نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: کنترل خطای حذف گروه ها

  1. #1

    Lightbulb کنترل خطای حذف گروه ها

    با سلام


    من یک جدول گروه محصولات دارم و یک جدول محصولات به طبع وقتی که می خوام یک گروه محصولی رو حذف کنم اگر یکی از محصولات من از این گروه استفاده کرده باشه خطا می ده . می خوام بدونم چطور در catch این خطا رو کنترل کنم که پیام خطای فارسی به کاربر بر گردونم ؟


    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: کنترل خطای حذف گروه ها

    داخل catch میتونید جای throw کردن Exception بیاید از ModelState.AddModelError استفاده کنید و ویو رو برگردونید.
    میتونید Cascade Delete رو با Fluent API فعال کنید که دیگه اصلا به ارور نخورید.
    برای اینکه مطمئن بشید اروری که داخل Catch داده میشه بخاطر Cascade Delete هست میتونید با typeof چک کنید نوع ارور رو و یا متن Exception Message رو چک کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای it is being used by another process. هنگام حذف عکس ها
    نوشته شده توسط moferferi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1393, 10:10 صبح
  2. حذف فایل ها
    نوشته شده توسط oxygenws در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 24 مهر 1383, 12:21 عصر
  3. مشکل در rpm -e (حذف برنامه ها)
    نوشته شده توسط سیدهانی در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1383, 08:42 صبح
  4. حذف کوکی ها
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 فروردین 1383, 08:43 صبح
  5. جریان گروه ها چیست؟
    نوشته شده توسط در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1382, 21:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •