صفحه 2 از 8 اولاول 1234 ... آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 314

نام تاپیک: سوال و جواب تاپبک "آموزش نحوه استفاده از ابزارهای جانوس janus "

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    این فایل های جانوس را چطوری اضافه کنیم به ویژوال استدیو که توی تولباکس ظاهر بشه من از 2010 استفاده می کنم هر کاری می کنم ارور میده

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار senaps
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خونمون!
    سن
    31
    پست
    210

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    یه فایل 64 مگابایتی رو از سایتش دانلود کردم،ویزارد رو با NEXt کردن دنبال کردم و تمام....ویژوال اوستودیو رو باز کردم و دیدم که لیست ابزار های جانوس اونجاست...
    شاید باید دستی اضافشون کنین؟!
    اگر ارور میگیرین،ازش عکس بذارین....

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار senaps
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خونمون!
    سن
    31
    پست
    210

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    من هنوز با کرک کردن برنامه مشکل دارم!

  4. #44

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    باسلام
    میشه از دوستان خواهش کنم نحوه صحیح کرک کردن نرم افزار رو بعد از نصبش توضیح بدن
    در بسته کرک به جز Dll ها دو تا فایل اجرایی وجود دارد :
    gacutil.exe
    Register.bat
    با این دو فایل چه باید کرد؟
    محتوبات کرک رو آیا باید به جای خاصی انتقال داد و بعد فایلهای اجرایی را اجرا نمود/؟
    من در کار با این گرید به یه مشکل اساسی خوردم که امیدورام مشکل با اجرا صحیح کرک حل بشه
    اگر نشد در پستهای بعدی مشکلم رو به همراه نمونه پروژه خدمتتون قرار میدم
    یاعلی
    ممنونم
    یاعلی

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار flash118
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    بسته های شبکه
    پست
    466

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    با سلام خدمت دوستان منم مشکل رو داشتم ولی با کمک آقای zarrinnegar مشکلم حل شد خوب به این شکل در مسیری که نصب میشه برید داخل فولدر حاوی که میشید یه فولدر بنام BIN هست تا اینجا باید اینجوری آدرسمون باشه :
    Program Files\Janus Systems\Controls for Microsoft .NET\Windows Forms Controls v4\BIN
    خوب کافیه که همون فایل های DLL رو گفتین اینجا کپی کنید من که اینجوری انجام دادم بدون مشکل کار میکنه موفق باشید

  6. #46

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    پس تکلیف دو فایل gacutil.exe ، Register.bat در پوشه Crack چیه؟

  7. #47

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط ali190 مشاهده تاپیک
    پس تکلیف دو فایل gacutil.exe ، Register.bat در پوشه Crack چیه؟
    بعد از نصب فايل اصلي 64 مگي كه آقاي zarrinnegar آپ لود كردن فايل register.bat رو اجرا كن تا كار كپي رو خودش انجام بده.بعد اين 2مرحله gacutil.exe رو اجرا كردم.
    من فقط با انجام اين سه مرحله ابزارهاي جانوس رو توي تولبارم ديدم. ازش استفاده هم كردم هيچ مشكلي نداشت من VS2010 دارم و ويندوز XP Sp3 و 32bit .

  8. #48

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    فایل gacutil.exe گارش چیه؟
    فایل register.bat فایلها رو کجا کپی میکنه؟
    تقدم و تاخری که گفتید درسته؟

  9. #49

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    چرا وقتب جانوس نصب کردم دیگه DotNetBar کار نمیکنه

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار senaps
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خونمون!
    سن
    31
    پست
    210

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    چرا وقتب جانوس نصب کردم دیگه DotNetBar کار نمیکنه
    این دو تا دخلی به هم ندارن!! من هر چهارتاشون رو روی سیستمم دارم!!!!!(تلریک و رد رو هم دارم...).....

    در مورد کرک،من فقط دی ال ال ها رو کپی کردم تو پوشه ی BIN و تموم....فایل exe رو هم اجرای ادمین کردم و تست که کردم،مشکلی نبود.....

  11. #51

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نمیدونم چرا به این صورت شده
    https://barnamenevis.org/showthread.p...nts.DotNetBar2

  12. #52

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    من جانوس رو نصب میکنم بعد فایل رجیستر رو اجرا میکنم اینطوری میشه
    http://uploadkon.ir/uploads/4e9764bf...1fbd3c3ff2.jpg
    میرم دستی خودم کپی میکنم دی ال ال ها رو بعد میرم داخل برنامه اونجا میاد ولی 30 روزه هنوز کرک نشده با اینکه دی ال ال ها کپی کردم.
    پارامتری هم وقتی اونو اجرا میکنم باز نشده بسته میشه.
    دیگه نمیدونم چی کار کنم.

  13. #53

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام
    جناب zarinnegar عزیز ممنون از توضحاتتون
    دو تا سئوال ازتون داشتم
    در مورد فایل Register.bat ، باید ابتدا این فایل رو اجرا کنم بعد عملیات کپی رو انجام بدم؟ منظورم اینه که مثلاً اگر پوشه کرک در دسکتاپم بود و من ابتدا فایل Register.bat رو اجرا کردم و بعد محتویات رو در پوشه BIN ریختم و بعد سپس اون پوشه ر و از دسکتاپ حذف کنم ، مشکلی پیش نمیاد؟
    نمیشه اول کپی کرد و بعدش فایل Register.bat رو اجراکرد؟

    در توضیحاتتون اشاره کردید به
    هنگام استفاده در قسمت resource ها روی dll ها کلیک کرده و خاصیت CopyToLocal را True کنید تا dll ها هنگام کامپایل به فولدر Debug پروژه اضافه شوند تا برای جابجایی پروژه برای تحویل و یا اجرا در سیستم دیگر مشکلی نداشته باشید.
    امکانش هست در این باره یه مقدار بیشتر توضیح بفرمائید
    نتونستم CopyToLocal رو پیدا کنم
    ممنونم ازتون
    یاعلی

  14. #54
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط MaHyaR.DrAcOulA مشاهده تاپیک
    من جانوس رو نصب میکنم بعد فایل رجیستر رو اجرا میکنم اینطوری میشه
    http://uploadkon.ir/uploads/4e9764bf...1fbd3c3ff2.jpg
    میرم دستی خودم کپی میکنم دی ال ال ها رو بعد میرم داخل برنامه اونجا میاد ولی 30 روزه هنوز کرک نشده با اینکه دی ال ال ها کپی کردم.
    پارامتری هم وقتی اونو اجرا میکنم باز نشده بسته میشه.
    دیگه نمیدونم چی کار کنم.
    شما وقتی این پیغام رو دریافت میکنید که نام کاربری ویندوزتون از نوع Administrator نیست بنابر این مجوز نوشتن رو توی اون فولدر ندارید
    2 تا را ه داره یکی این که با نام کاربری Administrator وارد ویندوز بشید و فایل رو اجرا کنید و یا روی فایل راست کلیک کنید و گزینه Run as administrator رو انتخاب کنید

  15. #55
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط ali190 مشاهده تاپیک
    سلام
    جناب zarinnegar عزیز ممنون از توضحاتتون
    دو تا سئوال ازتون داشتم
    در مورد فایل Register.bat ، باید ابتدا این فایل رو اجرا کنم بعد عملیات کپی رو انجام بدم؟ منظورم اینه که مثلاً اگر پوشه کرک در دسکتاپم بود و من ابتدا فایل Register.bat رو اجرا کردم و بعد محتویات رو در پوشه BIN ریختم و بعد سپس اون پوشه ر و از دسکتاپ حذف کنم ، مشکلی پیش نمیاد؟
    نمیشه اول کپی کرد و بعدش فایل Register.bat رو اجراکرد؟

    در توضیحاتتون اشاره کردید به

    امکانش هست در این باره یه مقدار بیشتر توضیح بفرمائید
    نتونستم CopyToLocal رو پیدا کنم
    ممنونم ازتون
    یاعلی

    مهم نیست اول فایل رو اجرا کنید بعد کپی کنید و یا کپی کنید و بعد اجرا کنید
    چون که مشخصات اون فایلها رو توی رفرنس اسمبلی ویندوز اضافه میکنه

    در مورد دومی چرا ، گزینه Copy Local هست این تصویر رو ببینید
    test1.png

  16. #56

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام آیا میشه با این چنین header با استفده از جانوس ساخت؟ چطوری؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg q1.JPG‏ (34.2 کیلوبایت, 869 دیدار)

  17. #57

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    باسلام خدمت همه دوستان بخصوص جناب zarinnegar عزیز
    در Sample های شرکت DevExpress مثالی وجود داره که توجهم رو جلب کرد
    به عکس زیر توجه بفرمائید:



    شما در واقع با موس روی هر تصویر از ستون Image که میری تصویر موجود در گرید با یک اندازه مشخص (مثلاً 6 برابر تصویر در گرید) نمایان میشه
    با چه روش یا ابزاری میشه تصویر موجود در گرید رو به صورت یک Toolltip مانند توصر بالا نمایش داد؟
    آیا همچین امکانی در جانوس هم وجود داره؟
    منظورم ابزار supertooltip اش هست
    ممنون و متشکر
    یاعلی

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار senaps
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    خونمون!
    سن
    31
    پست
    210

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    با چه روش یا ابزاری میشه تصویر موجود در گرید رو به صورت یک Toolltip مانند توصر بالا نمایش داد؟
    دات نت بار،سوپر تیپ تول داره که قابلیت نمایش عکس رو هم داره....میتونین از اون استفاده کنین؟!
    چه خوشکل شده فرمش....میشه ادرس این سمپل ها و اموزش ها رو بدین؟!!! البته برا هر کدوم از سیستم های تلریک یا دات نت بار یا جانوس یا دو اکسپرس باشه مشکلی نیست!)...

  19. #59
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    وبسایتم
    پست
    54

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    با سلام

    من یک gridX تو فرمم دارم که اطلاعاتی رو نمایش مبده.
    و کاربر میتونه با کلیک کردن روی یک دکمه خاصیت GroupByBoxVisible رو فعال یا غیر فعال کنه.

    حالا میخام وقتی غیر فعال میشه گریدم به حالت نرمالش برگرده چطوری میتونم این کارو بکنم
    آخرین ویرایش به وسیله m_gholami : شنبه 08 بهمن 1390 در 13:08 عصر

  20. #60

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    سلام آیا میشه با این چنین header با استفده از جانوس ساخت؟ چطوری؟

    1- توی اون پست (14) طریقه درست کردن Col را گفته ولی میخوام هدر باشه و مقداری نگیره

    2- یک Col را کامبو کردم = حالا چطوری میشه مقادیری که به به اون اختصاص دادم یکی را بصورت پیش فرض قرار بدم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg q1.JPG‏ (34.2 کیلوبایت, 833 دیدار)

  21. #61

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    با سلام به همه دوستان مخصوصا استاد عزیز این تاپیک جناب zarrinnegar
    ضمن تشکر از ارایه مطالب بسیار مفید و آموزش کاربردی که ارایه کردید,می خواستم خواهش کنم در صورت امکان طریقه استفاده ابزار جانوس را تو وب نیز آموزش بدین
    یا حد اقل اگه پروزه نمونه ایی از استفاده این ابزار در وب دارین بزارین تا ما استفاده کنیم .
    موفق و پاینده باشید.

  22. #62

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    چطوری میتونم یک کامبو باکس را تعریف کنم و مقداری به آن اضافه کنم و یکی از مقادیر بصورت پیش فرض در خالت انتخاب باشه؟
    ------------------------

    چطوری میشه داخل گرید جانوس به تک تک خونه دسترسی داشت ( داخل سلول بصورت تک تک مقداری نوشت و خوند)
    حل شد

    for (int i = 0; i < 6; i++)
    {
    gridEX1.AddItem(new object[] { "0", "1", "2", "3", "4", "5" });
    }

  23. #63

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    کسی نمیدونه چطوری میتونم یک کامبو باکس را تعریف کنم و مقداری به آن اضافه کنم و یکی از مقادیر بصورت پیش فرض انتخاب شده باشه؟

  24. #64

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام آقا دستت درد نکنه خیلی عالی آموزش دادی . اکثر بچه ها در برنامه نویسی با کامپوننت ها مشکل داشتن که این آموزش ها خیلی از مشکلات رو حل کرد. کارت خیلی خوبه . همینطور ادامه بده !!!!
    فقط یه مشکلی که من باش برخورد داشتم این بود که بعضی از Propertie هایی که شما از اون ها استفاده کردین در جانوس 3.5وجود نداره مثلا از این دو قسمت ایراد میگیره که Command وWidth جزئی از خصوصیات جانوس نیستند؟



    if (e.Command.Key.StartsWith("COLOR"))

    DateButton.Width = this.Width / 6

  25. #65

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام
    برا ما مبتدی ها هم عالی بود و نشان دهنده محدود نبودن برنامه نویسی .
    می خواستم ببینیم برای استفاده از ابزار جانوس باید ورژن خاصی از ویژوال باشه؟؟(2010)یا با ویژوال پائین تر هم میشه اجرا کرد؟؟؟؟

  26. #66
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    با سلام خدمت جناب zarrinnegar
    من با یک مشکل برخوردم هنگامی که شما یک کوئری به روش زیر به گرید پاس می کنید فیلتر گرید جانوس readonly میشه و دیگه اجازه نمی ده داخل تکست باکس فیلتر چیزی وارد کنید ایا راه حلی دارد هنگامیکه شما از new select برای انتخاب بعضی از از سطرها استفاده می کنید این اتفاق می افتد در ضمن من با EF کار می کنم

    BOMEntities DB = new BOMEntities();
    var query = from sd in DB.parts select new { sd.dwgno , sd.descfa } ;

    gridEX1.DataSource = query.ToList();
    gridEX1.RetrieveStructure();

  27. #67
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    با سلام
    نمونه پروژه رو براتون می زارم خودتون ببینید ورژن جانوس من هم 4.0.18 می باشد

    WindowsFormsApplication12.rar

  28. #68

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    چطوری میتونم دریک گرید جانوس کامبو باکس تعریف کنم و مقداری به آن اضافه کنم و یکی از مقادیر بصورت پیش فرض در خالت انتخاب باشه؟
    کسی با کامبو باکس گرید جانوس کارنکرده؟

  29. #69
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    15

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام .ازآموزشهاي خوبي كه ارائه دادين خيلي متشكرم. من ميخوام ازكنترل Schedule استفاده كنم ولي اطلاعاتي درموردش ندارم،ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.

  30. #70

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام همه مراحلی که برای کرک گفتین را انجام دادم ولی بازم به محض استفاده از ابزار میگه 30 روزه است

    در ضمن موقع اجرای register زمانی که یک بار برنامه را unistal کردم و دوباره نصب کردم خطای زیر را میده(فایل ضمیمه شد)
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  31. #71

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    با سلام و تشکر از آقای زرین نگار برای آموزش های خوبشون

    اگه میشه یه بخش از آموزشتون رو به استفاده از Checked ComboBox هم اختصاص بدید

    ممنون

  32. #72

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    تشکر از آموزشتون
    چند سوال از گرید

    1- لایه چیه و چه کاربردی داره
    2-طریقه بدست آوردن تعداد ستون در یک سطر و تعداد رکورد یا سطر چگونه هست
    3- طریقه ReadOnly کردن یک Cell
    4- خواندن تک تک مقادیر سلول ها چطوری هست و همچنین برای چک باکس چطوره

    for(i=0;i<CountRecord;i++)
    for( j=0;j<CountCell;j++)
    print(cel[i][j]);

    5-چطور میشه یک مقدار مربوط به کامبوباکس در گرید را به صورت پیش فرض نمایش داد
    آخرین ویرایش به وسیله sg.programmer : سه شنبه 18 بهمن 1390 در 22:38 عصر

  33. #73
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    1- لایه چیه و چه کاربردی داره
    اگه منظورتون layout، ساختار و چیدمان ستونهای گریدتون رو میگه..مثلا شما میخوای توی این گرید بر اساس اینکه کاربر یه checkbox رو میزنه design گرید و ستونهاش و کلا همه چیشو عوض کنید. واسه اینکار میتونید بیاید و دو تا layout تعریف کنید و بر اساس شرایط currentLayout گرید رو اون layout یا ساختاری که میخواید بزارید
    2-طریقه بدست آوردن تعداد ستون در یک سطر و تعداد رکورد یا سطر چگونه هست
    تعداد ستون: gridex.roottable.columns.count و تعداد rowها grid.getrows.count یا grid.rowcount
    3- طریقه ReadOnly کردن یک Cell
    یه سلول رو نمیتونید . یا باید کل ستون رو readonly کنید با دستور grid.roottable.coumns["col"].edittype=NoEdit یا اینکه اگه میخواید حتما فقط یه سلول از یه ردیف خاص readonly بشه باید رویداد currentcell رو raise کنید و توی اون چک کنید اگه تو ردیف مورد نظرتون و ستون مورد نظر بودید اون ستون رو noedit کنه و اگه نبود مثلا editType = Textbox یا هر چیز دیگه بذارید
    موفق باشی

  34. #74
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    - خواندن تک تک مقادیر سلول ها چطوری هست و همچنین برای چک باکس چطوره
    واسه این هم همونجوری که خودتون نوشتید بعد از بدست اوردن تعداد ردیف ها و ستونها باید دو تا loop تو در تو بزنید و برای نمایش مقدار سلولها:
    string s = grid.getrows[i].cells[j].value.tostring()

  35. #75
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    دوستان یه سوال؟ من میخوام تموم ردیفهای گریدم رو Select کنم. ضمنا گرید من بصورت SelfRefrencing . تا جایی که میدونم با grid.row =1 مثلا میشه یه ردیف رو فقط انتخاب کرد. سوالم اینه که چجوری با کد multiSelect کنم همونجوری که با موس و Control چند ردیف رو تو گرید انتخاب میکنیم..
    پیشاپیش مرسی

  36. #76

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    5-چطور میشه یک مقدار مربوط به کامبوباکس در گرید را به صورت پیش فرض نمایش داد
    آیا خودش بصورت پیش فرض قرار میگیرد
    6- روت تیبل roottable چه کاربردی داره؟ یعنی میشه چند جدول به گرید بایند کرد و هرکدوم را براساس مواردی دلخواه فعال کرد و نمایش داد : چطوری این امکان پذیره؟

  37. #77
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    6- روت تیبل roottable چه کاربردی داره؟ یعنی میشه چند جدول به گرید بایند کرد و هرکدوم را براساس مواردی دلخواه فعال کرد و نمایش داد : چطوری این امکان پذیره؟
    ببین دوست من تو گرید معمولی خود VS همینجوری میتونستی ستون تعریف کنی چون پیش فرض گرید این بود که شما کلا یه جدول از دیتابیس رو میخوای توی گرید نمایش بدی ولی چون گرید جانوس این امکان رو داره که چندین جدول رو با هم نشون بده بصورت درختی(البته به شرط داشتن ارتباط (relation) با هم دیگه)، پس ابتدا واسه اینکه بتونی ستون تعریف کنی باید table واسش تعریف کنی و ستون ها رو به اون table اضافه کنی و اون جدولی که مادر همه جداول و یه جورایی میشه گفت سرشاخه یه درخت اسمش roottable..

  38. #78
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    در مورد اینکه چجوری این کار انجام میشه هم اگه جانوس رو نصب کنید خودش کلی Sample داره واسه معرفی کامل کامپوننتهاش.. میتونی از اون ها استفاده کنی دوست من
    موفق باشی

  39. #79
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    آیا خودش بصورت پیش فرض قرار میگیرد
    6- روت تیبل roottable چه کاربردی داره؟ یعنی میشه چند جدول به گرید بایند کرد و هرکدوم را براساس مواردی دلخواه فعال کرد و نمایش داد : چطوری این امکان پذیره؟
    ROOTTable در گرید جانوس یعنی همون جدول اصلی که شما اطلاعات رو بهش وصل میکنید
    چون در گرید جانوس میشه چند Child رو به گرید متصل کرد بنابراین اولین جدول رو به عنوان RootTable در نظر میگیره و مابقی رو زیر این جدول با نام ChiledTable در نظر میگیره

    میشه چند جدول رو به گرید وصل کرد ولی هر جدول رو توی یک لایه میشه اضافه کرد
    و بعد که لایه گرید رو عوض میکنیم باید دیتاها رو بهش وصل کنیم تا نمایش بده

  40. #80
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط shadi khanum مشاهده تاپیک
    دوستان یه سوال؟ من میخوام تموم ردیفهای گریدم رو Select کنم. ضمنا گرید من بصورت SelfRefrencing . تا جایی که میدونم با grid.row =1 مثلا میشه یه ردیف رو فقط انتخاب کرد. سوالم اینه که چجوری با کد multiSelect کنم همونجوری که با موس و Control چند ردیف رو تو گرید انتخاب میکنیم..
    پیشاپیش مرسی
    شما میتونید از دستور selectedItems استفاده کنید

    GridEX1.SelectedItems.Add(1);
    GridEX1.SelectedItems.Add(2);
    GridEX1.SelectedItems.Add(4);

صفحه 2 از 8 اولاول 1234 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. دانلود کنید : آموزش نحوه استفاده از ReportViewer
    نوشته شده توسط ezamnejad در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1394, 11:56 صبح
  2. مقاله: دانلود آموزش نحوه استفاده از FreeTextBox
    نوشته شده توسط ezamnejad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 35
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1391, 00:17 صبح
  3. آموزش: اموزش نحوه استفاده از پارامتر ها
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 08 تیر 1389, 16:22 عصر
  4. آموزش نحوه استفاده از کنترل های AccessDataSource و SqlDataSource
    نوشته شده توسط DeveloperStudio در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 تیر 1388, 01:07 صبح
  5. آموزش نحوه استفاده از ُSQL SERVER در delphi !
    نوشته شده توسط ghaem در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1384, 18:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •