صفحه 8 از 8 اولاول ... 678
نمایش نتایج 281 تا 314 از 314

نام تاپیک: سوال و جواب تاپبک "آموزش نحوه استفاده از ابزارهای جانوس janus "

  1. #281
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    دزفول شهر آب های خروشان
    پست
    148

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    با درود بر همه دوستان
    بعد از مدتها به کامپوننتهای جانوس نیاز پیدا کردم اما بعد از نصب و اضافه کردن آنها ، در زمان اضافه کردن یه کامپوننت از این مجموعه به صفحه ام خطای زیر رو میده ، لطفاً راهنمایی بفرمایید

    [QUOTE]

    • Microsoft Visual Studio
      ---------------------------
      Failed to create component 'UIButton'. The error message follows:

      'System.Exception: This Form uses a Janus WinForms Control v4 that was not properly installed in this machine.
      The Form Designer was prevented from being shown in order to avoid a possible corruption of the Form Settings.
      Please install the Janus WinForms Controls using the Controls Setup in order to edit this Form.

      at Janus.Windows.UI.Design.DesignHelper.a()

      at Janus.Windows.EditControls.UIButton.set_Site(ISite value)

      at System.ComponentModel.Container.Add(IComponent component, String name)

      at System.ComponentModel.Design.DesignerHost.PerformA dd(IComponent component, String name)

      at System.ComponentModel.Design.DesignerHost.System.C omponentModel.Design.IDesignerHost.CreateComponent (Type componentType, String name)

      at System.ComponentModel.Design.DesignerHost.System.C omponentModel.Design.IDesignerHost.CreateComponent (Type componentType)

      at System.Drawing.Design.ToolboxItem.CreateComponents Core(IDesignerHost host)

      at System.Drawing.Design.ToolboxItem.CreateComponents Core(IDes...'
      ---------------------------
      OK






  2. #282

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام به همه دوستان
    ممنون از اموزشهای خوبتون
    میخواستم بپرسم کسی میدونه چطوری gridex.getdatarow را تبدیل به دیتا تیبل کرد یا اینکه چطوری میتونم وقتی روی گرید جانوس فیلتری انجام میدم فقط رکوردهای فیلتر شده را تبدیل به دیتا تیبل کنم

  3. #283
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    با عرض سلام و خسته نباشید ،

    این تاپیک رو مطالعه کردم و خوشم اومد. چند سال پیش برای گرید جانوس یک کامپوننت فیلتر نوشتم و تو پروژه هام ازش استفاده میکنم. یک عکس ازش میزارم. فقط کافیه گرید مورد نظرتون رو تو خصوصیت مورد نظر کامپوننت بدین و تمام. اون قسمتی که در کادر قرمز رنگ هستش ، همون کامپوننتی هست که نوشتم.



    اگه فکر میکنید به دردتون میخوره بگید تا کامپوننت رو آپلود کنم. البته اینم بگم که ایده این کامپوننت رو از مثال خود جانوس گرفتم.

    موفق باشید...

  4. #284

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط hadi2345 مشاهده تاپیک
    با عرض سلام و خسته نباشید ،

    این تاپیک رو مطالعه کردم و خوشم اومد. چند سال پیش برای گرید جانوس یک کامپوننت فیلتر نوشتم و تو پروژه هام ازش استفاده میکنم. یک عکس ازش میزارم. فقط کافیه گرید مورد نظرتون رو تو خصوصیت مورد نظر کامپوننت بدین و تمام. اون قسمتی که در کادر قرمز رنگ هستش ، همون کامپوننتی هست که نوشتم.



    اگه فکر میکنید به دردتون میخوره بگید تا کامپوننت رو آپلود کنم. البته اینم بگم که ایده این کامپوننت رو از مثال خود جانوس گرفتم.

    موفق باشید...

    اره دستت درد نکنه

  5. #285
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران زمین
    پست
    12

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    با سلام خدمت همه دوستان
    چطور میتونم به childtable گرید با استفاده از کد یک ردیف اضافه کنم؟
    خودم این کد را نوشتم جواب نمیده و ردیف را به root table اضافه میکنه

    gridEX1.RootTable.ChildTables[0].GridEX.AddItem(dr.fldyear, dr.fldMonth, dr.fldDay);
    با تشکر

  6. #286
    کاربر تازه وارد آواتار zentex
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    40

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    لطفا دررابطه با قرار دادن دكمه در سلول گريد اين كامپوننت مثال قراردهيد يا راهنمايي كنيد
    با تشكر

  7. #287
    کاربر تازه وارد آواتار alireza1514
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    بندرکنگ
    پست
    70

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و کرک جانوس در ویندوز 8

    برای کرک جانوس در ویندوز 8 به روش زیر عمل کنید این روش برگرفته شده از سایت مایکروسافت هستش
    برای اینکه فایل register.bat در پوشه کرک اجرا بشه نیاز هستش که پوشه اسمبلی در مسیر ویندوز از حالت asembely viewr خارجش کنیم.
    مراحل زیر را انجام بدین تا بتونید به پوشه اسمبلی دسترسی کامل داشته باشین. بعد از انجام مراحل زیر میتوانید فایل ها رو یکی یکی از پوشه کرک در مسیر windir\assembly\GAC_MSIL در پوشه خودشون کپی کنید.

    1) Use Regedit and go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Fusion

    2) and add a REG_DWORD entry called “DisableCacheViewer” and set the value to 1


    3) After updating that entry you can path through to C:\Windows\assembly\ and copy or grab files, replace them, etc.

    تشکر یادتون نره اگه بدردتون خورد
    آخرین ویرایش به وسیله alireza1514 : سه شنبه 17 دی 1392 در 23:15 عصر

  8. #288

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و کرک جانوس در ویندوز 8

    با سلام خدمت همه دوستان
    lمن با گريد جانوس چند تا مشكل دارم
    1-آيا گريد جانوس قابليت wrap text مانند اكسل را دارد
    2-آيا ميتوان همانطوري كه سايز ستونها را با كشيدن ماوس تغيير داد سايز سطرها را به اين شكل تغيير داد
    چون وقتي ميخام اطلاعات داخل گريد را چاپ كنم به دليل تعداد ستونهاي زياد كل ستونها در صفحه جا نميشود و مجبور هستم كه محتواي هر سلول را چند خطي كنم تا در صفحه جاشود.
    از دوستاني كه اين مشكل را حل كردن صميمانه خواهش دارم به من يه كمكي بكنن.نياز فوري دارم.ممنون

  9. #289

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نحوه گذاشتن دكمه بر روي سلول گريد

    ابتدا بايد خاصيت عمومي ان را تنظيم كنيد
    gridHdr.RootTable.Columns.Add("tedadlink");
    gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].Caption = " ";
    gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].Width = 120;
    gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].DataMember = "tedadlink";
    gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].Visible = true;
    gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].ButtonStyle = Janus.Windows.GridEX.ButtonStyle.Ellipsis;
    gridHdr.RootTable.Columns["tedadlink"].Key = "tedadlink";

    سپس در رويداد مربوط به گريد در قسمت معلوم شده در پايين كد مورد نظر بنويسيد
    privatevoid gridHdr_ColumnButtonClick(object sender, Janus.Windows.GridEX.ColumnActionEventArgs e)
    {
    if (e.Column.Key == "tedadlink")
    {/
    آخرین ویرایش به وسیله moj4030 : شنبه 03 اسفند 1392 در 11:38 صبح

  10. #290

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    checked combobox

    اگه مي شه راهنمايي كنيد من يك كومبو باكس دارم كه اطلاعات كامل مي ريزم داخل ان و كاملا مي توانم اطاعات ازش بخونم فقط مشكل من اين است كه نمي تونم وقتي كه فرد چندتا را قبلا زده بود را بايند كنم يعني تيك اتوماتيك خودم بزنم

    و همچنين چه جوري بتونم ستون مورد نظر خودم در قسمت بالاي كومبو كه تيك خورده ها را نمايش ميده بگذارم

  11. #291

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    مو قع لود مي شه همه كار كرد
    gridHdr.RootTable.Columns.Add("tedadlink");
    gridHdr.RootTable.Columns[
    "tedadlink"].Caption = " ";
    gridHdr.RootTable.Columns[
    "tedadlink"].Width = 120;
    gridHdr.RootTable.Columns[
    "tedadlink"].DataMember = "tedadlink";
    gridHdr.RootTable.Columns[
    "tedadlink"].Visible = true;
    gridHdr.RootTable.Columns[
    "tedadlink"].ButtonStyle = Janus.Windows.GridEX.ButtonStyle.Ellipsis;
    gridHdr.RootTable.Columns[
    "tedadlink"].Key = "tedadlink";

  12. #292

    Arrow نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام
    ممنون از اموزش تون
    یه سوال امکانی هست که کسی بتونه با جانوس نمودار رسم کند؟
    خواهشا هرچه سریعترجواب بدین

  13. #293

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام
    من يك پروژه دارم كه مي خواهم در زماني كه گريد داشته باشد يكي از ستون ها داراي checked comcobow باشد تا از انجا ليست مورد نظر خودش را وارد نماييد
    لطفا اگه مي توانيد سريع جواب دهيد كه پروژه ام خوابيده است
    ممنون

  14. #294

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام کسی از دوستان میدونه ریبون بار جانوس رو چطور باید راست چین کرد؟

  15. #295

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام- Learning_Janus_14.part6.rar را فراموش کردید بگذارید یا من ندیدم ؟!

  16. #296

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام
    من یک یوزر کنترل ساختم که توش یک سری کنترل lable و textbox هستش میخواستم با کمک گرید جانوس هی تکرارش کنم در قالب یک لیست . فکر کنم باید گرید را از نوع card view کنم اما نمیدونم چگونه این یوزر کنترلر را اضافه کنم
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

  17. #297

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام دوستان
    واقعا از این تاپیک موثر تشکر میکنم
    من یک مشکل داشتم
    برای نمایش درختی با childtable در گرید که داخل آموزش 16 توضیح داده شده مشکل داشتم
    میشه یه توضیح مختصر در این مورد بدید

  18. #298

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    دوستانی که مشکل کرک کردن در ویندوز 8 رو دارن و این پیغام رو میگیرن:

    The system cannot find the file specified

    برای حل مشکل، ابتدا Command Prompt رو به صورت Run As Administrator اجرا کنین، بعد فایل Register.bat رو از داخل Command Prompt اجرا کنین. یک راه دیگه هم اینه که ابتدا DLLها رو داخل SYSTEM32 کپی کنین، بعد فایل Register.bat رو از داخل خود ویندوز به صورت Run As Administrator اجرا کنین.

  19. #299
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    چطور میشه گرید جانوس رو فارسی کرد؟مثلا اون قسمتهای فیلترینگشو

  20. #300

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    چطور میشه گرید جانوس رو فارسی کرد؟مثلا اون قسمتهای فیلترینگشو
    Grid Designer / Builtintexts / Value

  21. #301
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط mortezamhd مشاهده تاپیک
    Grid Designer / Builtintexts / Value
    این یعنی چی بزرگوار؟

  22. #302
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    متوجه شدم خدا خیرت بده دوست خوبم

  23. #303

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    آقا اگه بزارید که خیلی خوب میشه ... .

  24. #304
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    چطور میشه در گریدجانوس جمع یک ستونو در آخر همون ستون نمایش داد؟

  25. #305

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام به همگی
    من وقتی میخوام یکی از این شئ ها را به فرم اضافه کنم خطا میده، راهنمایی کنید.

    12.png

  26. #306

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام به همه دوستان به خصوص جناب زرین نگار عزیز امیدوارم انسانهای دلسوزی مثل ایشون به ایرانی ها بیشتر اضافه بشن

    دوستان من هم همین مشکل رو دارم و کرک رو همونطور که گفتید انجام دادم
    اما وقتی میخوام اضافه کنم همین اررور رو میده

  27. #307

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط amir_147_m مشاهده تاپیک
    سلام به همگی
    من وقتی میخوام یکی از این شئ ها را به فرم اضافه کنم خطا میده، راهنمایی کنید.

    12.png
    سلام دوست عزیز
    من هم همین مشکل رو داشتم اما با توجه به گفته های آقای زرین نگار اول جانوس رو حذفش کردم
    بعد ریست کردم
    دوباره جانوس رو نصبیدم اینبار هم آنتی ویروس رو غیر فعال کردم هم نت رو
    فایل کرک رو کپی کردم به محل دی ال ال ها و ریجستر رو اجرا کردم
    و کامپوننت ها رو اضافه کردم به تولباکس و به فرم خودم که دیگه ارور رو نمیداد.



    تشکر باعث تشویق افراد به انجام بیشتر اون کار خوب میشه

  28. #308

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    این یعنی چی بزرگوار؟
    GridDesigner.Builtintexts.Value;h

  29. #309

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    با سلام
    من میخواستم تو Vb با دو تا Button خارج از گرید سطرهای گرید رو بالا پایین کنم لطفا دوستان راهنماییم کنن
    ممنون

  30. #310

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط hadi2345 مشاهده تاپیک
    با عرض سلام و خسته نباشید ،

    این تاپیک رو مطالعه کردم و خوشم اومد. چند سال پیش برای گرید جانوس یک کامپوننت فیلتر نوشتم و تو پروژه هام ازش استفاده میکنم. یک عکس ازش میزارم. فقط کافیه گرید مورد نظرتون رو تو خصوصیت مورد نظر کامپوننت بدین و تمام. اون قسمتی که در کادر قرمز رنگ هستش ، همون کامپوننتی هست که نوشتم.



    اگه فکر میکنید به دردتون میخوره بگید تا کامپوننت رو آپلود کنم. البته اینم بگم که ایده این کامپوننت رو از مثال خود جانوس گرفتم.

    موفق باشید...
    سلام.
    لطف میکنین کامپوننت خودتون رو آپلود کنین؟
    ممنون.

  31. #311

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    سلام دوستان عزیز . اول بگم که در سایت خیلی جستجو کردم. بحث دوستان در این زمینه رو هم خوندم ولی هنوز جواب نگرفتم.

    من کار دوست عزیز corona رو انجام دادم ولی وقتی میخوام توی جدول detail رکورد اضافه یا ویرایش کنم مشکل دارم. لطفا راهنمایی کنید.

    و اما شرح ماوقع:

    کاری که من کردم از طریق کدنویسی نیست همش از ابزارهای خود ویژوال استودیو 2012 استفاده کردم. از ورژن 4 gridex استفاده می کنم.
    یه دیتاست دارم که توش جدول مستر-دیتل هست و relationship هم تنظیم کردم.datasource گرید رو به دیتاست وصل کردم و بعد هم retrieve structure رو زدم خودش جدول child رو هم ساخت و گزینه heirarchial گرید رو هم true هست.
    برنامه به این صورت هست که رکوردهای جدول مستر از یه فرم دیگه پر میشه و gridex رو برای این گذاشتم که رکوردهای جدول مستر رو به کاربر نشون بده و قابلیت addnewrecord رو فقط برای جدول دیتل true کردم.

    حالا مشکلم اینجاس که نمی دونم از کدوم رویداد گرید برای اضافه کردن رکورد به جدول دیتل استفاده کنم و اینکه چطوری ستونهای جدول دیتل رو بخونم؟

    دوستان اگه نمونه برنامه ای در این زمینه دارید.برام بزارید.
    اگه زود جواب بدین ممنون میشم. وقت کمی دارم.خدا امواتتونو بیامرزه.
    ممنونم

  32. #312
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    با سلام ابزارهای جانوس کلا برای ویزوال 2010 مشکل داره زحمت کشیدی بعد کلی آموزش

  33. #313

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    با سلام ابزارهای جانوس کلا برای ویزوال 2010 مشکل داره زحمت کشیدی بعد کلی آموزش
    دوست عزیز خوشبختانه مشکلم حل شد.

    حالا میخوام بدونم چطور میشه در گرید جانوس به یک سلول از جدول دیتیل دسترسی پیدا کرد.من با این دستور به سلولهای جدول مستر مقدار وارد می کنم.

    gridex1.SetValue("ColumnName",value);


    ولی وقتی همین دستورو برا دسترسی به یه سلول از جدول دیتیل می نویسم. خطا میده.

  34. #314

    نقل قول: آموزش نحوه استفاده از ابزار های جانوس و برنامه سازی مانند خود جانوس

    دوستان عزیز مشکلم حل شد.
    من بیشتر رویدادهای گرید جانوسو در حالت اتصال به دیتاست مستر-دیتیل بررسی کردم. در بیشتر رویدادها جدول مستر رو بعنوان دیتاسورس میشناسه ولی در رویداد کلیک وقتی که روی گرید دیتیل کلیک کنید اونوقته که میشه به سلولهای جدول دیتیل دسترسی داشت و از اونا مقدار خوند یا بهشون مقدار داد.
    من برای گرید دیتیل یا همون childtableام خصوصیت allowaddnew رو true کرده بودم میخواستم فیلد تاریخم بطور اتوماتیک پر باشه. برای همین توی رویداد کلیک گرید اینطوری نوشتم:

    if (gridex1.currenttable.caption=="childtablename" && gridex1.currentrow.rowindex==-1)
    {gridex1.SetValue("ColumnName",value);
    }


    وقتی کاربر روی یکی از سلولهای ردیف اول کلیک کنه و اقدام به ورود اطلاعات کنه سلول موردنظر بطور اتوماتیک پر میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 06 دی 1396 در 05:40 صبح

صفحه 8 از 8 اولاول ... 678

تاپیک های مشابه

  1. دانلود کنید : آموزش نحوه استفاده از ReportViewer
    نوشته شده توسط ezamnejad در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1394, 11:56 صبح
  2. مقاله: دانلود آموزش نحوه استفاده از FreeTextBox
    نوشته شده توسط ezamnejad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 35
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1391, 00:17 صبح
  3. آموزش: اموزش نحوه استفاده از پارامتر ها
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: سه شنبه 08 تیر 1389, 16:22 عصر
  4. آموزش نحوه استفاده از کنترل های AccessDataSource و SqlDataSource
    نوشته شده توسط DeveloperStudio در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 02 تیر 1388, 01:07 صبح
  5. آموزش نحوه استفاده از ُSQL SERVER در delphi !
    نوشته شده توسط ghaem در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1384, 18:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •