نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: استفاده از Entity و bindingSource برای درج داده

  1. #1

    استفاده از Entity و bindingSource برای درج داده

    با سلام .
    من اومدم واسه تست یه جدول Test ساختم با دوتا ستون - ID که کلید اصلیه و اتوماتیک افزایش پیدا میکنه . و Name
    مدلم رو ساختم
    یه bindingSource انداختم رویه فرم و وصلش کردم به جدول Test
    bindingNavigator رو هم وصل کردم به bindingSource
    دیتاگریدویوم رو هم وصل کردم به bindingSource
    تو bindingNavigator یه دکمه گذاشتم واسه Save و توش این کدها رو نوشتم . ولی تو جدول ذخیره نمیکنه .




    private void toolStripButton1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    StoreDBEntities context = new StoreDBEntities();
    context.SaveChanges();
    MessageBox.Show("ok");
    }


  2. #2

    نقل قول: استفاده از Entity و bindingSource برای درج داده

    اون پیغام OK رو هم نشون میده . ولی چیزی ذخیره نمیشه . البته یادم رفت بگم که یه دکمه هم گذاشتم و Text اون رو Bind کردم به bindingSource

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: استفاده از Entity و bindingSource برای درج داده

    تریس کنید ببینید اصلا چیزی به کانتکست اد شده؟ روی کانکست گزینه EntityChange یا چیزی شبیه اینرو بررسی کنید ببینید تغییرات چی هست

  4. #4

    نقل قول: استفاده از Entity و bindingSource برای درج داده

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    تریس کنید ببینید اصلا چیزی به کانتکست اد شده؟ روی کانکست گزینه EntityChange یا چیزی شبیه اینرو بررسی کنید ببینید تغییرات چی هست


    همچین چیزی ندیدم !!!!!!

    Entity Error.jpg

  5. #5

    نقل قول: استفاده از Entity و bindingSource برای درج داده

    اینم یه عکس دیگه از تریس برنامه و context



    Entity Error2.jpg

  6. #6

    نقل قول: استفاده از Entity و bindingSource برای درج داده

    دوستان کسی به این مشکل بر نخورده ؟
    یا نمیتونه راهنمایی کنه ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: استفاده از Entity و bindingSource برای درج داده

    ببینید شما نمیتونید با بایند کردن داده به تنهایی دیتا در دیتابیس ذخیره کنید برای اینکار باید آبجکت جدید ساخته بشه و به کانتکست داده بشه سپس ذخیره کنید. در واقع باید به جدول کانتکست مورد نظرتون اد کنید و بعد سیو رو فراخوانی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله parvizwpf : یک شنبه 19 آذر 1396 در 08:15 صبح دلیل: تکمیل نوشته

  8. #8

    نقل قول: استفاده از Entity و bindingSource برای درج داده

    میشه محبت کنید و بگید چطور از طریق بایند کردن میتونم اینکار رو بکنم ؟
    بنده طبق آموزش آقای محسن جمشیدی عزیز پیش رفتم .
    ویدئوهاشون هست تو تالار

  9. #9

    نقل قول: استفاده از Entity و bindingSource برای درج داده

    اینم لینک آموزش
    https://barnamenevis.org/showthread.php?313523

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: استفاده از Entity و bindingSource برای درج داده

    من کار ایشون رو ندیدم اما طبق خود مطلب مایکروسافت پیش برید:
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...v=vs.113).aspx

  11. #11

    نقل قول: استفاده از Entity و bindingSource برای درج داده

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    من کار ایشون رو ندیدم اما طبق خود مطلب مایکروسافت پیش برید:
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...v=vs.113).aspx

    حقیقتش مایکروسافت خیلی پیچیده گفته و کلی .
    کسی سمپل نداره .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: استفاده از Entity و bindingSource برای درج داده

    من الان که سرچ میکنم و قبلا هم تجربه دارم همون حرفی که بالا زدم رو باز مجدد میگم . حتی الان مایکروسافت هم که لینک دادم برای سه عمل اصلی در خود دیتا گرید مطلب گذاشته . شما وقتی بخواهید ذخیره کنید می بایست آبجکتی به کانتکست اد بشه تا بعنوان insert اون رو بپذیره بعد خودش با عمل save اون رو ذخیره خواهد کرد . حالا در کار شما هیچ جا این عمل اتفاق نیافتاده. حتی با وجود بایندینگ هم اینکار باید انجام بشه.
    باید این کد یه جایی در کد شما باشه:
    context.tblTest.Add(آبجکت جدید)

  13. #13

    نقل قول: استفاده از Entity و bindingSource برای درج داده

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    من الان که سرچ میکنم و قبلا هم تجربه دارم همون حرفی که بالا زدم رو باز مجدد میگم . حتی الان مایکروسافت هم که لینک دادم برای سه عمل اصلی در خود دیتا گرید مطلب گذاشته . شما وقتی بخواهید ذخیره کنید می بایست آبجکتی به کانتکست اد بشه تا بعنوان insert اون رو بپذیره بعد خودش با عمل save اون رو ذخیره خواهد کرد . حالا در کار شما هیچ جا این عمل اتفاق نیافتاده. حتی با وجود بایندینگ هم اینکار باید انجام بشه.
    باید این کد یه جایی در کد شما باشه:
    context.tblTest.Add(آبجکت جدید)

    حرفتون کاملا صحیح بود . سپاس . کد رو میزارم . البته با یه دیتابیس تستی دیگه .






    private void toolStripButton1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    tbltest tblts = new EntetyTest.tbltest();
    tblts.Esm = textBox1.Text;
    ts.tbltest.Add(tblts);
    ts.SaveChanges();
    MessageBox.Show("ok");
    bindingSource1.DataSource = ts.tbltest.ToList();
    }



تاپیک های مشابه

  1. استفاده از USB آدوئینو برای دریافت داده
    نوشته شده توسط aqm176 در بخش آردوئینو (Arduino)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 24 فروردین 1395, 03:40 صبح
  2. سوال: استفاده از مسیر نصب برنامه برای پایگاه داده
    نوشته شده توسط mohammad_sadeghi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 اسفند 1391, 20:32 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 مهر 1391, 19:20 عصر
  4. مبتدی: Block Level Element چیست و چه دلیلی برای استفاده از Entity ها وجود دارد؟
    نوشته شده توسط Javad.Kashi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1390, 20:18 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 بهمن 1389, 22:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •