نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در ارسال API ارسال پیامک

  1. #1

    مشکل در ارسال API ارسال پیامک

    با سلام
    شرکتی که براش یه برنامه نوشتم از http://api.parsasms.com/index.html سامانه ارسال پیامک خریدن .
    تو قسمت نمونه کد ها نوشته NET. و نمونه کدی که گذاشته :
    var client = new RestClient(" http://api.smsapp.ir/v2/sms/send/simple ");
    var request = new RestRequest(Method.POST);
    request.AddHeader("apikey", "your apikey");
    request.AddParameter("senddate", "unixtime");
    request.AddParameter("receptor",09111111111 );
    request.AddParameter("message", ");
    request.AddParameter("checkmessageids", "");
    request.AddParameter("sender", );
    request.AddParameter("output",xml/Json");
    IRestResponse response = client.Execute(request);


    من این کد رو نمیتونم متوجه بشم .
    لطفا دوستان یکی منو راهنمایی کنه .
    مثلا : RestClient چی هست ؟!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: مشکل در ارسال API ارسال پیامک

    سلام
    شما دارید از api این شرکت استفاده میکنید احتمالا این restClient یه کلاسی هستش که برای ارسال اس ام اس بهش نیاز دارید که یک شی از اون میسازید و نهایتا یک ریکوئست رو درون اون ارسال و با متد Execute اجراش میکنید.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: مشکل در ارسال پیامک از طریق وی سرویس
    نوشته شده توسط alipoor2009 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 08:23 صبح
  2. مشکل در ارسال پیامک
    نوشته شده توسط mmbbar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392, 16:07 عصر
  3. سوال: مشکل در ارسال پیامک از طریق وب سرویس؟؟؟ (حل شد)
    نوشته شده توسط ghasemweb در بخش PHP
    پاسخ: 21
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1392, 10:07 صبح
  4. مشکل در ارسال پیامک با mcore
    نوشته شده توسط mmbbar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 اسفند 1391, 08:20 صبح
  5. سوال: مشکل در ارسال پیامک فارسی
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 17 فروردین 1390, 10:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •