نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Structure Map و Layout

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    Question Structure Map و Layout

    با سلام
    من توی Layout با Html.Action منو هامو درخواست میکنم (اینجا ارور میگیرم)
    معماری Unit of Work + Repository Pattern پیاده سازی شده با StructureMap
    این HtmlAction رو که کامنت میکنم همه چیز اوکی میشه
    خوب حالا چجوری میشه توی StructureMap تعریف کرد که HtmlAction درست کار کنه؟
    Layout:

    @{
    @Html.Action("Navs","Home")
    } }


    @RenderBody()
    @{
    @Html.Action("Socials", "Home")
    }

    منبع فارسی برا آموزش کل اسراکچر مپ هست؟
    سوال دیگه اینکه توی .NetCore هم همین شکل هست ساختارش یا خیر؟
    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: Structure Map و Layout

    با سلام شما باید از ActionLink استفاده کنین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: Structure Map و Layout

    ممنون از پاسخگوییتون اما این متد یک پارشیال ویو رو با یک کنترلر پر میکنه و میفرسته (یک اکشن رو صدا میزنم)
    در حالت عادی بدون IOC کار میکنه

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: مقایسه بین structure map و nenject
    نوشته شده توسط r4hgozar در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 28 دی 1393, 10:55 صبح
  2. سوال: درخواست آموزش های مرتبط با structured map
    نوشته شده توسط mosi98 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 بهمن 1392, 19:32 عصر
  3. Win32 Api Map in .NET
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 بهمن 1382, 19:16 عصر
  4. معرفی MAP NETWORK برای یک کاربر
    نوشته شده توسط mo_jahan در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 بهمن 1382, 20:40 عصر
  5. map a network drive? d
    نوشته شده توسط Best Programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 آذر 1382, 15:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •