نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ویرایش آدرس عكس در جدول

  1. #1

    ویرایش آدرس عكس در جدول

    سلام
    یك جدول دارم مثلا مال آلبوم عكسه با این فیلدها:
    Id, title, imageaddress
    همه هم ضروری هستند
    مشكلم تو ویرایش هست، وقتی كاربر تو اكشن ادیت هست ممكنه فقط بخواد عنوان رو عوض كنه و عكس رو كاری نداشته باشه، حالا تو این اكشن چكار باید كرد؟خوب تو حالتی كه فایل آپلود اینپوت نداریم و همهتكست معمولی هستن مشكلی نداریم و تو httpget متد همه مقادیر رو میذاریم ولی وقتی فایل آپلود داریم این مقدار رو كجا بذارم؟نمیدونم چطور باید بپرسم، امیدوارم متوجه شده باشید.

  2. #2

    نقل قول: ویرایش آدرس عكس در جدول

    سلام..
    شما توی ورودی مثلا یه نوع از HttpPostedFileBaseباید داشته باشید .درسته؟
    حالا فقط کافیه این با یه شرط ساده چک بکنید که خالی نباشه.

    if(file.ContentLength>0){

    پس وقتی خالی نبود حالا یه سری عملیات باید اتفاق بیوفته
    1)عکس جدید آپلود میشه
    2)اسم و آدرس عکس جدید توی دیتابیس ویرایش میشه
    3) عکس قدیم باید حذف بشه
    آخرین ویرایش به وسیله سعید کشاورز : جمعه 24 آذر 1396 در 23:21 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حذف آدرس عکس از جدول در صورتی که عکس مربوطه در مسیر درج شده وجود نداشته باشد
    نوشته شده توسط abas1388 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1391, 23:22 عصر
  2. سوال: ذخیره عکس در جدول اسکیوال با ادرس
    نوشته شده توسط taghdir26 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1390, 16:08 عصر
  3. ذخیره و بازیابی ادرس عکس در دیتا بیس
    نوشته شده توسط saeeedft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 06 خرداد 1388, 16:14 عصر
  4. ذخیر ادرس عکس در بانک و بازیابی اون
    نوشته شده توسط saeeedft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1388, 19:30 عصر
  5. سوال: عکس در جدول
    نوشته شده توسط markarian در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 دی 1387, 21:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •