 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •