نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با متد Wait در پروژه

  1. #1

    Exclamation مشکل با متد Wait در پروژه

    سلام

    من از متد Wait تو پروژم ستفاده کردم و وقتی که اجرا میشه همه پروژه میره تو حالت Wait و نمیتونم از بقیه فرمهام استفاده کنم
    راه حلی سراغ دارین ؟

            public async static Task BotAsync()        {


    TelegramBotClient bot = new TelegramBotClient("0000000000000000000000000000yHo g");


    int Ofsset = 0;
    while (true)
    {


    var Updates = await bot.GetUpdatesAsync(offset: Ofsset);



    foreach (var update in Updates)

    {
    Ofsset = update.Id + 1;
    if (update.Type == Telegram.Bot.Types.Enums.UpdateType.MessageUpdate)
    {
    if (update.Message.Text.Contains("/start"))
    {
    bot.SendTextMessageAsync(update.Message.From.Id, "سلام");
    }
    }




    }


    }


    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: مشکل با متد Wait در پروژه

    این بخش اول که متد آپدیت رو میخونید خودش داره درون کلاس کلاینت هندل میشه چرا مجددا دارید اضافه اینکار رو انجام میدید؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با متد GET در php
    نوشته شده توسط rezajooni در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 00:30 صبح
  2. سوال: مشکل با فایل sdf. در پروژه asp.net mvc 3
    نوشته شده توسط آنتریوم در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1392, 20:28 عصر
  3. مشکل با متد add در list و arrey list
    نوشته شده توسط reza-sj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1392, 14:32 عصر
  4. مشکل در چاپ با متد PrintReport در vb6
    نوشته شده توسط mgh64120 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 آذر 1389, 00:43 صبح
  5. مشکل با متد اپدیت(در قسمت شرط) در اکسس
    نوشته شده توسط moferferi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 23 آذر 1387, 08:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •