نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش پیغام های (افزودن، ویرایش و حذف ) در لیبل زماندار

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    Question نمایش پیغام های (افزودن، ویرایش و حذف ) در لیبل زماندار

    من می خواهم در فرم ثبت اطلاعات، بعد از فرایند ثبت به جای نمایش پیغام ثبت در مسیج باکس، پیغام «اطلاعات مورد نظر ثبت گردید» را در یک لیبل نمایش دهم و این لیبل هم بعد از 5 ثانیه محو شود، دوستان لطفا راهنمایی کنند که باید چه کنم؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش پیغام های (افزودن، ویرایش و حذف ) در لیبل زماندار

    نقل قول نوشته شده توسط zzhkfa مشاهده تاپیک
    من می خواهم در فرم ثبت اطلاعات، بعد از فرایند ثبت به جای نمایش پیغام ثبت در مسیج باکس، پیغام «اطلاعات مورد نظر ثبت گردید» را در یک لیبل نمایش دهم و این لیبل هم بعد از 5 ثانیه محو شود، دوستان لطفا راهنمایی کنند که باید چه کنم؟
    با سلام
    راههایی که به ذهنم میرسه یک راهش اینه که با استفاده از تایمر این کار رو انجام بدید و Interval رو روی 5000 قرار بدید
    راه دیگش استفاده از ترد و حلقه while هست
    راه دیگش هم استفاده از کامپوننت هست که فکر میکنم اسم ابزارش در DevComponent برای این کار balloonTip هست
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: نمایش پیغام های (افزودن، ویرایش و حذف ) در لیبل زماندار

    میشه از طریق تایمر یه نمونه کد برام قرار بدهید؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش پیغام های (افزودن، ویرایش و حذف ) در لیبل زماندار

    نقل قول نوشته شده توسط zzhkfa مشاهده تاپیک
    میشه از طریق تایمر یه نمونه کد برام قرار بدهید؟
    با تایمر که خیلی راحته
    Interval تایمر رو روی 5000 قرار بدید و Enable روی False و Visible لیبل رو False کنید

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Visible = true;
    timer1.Enabled = true;
    }


    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Visible = false;
    timer1.Enabled = false;
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. نمایش پیغام های خطا در پرداخت آنلاین
    نوشته شده توسط sara147 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 24 بهمن 1393, 16:19 عصر
  2. نمایش پیغام های خطا بصورت فارسی در اکسس
    نوشته شده توسط 1397mehrdad در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 31 خرداد 1392, 12:07 عصر
  3. سوال: نمایش property های اضافه شده داخل کنترل در قسمت نمایشی
    نوشته شده توسط omidjadidolislam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 07:16 صبح
  4. ویرایش و حذف در datagrid view
    نوشته شده توسط mehdiDER_5 در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 06 اردیبهشت 1386, 22:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •