صفحه 3 از 8 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 314

نام تاپیک: سوال و جواب تاپبک "آموزش نحوه استفاده از ابزارهای جانوس janus "

  1. #81
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    با سلام می خواستم بدونم چگونه می تونم یک نوع column با خاصیت dropdown داشته باشم و اونو به یک فرم خاص پاس بدم یا اینکه یک نوع دیگه که بتونم با اون این کار رو انجام بدم وبعد اینکه چطور موقعیت اون فرم رو در زیر اون column تنظیم کنم در زیر یک نمونه گذاشتم خوشحال می شوم اگر راهنمایی نمایید

    private void gridEX1_DropDown(object sender, ColumnActionEventArgs e)
    {
    if (e.Column.Key == "Column1")
    {
    Form1 frm = new Form1();
    frm.StartPosition = FormStartPosition.Manual;
    frm.Top = this .Top + e.Column + ???
    frm .Left = this .Left + e.Column + ???
    frm .ShowDialog ();
    }
    }

  2. #82

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    با سلام

    من دارم روی همین پروژه آقای زرین نگار کار می کنم، میخام یه User Control روی Ribbon بذارم
    فکر کنم باید از Control Container استفاده کنم ولی وقتی اضافه می کنم نمایش داده نمیشه
    کسی هست بتونه کمک کنه
    sample های جانوس رو هم گشتم چیزی پیدا نکردم
    ممنون

  3. #83
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    کرکش کار سختی نیست ها ، البته شاید نسخه هاش با هم فرق کنه ولی واسه خود من اول Exe شو نصب میکنی بعد یه سری dll کرک شده داره میری جای اونها کپی میکنی... اگه خواستین بگی واستون dll هاش رو بفرستم
    موفق باشی

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار danial82
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    iran_tehran
    پست
    531

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط amir3321 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت جناب zarrinnegar
    من با یک مشکل برخوردم هنگامی که شما یک کوئری به روش زیر به گرید پاس می کنید فیلتر گرید جانوس readonly میشه و دیگه اجازه نمی ده داخل تکست باکس فیلتر چیزی وارد کنید ایا راه حلی دارد هنگامیکه شما از new select برای انتخاب بعضی از از سطرها استفاده می کنید این اتفاق می افتد در ضمن من با EF کار می کنم

    BOMEntities DB = new BOMEntities();
    var query = from sd in DB.parts select new { sd.dwgno , sd.descfa } ;

    gridEX1.DataSource = query.ToList();
    gridEX1.RetrieveStructure();
    منم چنین مشکلی رو دارم
    البته وقتی ستون شما محاسباتی باشه یا محتواش از چند ستون دیگه بدست بیاد مثل نام و نام خانوادگی که از ستون نام - نام خانوادگی درست بشه چنین مشکلی پیش میاد

  5. #85

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط danial82 مشاهده تاپیک
    تو امضا من میتوانی یه چیزایی پیدا کنی
    دوست عزیز لینک ها مشکل دارند

    من کرکشو دارم و فایلها را کپی هم میکنم موقع اجرای فایل Register این خطا در میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #86
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط danial82 مشاهده تاپیک
    منم چنین مشکلی رو دارم
    البته وقتی ستون شما محاسباتی باشه یا محتواش از چند ستون دیگه بدست بیاد مثل نام و نام خانوادگی که از ستون نام - نام خانوادگی درست بشه چنین مشکلی پیش میاد
    شما وقتی از حالت عادی برای لینک دیتا استفاده میکنید لیست بصورت ستونهایی با نوع های شناسایی شده وارد گرید میشه
    یعنی میفهمه که ستون از نوع عددی هست یا کاراکتری یا ...
    بخاطر همین هم ، فیلتر داخل گرید کار میکنه
    وقتی که شما با پارامتر New میایید و چند تا از فیلدها رو انتخاب میکنید ، نتیجه اون دستور یک لیستی میشه که همه فیلدهاش از یک نوعند و نمیتونه تشخیص بده که وقتی چیزی وارد میکنید فیلترش کنه
    بخاطر همین هم فیلتر readonly میشه
    شاید هم یک باگ باشه و من تا حالا پیدا نکردم که بشه از این حالت خارج شه
    دنبالش هستم

  7. #87
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط crazy_1892 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز لینک ها مشکل دارند

    من کرکشو دارم و فایلها را کپی هم میکنم موقع اجرای فایل Register این خطا در میده
    دوست عزیز
    من همه موارد رو برای کرک کنترل کردم شاید سیستم شما چیزی روش نصبه که این کار رو انجام نمیده
    اگر TeamViewer رو داری میتونم بیام روی سیستمت ببینم
    ولی قبلش باید با من هماهنگ کنی که پشت سیستم باشم

  8. #88
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط amir3321 مشاهده تاپیک
    با سلام می خواستم بدونم چگونه می تونم یک نوع column با خاصیت dropdown داشته باشم و اونو به یک فرم خاص پاس بدم یا اینکه یک نوع دیگه که بتونم با اون این کار رو انجام بدم وبعد اینکه چطور موقعیت اون فرم رو در زیر اون column تنظیم کنم در زیر یک نمونه گذاشتم خوشحال می شوم اگر راهنمایی نمایید

    private void gridEX1_DropDown(object sender, ColumnActionEventArgs e)
    {
    if (e.Column.Key == "Column1")
    {
    Form1 frm = new Form1();
    frm.StartPosition = FormStartPosition.Manual;
    frm.Top = this .Top + e.Column + ???
    frm .Left = this .Left + e.Column + ???
    frm .ShowDialog ();
    }
    }
    دوست عزیز
    شما میخواهین توی فرم چیکار کنید؟
    این قسمت ارتباطی با جانوس نداره ولی اگه بگی که توی فرم میخواهی چی رو نشون بدی شاید راه کارشو از روش دیگه ای توضیح بدیم

  9. #89
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط kamasoud مشاهده تاپیک
    با سلام

    من دارم روی همین پروژه آقای زرین نگار کار می کنم، میخام یه User Control روی Ribbon بذارم
    فکر کنم باید از Control Container استفاده کنم ولی وقتی اضافه می کنم نمایش داده نمیشه
    کسی هست بتونه کمک کنه
    sample های جانوس رو هم گشتم چیزی پیدا نکردم
    ممنون
    شما میخواهید یک usercontrol رو به ریبون اضافه کنید یا به فرم اصلی که ریبون داره؟
    اگر پروژه آموزشی رو دنبال کنید میبینید که یک UiPanelManager روی فرم اصلی هست که باهاش پنل های صفحه رو میسازیم
    داخل پنل یک Continer هست که میتونی داخلش Usercontrol رو اضافه کنی
    اگه نشون نمیده به خاطر اینه که شما توی خود پنل اضافه میکنید نه توی Container و چون این Continer روی کنترل شما قرار میگیره چیزی نشون نمیده

    اول توی صفحه اصلی روی Continer کلیک کنید بعد اسمش رو از Propertise ببینید بعد توی کد نویسی از اسم اون استفاده کنید
    چیز دیگه ای نداره که نشون نده

    بعدش هم اگر مشکلی داشتی کدت رو بزار ببینیم

  10. #90
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام دوستان
    من دنبال یک منو شبیه این می گردم کسی میتونه راهنماییم کنه؟

    menu.jpg

  11. #91

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام

    با تشکر از آقاي زرين نگار بابت آموزش

    چند سال پيش که جانوس ابزارهاش را راست چين کرد واقعا هيچ منبع فارسي براي کار کردن باهاش وجود نداشت

    بالاخره يکي پيدا شد آموزش فارسي قرار بده

    زحمات ايشون قابل تقدير هست ولي دوستان توجه داشته باشيد که اين تاپيک براي آموزش استفاده از ابزار هست نه آموزش کرک کردن جانوس!

    کل تاپيک را از ابتدا خوندم و ديدم اين بنده خدا (زرين نگار) درگير پاسخ به نحوه کرک کردن هست تا اينکه تمرکزش روي آموزش جانوس باشه.

  12. #92

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط mahdad sepah مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من دنبال یک منو شبیه این می گردم کسی میتونه راهنماییم کنه؟

    menu.jpg
    اين برنامه با دلفي نوشته شده يا VB6؟

    چرا از outlook bar جانوس استفاده کنيد که آموزشش در همين تاپيک هست؟
    قشنگ تر از اين تصويري که گذاشتيد هست.

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    یکی از ستونهای گرید به صورت کومبویی هست
    و برای باز شدنش باید با f4 باز کرد
    آیا می شه f4 را تغییر داد؟

  14. #94
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط zarrinnegar مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    شما میخواهین توی فرم چیکار کنید؟
    این قسمت ارتباطی با جانوس نداره ولی اگه بگی که توی فرم میخواهی چی رو نشون بدی شاید راه کارشو از روش دیگه ای توضیح بدیم
    با سلام خدمت جناب zarrinnegar
    من می خواهم از گرید اصلی خودم به یک گرید تو فرم دوم دسترسی پیدا کنم برای انتخاب یکی از رکورد های اون و پاس دادن بعضی اطلاعات از گرید فرم دوم به گرید اصلی . دقیقا مثل حالت DROPDOWNLIST که با زدن دکمه لیست باز شده و یک رکورد انتخاب می شود و لی من می خواهم یکسری امکانات فیلتر و سرچ به اون اضافه کنم نیاز دارم که داخل یک فرم دیگه این امکانات رو قرار بدم واون لیست رو در گرید اصلی با زدن دکمه DROPDOWNLIST نمایش بدم و کاربر بتونه انتخاب خودش رو انجام بده و رکورد انتخابی کاربر به گرید اصلی اضافه بشود وبرای نمایش فرم در زیر همان دکمه و در وسط صفحه اصلی به مشکل خوردم چون گرید جانوس متد GetCellDisplayRectangle
    نداشت و من یک نمونه کار با این متد دیده بودم
    قبلا از راهنمای شما تشکر می نمایم

  15. #95
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط mahdad sepah مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من دنبال یک منو شبیه این می گردم کسی میتونه راهنماییم کنه؟

    menu.jpg
    دوست عزیز این همان buttonbar جانوس است که خیلی راحت می تونی از اون استفاده کنی

  16. #96

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    باسلام و عرض خسته نباشید
    آیا در این گرید امکانش هست که خاصیت Allow Edit یک سری از ستونها False و یک سری دیگه True باشه؟
    ممنونم
    یاعلی

  17. #97
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط ali190 مشاهده تاپیک
    باسلام و عرض خسته نباشید
    آیا در این گرید امکانش هست که خاصیت Allow Edit یک سری از ستونها False و یک سری دیگه True باشه؟
    ممنونم
    یاعلی
    دوست عزیز میتونی allowEdit رو false نکنی و بذاری True باشه و اگه میخوای یه سری ستون رو بتونه تغییر بده و یه سری رو نه، اون ستونهایی که میخوای نتونه تغییر بده رو EditTypeشون رو بذاری NoEdit و اونهایی که میخوای بتونه تغییر بده رو دست نزنی..
    موفق باشی

  18. #98

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    1-چرا ORDER BY در گرید اعمال نمیشه ولی همین دستور رو در اکسس مینویسم اعمال میشه

    2-آیا چنین چیزی با گرید امکانپذیره
    فرض
    مثلا 20 نفر داریم که هر کدام دارای 15 فیلد ازقبیل شماره تلفن - ایمیل - موبایل - حقوق - و....
    میخوام داخل همین گرید بجز نام و نام خانوادگی مابقی فیلد ها را همین جا ویرایش کنم چون تعداد فیلد برای هر رکورد زیاد شاید کاربر در ویرایش مشخصات دچار اشتباه بشه
    حالا آیا امکان داره که که در وقتی کاربر داره اسکرول قسمت زیرین را جابجا میکنه بعضی از مشخصات مثل نام و نام خانوادگی هم در حین اسکرول همراه گرید باشند؟

  19. #99
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام
    کسی نحوه کار با button bar جانوس را بلد است؟من نمیتونم برای آیتم ها به صورت جدا کد بنویسم
    منم شدیدا به این احتیاج دارم ممنون میشم کمک کنید

  20. #100
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    بله دوست عزیز امکان داره... گرید یه خصیصه داره به اسم frozen columns که مثلا اگه میخوای دوتا ستون اول همراه گرید باشه باید بذاریش 2 .. یعنی تعدادش رو با تعداد فیلدی که میخواد با اسکرول همراه گرسد باشه باید تنظیم کنی..
    موفق بای

  21. #101
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط mahdad sepah مشاهده تاپیک
    سلام
    کسی نحوه کار با button bar جانوس را بلد است؟من نمیتونم برای آیتم ها به صورت جدا کد بنویسم
    منم شدیدا به این احتیاج دارم ممنون میشم کمک کنید
    دوست عزیز ButtonBar یه رویداد داره به اسم ItemClick که یک ورودی داره به اسم e از جنس ItemEventArgs که شی آیتمی (همون button) که روش کلیک شده و باعث fire شدن این رویداد شده رو به ما میده و شما به راحتی با Switch case زدن یا if else میتونید بگید اگه مثلا key اون آیتم = item1 بود کار1 انجام بشه و ...


    switch (e.Item.Key.ToLower)
    {
    case "item1":
    //first Btn click
    case "item2":
    //Second Btn click
    }

  22. #102
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط shadi khanum مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ButtonBar یه رویداد داره به اسم ItemClick که یک ورودی داره به اسم e از جنس ItemEventArgs که شی آیتمی (همون button) که روش کلیک شده و باعث fire شدن این رویداد شده رو به ما میده و شما به راحتی با Switch case زدن یا if else میتونید بگید اگه مثلا key اون آیتم = item1 بود کار1 انجام بشه و ...


    switch (e.Item.Key.ToLower)
    {
    case "item1":
    //first Btn click
    case "item2":
    //Second Btn click
    }
    بسیار بسیار ازتون ممنونم مشکلم حل شد

  23. #103

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط shadi khanum مشاهده تاپیک
    بله دوست عزیز امکان داره... گرید یه خصیصه داره به اسم frozen columns که مثلا اگه میخوای دوتا ستون اول همراه گرید باشه باید بذاریش 2 .. یعنی تعدادش رو با تعداد فیلدی که میخواد با اسکرول همراه گرسد باشه باید تنظیم کنی..
    موفق بای
    تشکر*

    من تو گریدم Columns set که شامل 3 ستون هست دارم - و frozen columns میزام 1 هر سه ستون انتخاب میشه آیا میشه فقط ستون 2 و 3 Columns set اولی انتخاب بشه
    -----------
    چرا ORDER BY در گرید اعمال نمیشه ولی همین دستور رو در اکسس مینویسم اعمال میشه
    یکی از ستون های گرید م در حالت انتخاب هست(مثل وقتی که روی ستون کلیک کرده ایم) و خاصیت های این ستون را با ستون های دیگه مقایسه میکنم میبیتن هیچ تفاوتی با بقیه نداره : مشکل از کجا میتونه باشه

  24. #104

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط zarrinnegar مشاهده تاپیک
    شما میخواهید یک usercontrol رو به ریبون اضافه کنید یا به فرم اصلی که ریبون داره؟
    اگر پروژه آموزشی رو دنبال کنید میبینید که یک UiPanelManager روی فرم اصلی هست که باهاش پنل های صفحه رو میسازیم
    داخل پنل یک Continer هست که میتونی داخلش Usercontrol رو اضافه کنی
    اگه نشون نمیده به خاطر اینه که شما توی خود پنل اضافه میکنید نه توی Container و چون این Continer روی کنترل شما قرار میگیره چیزی نشون نمیده

    اول توی صفحه اصلی روی Continer کلیک کنید بعد اسمش رو از Propertise ببینید بعد توی کد نویسی از اسم اون استفاده کنید
    چیز دیگه ای نداره که نشون نده

    بعدش هم اگر مشکلی داشتی کدت رو بزار ببینیم
    سلام

    یک کنترل تقویم فارسی دارم میخوام بندازمش روی ریبون فرم گذارش گیری که بازه تاریخ رو ازش بگیرم
    کاری با پنل ندارم، فقط میخام کلندر رو بندازم روی ریبون، چطوری این کارو بکنم؟

  25. #105

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    الان مشکلتون دقیقا کجاست و چه کاری رو نمیتونید انجام بدید؟
    سلام
    من با Order by داده های جدولم را سورت میکنم ولی وقتی میریزم تو گرید به علت انتخاب بودن یکی از ستون ها سورت جدول میریزه به هم

  26. #106
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    واسه اینکه اطلاعاتت توی گرید بر اساس کلیک روی ستونهای گرید sort نشه و بر اساس همون orderBy دستور Selectتون باشه ، خصیصه allowSort رو برای تک تک ستون هاتون false کنید. موفق باشی

  27. #107
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نوشته شده توسط zarrinnegar
    دوست عزیز
    شما میخواهین توی فرم چیکار کنید؟
    این قسمت ارتباطی با جانوس نداره ولی اگه بگی که توی فرم میخواهی چی رو نشون بدی شاید راه کارشو از روش دیگه ای توضیح بدیم
    با سلام خدمت جناب zarrinnegar
    من می خواهم از گرید اصلی خودم به یک گرید تو فرم دوم دسترسی پیدا کنم برای انتخاب یکی از رکورد های اون و پاس دادن بعضی اطلاعات از گرید فرم دوم به گرید اصلی . دقیقا مثل حالت DROPDOWNLIST که با زدن دکمه لیست باز شده و یک رکورد انتخاب می شود و لی من می خواهم یکسری امکانات فیلتر و سرچ به اون اضافه کنم نیاز دارم که داخل یک فرم دیگه این امکانات رو قرار بدم واون لیست رو در گرید اصلی با زدن دکمه DROPDOWNLIST نمایش بدم و کاربر بتونه انتخاب خودش رو انجام بده و رکورد انتخابی کاربر به گرید اصلی اضافه بشود وبرای نمایش فرم در زیر همان دکمه و در وسط صفحه اصلی به مشکل خوردم چون گرید جانوس متد GetCellDisplayRectangle
    نداشت و من یک نمونه کار با این متد دیده بودم
    استاد و استادان عزیز کسی نیست یک کمکی کند ممنون می شوم

  28. #108

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط shadi khanum مشاهده تاپیک
    واسه اینکه اطلاعاتت توی گرید بر اساس کلیک روی ستونهای گرید sort نشه و بر اساس همون orderBy دستور Selectتون باشه ، خصیصه allowSort رو برای تک تک ستون هاتون false کنید. موفق باشی
    تشکر
    میخوام که بصورت پیش فرض این تیک سورت فعال نباشه - چون از قبل فعال هست باز هم ترتیب به هم میخوره
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (12.2 کیلوبایت, 682 دیدار)

  29. #109
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    گزینه allowSort به گرید میفهمونه که بشه این ستون رو سورت کرد یا نه
    از گزینه SortIndicator استفاده کن و برابر None قرار بده

  30. #110
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط amir3321 مشاهده تاپیک
    نوشته شده توسط zarrinnegar
    با سلام خدمت جناب zarrinnegar
    من می خواهم از گرید اصلی خودم به یک گرید تو فرم دوم دسترسی پیدا کنم برای انتخاب یکی از رکورد های اون و پاس دادن بعضی اطلاعات از گرید فرم دوم به گرید اصلی . دقیقا مثل حالت DROPDOWNLIST که با زدن دکمه لیست باز شده و یک رکورد انتخاب می شود و لی من می خواهم یکسری امکانات فیلتر و سرچ به اون اضافه کنم نیاز دارم که داخل یک فرم دیگه این امکانات رو قرار بدم واون لیست رو در گرید اصلی با زدن دکمه DROPDOWNLIST نمایش بدم و کاربر بتونه انتخاب خودش رو انجام بده و رکورد انتخابی کاربر به گرید اصلی اضافه بشود وبرای نمایش فرم در زیر همان دکمه و در وسط صفحه اصلی به مشکل خوردم چون گرید جانوس متد GetCellDisplayRectangle
    نداشت و من یک نمونه کار با این متد دیده بودم
    استاد و استادان عزیز کسی نیست یک کمکی کند ممنون می شوم
    باید ازگزینه Multicolumn استفاده کنی و فیلدها رو توش بزاری و خاصیت فیلتر رو هم فعال کنی که با تایپ توی همون سلول ، لیستت هم فیلتر بشه و برسی به رکوردی که میخوای انتخاب کنی

  31. #111
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط kamasoud مشاهده تاپیک
    سلام

    یک کنترل تقویم فارسی دارم میخوام بندازمش روی ریبون فرم گذارش گیری که بازه تاریخ رو ازش بگیرم
    کاری با پنل ندارم، فقط میخام کلندر رو بندازم روی ریبون، چطوری این کارو بکنم؟
    داخل ریبون فرم یک Tab اضافه کن و داخلش یک ابزار از نوع ContainerControl اضافه کن ( یکی از نوع دکمه هایی هست که توی منوی طراح ظاهر میشه )
    بعد کنتل سفارشی رو بزار روی فرم مثلا یک تقویم فارسی و یا هر ابزاری رو که خواستی

    بعد روی همون دکمه ContainerControl کلیک کن و بعد برو خاصیت Control اون رو بزار برابر با اون ابزاری که روی فرم گذاشتی
    آخرین ویرایش به وسیله zarrinnegar : دوشنبه 24 بهمن 1390 در 01:04 صبح

  32. #112
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    باید ازگزینه Multicolumn استفاده کنی و فیلدها رو توش بزاری و خاصیت فیلتر رو هم فعال کنی که با تایپ توی همون سلول ، لیستت هم فیلتر بشه و برسی به رکوردی که میخوای انتخاب کنی
    می دونید که قبلا گفتم در حالتی که new select در کوئری استفاده شده باشد شما از فیلتر جانوس نمی تونید استفاده کنید و غیر فعال می شود و دیگر اینکه من نیاز به فیلتر چند مرحله ای دارم که در جانوس باید با کد انجام بدی به همین دلایل من یک گرید دیگه داخل یک فرم جدید قرار می دهم تا به این امکانات دسترسی داشته باشم و مشکل اصلی روی نحوه قرار گیری فرم فراخوان شده در زیر سلول و همان دکمه dropdown بود که نتونستم حلش کنم چون نمی تونستم location سلول رو بدست بیارم که در این مورد اگر کمکم کنید بسیار ممنون می شوم و یا راه حل دیگه ای اگر داشته باشید . البته یک گرید خوب از شرکت syncfusion پیدا کردم که این امکان رو خیلی کامل داره ولی نمی خواستم دو نوع گرید در پروژه ام استفاده کنم

  33. #113

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط zarrinnegar مشاهده تاپیک
    داخل ریبون فرم یک Tab اضافه کن و داخلش یک ابزار از نوع ContainerControl اضافه کن ( یکی از نوع دکمه هایی هست که توی منوی طراح ظاهر میشه )
    بعد کنتل سفارشی رو بزار روی فرم مثلا یک تقویم فارسی و یا هر ابزاری رو که خواستی

    بعد روی همون دکمه ContainerControl کلیک کن و بعد برو خاصیت Control اون رو بزار برابر با اون ابزاری که روی فرم گذاشتی
    با سلام

    درست شد، ازتون ممنونم
    آموزش ها رو ادامه نمی دین؟

  34. #114
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    یک مشکل کوچیک داشتم اینکه چگونه می تونم یک رکورد رو در گرید جانوس به حالت انتخاب در بیارم من یک رکورد رو با moveto() پیدا میکنم ولی می خواهم به حالت select در بیاید با فکوس هم نمی خوام این کار رو انجام بدهم میشه یک راهنمایی فرمایید

  35. #115
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط amir3321 مشاهده تاپیک
    یک مشکل کوچیک داشتم اینکه چگونه می تونم یک رکورد رو در گرید جانوس به حالت انتخاب در بیارم من یک رکورد رو با moveto() پیدا میکنم ولی می خواهم به حالت select در بیاید با فکوس هم نمی خوام این کار رو انجام بدهم میشه یک راهنمایی فرمایید
    این سوال تکراریه
    اگه چند صفحه به عقب بر میگشتید پیدا میکردید
    GridEX1.SelectedItems.Add(1);


    بجای عدد 1 شماره رکورد رو میزاری

  36. #116
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط zarrinnegar مشاهده تاپیک
    این سوال تکراریه
    اگه چند صفحه به عقب بر میگشتید پیدا میکردید
    GridEX1.SelectedItems.Add(1);


    بجای عدد 1 شماره رکورد رو میزاری
    این کد و دیده بودم ولی سطر رو به حالت select یعنی ابی رنگ در نمی اورد به این صورت استفاده می کنم مشکل چیه

    gridEX1.SelectedItems.Add(gridEX1.CurrentRow.RowIn dex);


    راستی یک نظری هم راجع به این موضوع بدهید ممنون می شوم
    باید ازگزینه Multicolumn استفاده کنی و فیلدها رو توش بزاری و خاصیت فیلتر رو هم فعال کنی که با تایپ توی همون سلول ، لیستت هم فیلتر بشه و برسی به رکوردی که میخوای انتخاب کنی
    می دونید که قبلا گفتم در حالتی که new select در کوئری استفاده شده باشد شما از فیلتر جانوس نمی تونید استفاده کنید و غیر فعال می شود و دیگر اینکه من نیاز به فیلتر چند مرحله ای دارم که در جانوس باید با کد انجام بدی به همین دلایل من یک گرید دیگه داخل یک فرم جدید قرار می دهم تا به این امکانات دسترسی داشته باشم و مشکل اصلی روی نحوه قرار گیری فرم فراخوان شده در زیر سلول و همان دکمه dropdown بود که نتونستم حلش کنم چون نمی تونستم location سلول رو بدست بیارم که در این مورد اگر کمکم کنید بسیار ممنون می شوم و یا راه حل دیگه ای اگر داشته باشید . البته یک گرید خوب از شرکت syncfusion پیدا کردم که این امکان رو خیلی کامل داره ولی نمی خواستم دو نوع گرید در پروژه ام استفاده کنم

  37. #117
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    گزینه HideSelection گرید رو بزار HighLight درست میشه

    درباره Multicolumn اگر جانوس رو کامل دارید توی منوی start\all programs\janus یک دمو گذاشته ، اجراش کن و توی قسمت Products and Orders گزینه Orders رو باز کن و ستون Employe رو ببین ، فیلتر هم داره و چند ستونی هم هست

    و اما درباره کاری که میخوایی انجام بدی پیشنهاد من اینه که توی گرید اطلاعات رو نگیری . من هیچ وقت از گرید برای ورود اطلاعات استفاده نمیکنم چون کنترل کردن و دردسرهاش زیاده و همه هم میخان هر نوع داده ای رو با گرید بگیرن و ذخیره کنن و وقتی با انواع داده ها و شرطها برخورد میکنن ، کل پروژه میخوابه و بخاطر یک گیری که شاید هم اصولش این نباشه که توی گرید از ورودی گرفته بشه دست از کار میکشن و کلی اعصاب طرف میریزه به هم
    البته نظر من اینه
    دلیل دیگه هم اینکه گرید با داده ها آفلاین برخورد میکنه و برای کسی که برنامه نویسی شغلشه ، باید روشی رو انجام بده که داده ها همون لحظه از دیتابیس خونده بشن یا ذخیره بشن و از گرید به عنوان یک لیستی که فقط اطلاعات رو نمایش میده استفاده بشه
    دموی جانوس رو هم نگاه کنی میبینی وقتی روی رکوردی دابل کلیک میکنی یک فرم برای ورود اطلاعات باز میشه که امکانات زیادی برای کاربر گذاشته که توی گرید شاید نشه استفاده کرد

  38. #118
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اراک
    پست
    230

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    درباره Multicolumn اگر جانوس رو کامل دارید توی منوی start\all programs\janus یک دمو گذاشته ، اجراش کن و توی قسمت Products and Orders گزینه Orders رو باز کن و ستون Employe رو ببین ، فیلتر هم داره و چند ستونی هم هست
    من حالت dropdown رو چک کردم در این حالت از row filter در گرید دوم باز شده بوسیله dropdown پشتیبانی نمی کنه نمی دونم شما کدوم فیلتر رو می گید یا من اشتباه می کنم چون هیچکدام از لیست های dropdown دموها فیلتر ندارند من حتی با کد به dropdown اضافه کردم ولی خطای notsupport داد

    ولی از خود froum سایت جانوس متوجه نحوه گرفتن location سلول جاری شدم مثل کد زیر

    Rectangle fd = gridEX1 .GetCellBounds(gridEX1 .CurrentRow .RowIndex ,gridEX1 .RootTable .Columns [0]);

    و مشکل جهت موقعیت صحیح فرم دوم فعلا حل شد حالا تا بعد ببینم مشکل بعدی چیه .

    در این مورد که از گرید برای ورود اطلاعات استفاده نکنی فقط همین که بعضی اوقات خیلی لازم میشه و راحتر است مثلا من در پروژه قبلی از این گزینه هیچ استفاده ای نکردم می تونستم بعضی جا ها استفاده کنم ولی خوب مثل نظرات شما پروژه رو پیش بردم . اما در پروژه جدیدم نیازم خیلی بیشتر شد و دیدم حرفه ای تر که که از این روش استفاده کنم در دموی جانوس هم جهت update همین گزینه رو گذاشته ولی برای insert از form با DoubleClick استفاده می کنه .

    باز هم از شما صمیمانه تشکر میکنم

  39. #119
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط swallow.pa مشاهده تاپیک
    با سلام
    فایل اصلی خود جانوس 4.0.18 رو برای دانلود دارید راستی دات نت فریم ورک 4 رو پشتیبانی می کنه
    و سوال دیگه کدوم ابزارهاش با فارسی و راست چین شدن مشکل دارن
    خیلی متشکرم
    فایل اصلی رو کدوستان توی این لینک گذاشتن ، دستشون درد نکنه
    ابزار ها همه راست چین میشن غیر از Tab و Ribbon

  40. #120

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط sh2007 مشاهده تاپیک
    پس براي راست چين شدن چيكار مي كنيد
    آقای زرین نگار عرض کردند " ابزار ها همه راست چین میشن غیر از Tab و Ribbon" و شما میتونید با ترفندهایی این دو تا رو هم درست کنید
    یا علی

صفحه 3 از 8 اولاول 12345 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. دانلود کنید : آموزش نحوه استفاده از ReportViewer
    نوشته شده توسط ezamnejad در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1394, 11:56 صبح
  2. مقاله: دانلود آموزش نحوه استفاده از FreeTextBox
    نوشته شده توسط ezamnejad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 35
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1391, 00:17 صبح
  3. آموزش: اموزش نحوه استفاده از پارامتر ها
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 08 تیر 1389, 16:22 عصر
  4. آموزش نحوه استفاده از کنترل های AccessDataSource و SqlDataSource
    نوشته شده توسط DeveloperStudio در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 تیر 1388, 01:07 صبح
  5. آموزش نحوه استفاده از ُSQL SERVER در delphi !
    نوشته شده توسط ghaem در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1384, 18:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •