نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: عدم گرفتن بکاپ و ریستور در vb.net

  1. #1

    Post عدم گرفتن بکاپ و ریستور در vb.net

    با سلام خدمت دوستان
    یه برنامه نوشتم و میخوام از دیتا بیسم بکاپ بگیرم با چند کد امتحان کردم و پیغام خطا میده
    مریوان.jpg
    چه کاری باید انجام بدم که دیتا بیسم رو بشناسه و اجازه بکاپ گرفتن رو بهم بده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: عدم گرفتن بکاپ و ریستور در vb.net

    درود

    ببینید سوالی که مطرح کردید ناقص هست...نگفتید چه دیتابیسی ؟ اکسس یا اسکیوال؟

    کدی که برای بکاپ گرفتن نوشتید رو قرار بدید

    در متن خطا اومده که نمیتواند دیتابیس موردنظر رو پیدا کند.

  3. #3

    نقل قول: عدم گرفتن بکاپ و ریستور در vb.net

    سلام دیتا بیس اس کیو ال هستش لوکال نه سرویس بیسد
    میدونم معنی پیغام چیه
    من تو کانکشن استرینگ دیتا بیس رو معرفی کردم و تو کامند دستور آپ دیت رو نوشتم

    Try
    Dim sqlcon As New SqlConnection


    sqlcon.ConnectionString = "Data Source=(LocalDB)\MSSQLLocalDB;AttachDbFilename=D:\ documents\sewag_db.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30"


    SaveFileDialog1.ShowDialog()
    Dim k = SaveFileDialog1.FileName
    Dim dbname As String = "sewag_db"
    Try
    sqlcon.Open()


    cmd = New SqlCommand("backup database sewag_db to disk='" & k & "'", sqlcon)
    cmd.ExecuteNonQuery()
    sqlcon.Close()
    MessageBox.Show("Backup database successfully")
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)
    End Try


    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try

  4. #4

    نقل قول: عدم گرفتن بکاپ و ریستور در vb.net

    سلام
    به این صورت بنویسید

    Dim databasePath = "D:\documents\sewag_db.mdf"


    Dim sqlConnection As New SqlConnection With {.ConnectionString = $"Server=(localdb)\MSSQLLocalDB;Integrated Security=true;AttachDbFileName={databasePath};"}
    Dim sqlCommand As New SqlCommand


    If SaveFileDialog1.ShowDialog() = DialogResult.OK Then


    Const dbName = "sewag_db"


    Try
    sqlCommand.Connection = sqlConnection
    sqlCommand.CommandText = $"BACKUP DATABASE [{databasePath}] TO DISK = N'{SaveFileDialog1.FileName}' WITH NOFORMAT, NOINIT, NAME = N'{dbName} Database Backup', SKIP, NOREWIND, NOUNLOAD, STATS = 10"
    sqlConnection.Open()
    sqlCommand.ExecuteNonQuery()
    MessageBox.Show($"The backup of database '{dbName}' completed successfully.")
    Catch ex As Exception
    MessageBox.Show(ex.Message)
    Finally
    sqlConnection.Close()
    End Try
    End If


    یک موردی هم که بنده دیدم این بود که دوتا بلوک Try Catch رو توی هم نوشته بودید ، لزومی به این کار نیست. در واقع نتیجه ای جز شلوغ شدن کد شما نداره.


    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5

    Cool نقل قول: عدم گرفتن بکاپ و ریستور در vb.net

    ممنونم مشکلم حل شد لطف کردی
    مشکل کد من از کجا بود؟؟
    اگر امکانش بود کد بازیابی (restor) رو هم برام بزاری ممنون میشم
    آخرین ویرایش به وسیله melenum3000 : یک شنبه 19 آذر 1396 در 19:19 عصر

  6. #6

    نقل قول: عدم گرفتن بکاپ و ریستور در vb.net

    سلام
    مشکل تفاوت بین کد بنده و شما بود ، یکبار مرور کنید متوجه خواهید شد
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی پرینت گرفتن از محتوای یه textbox در vb.net
    نوشته شده توسط yekta64 در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1390, 17:20 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1390, 13:50 عصر
  3. پرینت گرفتن از فرم در VB.Net 2005 ؟
    نوشته شده توسط sjj در بخش VB.NET
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1389, 00:07 صبح
  4. عکس گرفتن از فرم از محل دلخواه در vb.net
    نوشته شده توسط Dashti در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 09 آذر 1388, 15:32 عصر
  5. گرفتن اشکال در C#‎ ولی انجام درست در VB.Net
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 30 تیر 1388, 11:41 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •