نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چطور متن ثابت در بین سطرها درج کنم ؟

  1. #1

    چطور متن ثابت در بین سطرها درج کنم ؟

    سلام
    من یه متن طولانی دارم
    برفرض مثال یه متنی دارم که 2000 تا سر داره
    مثل یه مقاله
    حالا میخوام با سی شارپ برنامه ساده ای بنویسم که در بین هر 100 سطر متنی که میدم را قرار بده
    برای مثال :
    سطر اول
    سطر دوم
    سطر سوم

    متن مورد نظرم
    سطر چهارم
    سطر پنجم
    سطر ششم

    متن مورد نظرم
    و الی اخر

    حالا میخوام یکم کارو پیشرفته تر انجام بدم
    در صورتی که جمله ای تموم شده باشه میخوام متن مورد نظر گذاشته بشه
    ممکنه یک جمله در سطر 98 تموم بشه و یا یک جمع در سطر 103
    منظورم اینه که در این حدود سطر های 95 الی 105 که جمله با نقطه تموم میشه متن مورد نظرمو بهش اضافه کنم
    ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: چطور متن ثابت در بین سطرها درج کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط soheilnew مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه متن طولانی دارم
    برفرض مثال یه متنی دارم که 2000 تا سر داره
    مثل یه مقاله
    حالا میخوام با سی شارپ برنامه ساده ای بنویسم که در بین هر 100 سطر متنی که میدم را قرار بده
    برای مثال :
    سطر اول
    سطر دوم
    سطر سوم

    متن مورد نظرم
    سطر چهارم
    سطر پنجم
    سطر ششم

    متن مورد نظرم
    و الی اخر

    حالا میخوام یکم کارو پیشرفته تر انجام بدم
    در صورتی که جمله ای تموم شده باشه میخوام متن مورد نظر گذاشته بشه
    ممکنه یک جمله در سطر 98 تموم بشه و یا یک جمع در سطر 103
    منظورم اینه که در این حدود سطر های 95 الی 105 که جمله با نقطه تموم میشه متن مورد نظرمو بهش اضافه کنم
    ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم
    خودتون جواب خودتون رو دادید. "جمله با نقطه تموم میشه"
    شما با تابع ریپلیس باید این کارو انجام بدی. تقریبا میشه کد زیر البته باید بسته به نیازتون توسعه ش بدید

    textBox1.Text= textBox1.Text.Replace(".", ". متن تست ");

  3. #3

    نقل قول: چطور متن ثابت در بین سطرها درج کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    خودتون جواب خودتون رو دادید. "جمله با نقطه تموم میشه"
    شما با تابع ریپلیس باید این کارو انجام بدی. تقریبا میشه کد زیر البته باید بسته به نیازتون توسعه ش بدید

    textBox1.Text= textBox1.Text.Replace(".", ". متن تست ");
    ممنون از راهنمایی
    ولی منظورم من اینطوری نبود
    این ریپلیس میکنه
    من میخوام در محدوده سطرهای 95 الی 105 یه متن اضافه بشه
    اگه مثلا 2000 سطر باشه هر همشون اعمال بشه

تاپیک های مشابه

  1. چطوری همزمان چند رکورد در جدول access درج کنم ؟
    نوشته شده توسط mehdi.fni در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 18 خرداد 1394, 08:34 صبح
  2. سوال: مشکل با متن ثابت در stimulReport
    نوشته شده توسط abasfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 11 اسفند 1391, 21:22 عصر
  3. سوال: چطور این متن رو در خروجی چاپ کنم
    نوشته شده توسط Metal Gear Solid در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 مرداد 1390, 14:37 عصر
  4. چطور یه گزارش شبیه فاکتور در Fast Report ایجاد کنم.
    نوشته شده توسط Mohsen_4194 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1383, 12:02 عصر
  5. خط کشی بین سطرها وستونها در quick report یا rave report
    نوشته شده توسط ahmad sajjad در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1383, 17:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •