نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دریافت مقادیر از آدرس

  1. #1

    دریافت مقادیر از آدرس

    سلام به اساتید عزیز
    من می خوام از یک آدرس سایت که ارجاء می دم یک سری مقادیر دریافت کنم مثلا آدرس زیر :
    http://demo.ir/page=2050?cat=3
    می خوام مقدار cat که عدد 3 است رو دریافت و وارد یک متغیر کنم چطور باید اینکارو کنم
    نمی خوام توسط فرم از صفحه قبلش توسز متد post یا get ارسال کنم
    آخرین ویرایش به وسیله rerzaz : شنبه 18 آذر 1396 در 23:48 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: دریافت مقادیر از آدرس

    همون get هستش .... برای get نیازی به فرم نداری مقادیری که تو لینک ارسال میشن چه با فرم چه بدون فرم با get میتونی دریافت کنی

  3. #3

    نقل قول: دریافت مقادیر از آدرس


    $cat = $_REQUEST['cat'];

    یا

    $cat= $_GET['cat'];

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: دریافت مقادیر از سایت
    نوشته شده توسط ehsansharif در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395, 23:59 عصر
  2. سوال: دريافت اطلاعات از آدرس
    نوشته شده توسط saadatieathar در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 شهریور 1392, 14:47 عصر
  3. سوال: دریافت مقادیر از یک صفحه از سایت با کمک سوکت
    نوشته شده توسط ravand در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 10 آذر 1391, 21:14 عصر
  4. دریافت مقادیر از تابع
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اسفند 1390, 11:15 صبح
  5. پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1390, 19:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •