نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تبدیل ستون به سطر

  1. #1

    تبدیل ستون به سطر

    سلام من یک جدول به صورت زیر دارم

    Name | Famil
    -------------------
    a | b
    -------------
    a | c
    -------------
    m | b
    -------------
    a | k
    -------------
    m | l
    -------------
    m | f
    -------------
    s | b

    میخوام سطر های که نامشان یکی هست ، فامیلی ها در یک ستون و با خط تیره جدا شده و کنار هم قرار بگیرن :

    Name | Famil
    -------------
    a | b-c-k
    ------------
    m | b-l-f
    ----------------
    a | b


    میدونم از FOR XML PATH هست و قبلا سمپل هاشو دیدم ولی الان برای دو ستونی پیدا نکردم؟
    آخرین ویرایش به وسیله sg.programmer : دوشنبه 20 آذر 1396 در 21:28 عصر

  2. #2

    نقل قول: تبدیل ستون به سطر


    Test Data

    DECLARE @Table1 TABLE(ID INT, Value INT)
    INSERT INTO @Table1 VALUES (1,100),(1,200),(1,300),(1,400)

    Query

    SELECT  ID
    ,STUFF((SELECT ', ' + CAST(Value AS VARCHAR(10)) [text()]
    FROM @Table1
    WHERE ID = t.ID
    FOR XML PATH(''), TYPE)
    .value('.','NVARCHAR(MAX)'),1,2,' ') List_Output
    FROM @Table1 t
    GROUP BY ID

    Result Set

    ╔════╦══════════ ══════════╗
    ║ ID ║ List_Output ║
    ╠════╬══════════ ══════════╣
    ║ 1 ║ 100, 200, 300, 400 ║
    ╚════╩══════════ ══════════╝
    پیدا کردم اینجا میزارم اگه کسی نیاز داشت استفاده کنه.

    فقط یک سوال اگه فقط بخوام اونهایی که دوبار تکرار های متفاوت دارن را پیدا کنه باید پیکار کنم؟
    مثلا

    1 و 200
    1و 300
    ---------------
    2 و 200
    2 و 400
    ----------------
    و ...
    خروجی
    --------------------
    1 | 200 و 300 |
    -------------------|
    2 | 200 و 400 |
    --------------------

  3. #3

    نقل قول: تبدیل ستون به سطر

    سلام

    select ID, STRING_AGG(Value ,CHAR(13)) as a from @Table1
    group by ID

    هم از لحاظ سرعت و هم صحت اطلاعات از روش قبلی بهتر است
    نکته فقط در sql2016 به بالا این تابع قابل اجرا است

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: تبدیل ستون به سطر در mysql (فوری)
    نوشته شده توسط Moh3nonline در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1395, 08:21 صبح
  2. تبدیل ستون به سطر در جداول
    نوشته شده توسط H.omidvar در بخش T-SQL
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 18 اردیبهشت 1394, 21:48 عصر
  3. سوال: تبدیل 2 ستون دیتاتیبل به سطر
    نوشته شده توسط abahrani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 10 خرداد 1392, 20:45 عصر
  4. سوال: تبدیل ستون به سطر
    نوشته شده توسط علیرضا حسن زاده در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1389, 13:16 عصر
  5. تبدیل ستون به ردیف
    نوشته شده توسط sasanazizi در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 فروردین 1388, 09:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •