نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ارسال داده به جند جدول مرتبط و خطای اعتبارسنجی

  1. #1

    ارسال داده به جند جدول مرتبط و خطای اعتبارسنجی

    سلام. من یه فرم تعریف کردم با چندتا جدول. یه فرم تعریف کردم که از هر جدول چندتا فیلدش رو گذاشتم توش. حالا وقتی میام فرم رو سایمبت کنم مرتب به من خطای validation میده. و معلوم هم نیست مال چه فیلدیه. فیلدهایی هم که در فرم نیاوردم همشون nullable هستند. به نظرتون اشکال از چیه؟ راهی هست که کلا validation رو غیر فعال کنم ببینم چی میشه؟

    این ویو مدلم هست:

    public class CreateUsersViewModel
    {
    public EmployeePosition EmployeePositions { get; set; }
    public Employee Employees { get; set; }
    public UsersInfo UserInfos { get; set; }

    }





    این هم کنترلر. فیلدهای مشترک رو اینجا تعریف کردم. empid فیلد مشترک تو سه تا جدول هست

    public ActionResult CreateUsers()
    {

    return View();
    }
    [HttpPost]

    public ActionResult CreateUsers(CreateUsersViewModel model)
    {


    var Emplployee = new Employee
    {
    EmpID = model.Employees.EmpID


    };
    var UserInfo = new UsersInfo
    {
    Usr_EmpID = model.Employees.EmpID
    };
    var EmployeePosition = new EmployeePosition
    {
    EmpID = model.Employees.EmpID
    };
    using (var db = new ParsDataEntities())
    {
    db.Employees.Add(Emplployee);
    UserInfo.Usr_EmpID = Emplployee.EmpID;
    db.UsersInfos.Add(UserInfo);
    EmployeePosition.EmpID = Emplployee.EmpID;
    db.EmployeePositions.Add(EmployeePosition);
    db.SaveChanges();
    return MessageBox.Show("با موفقیت ثبت شد", MessageType.Success);
    }




    }






    میشه راهنماییم کنید؟خیلی وقتم رو گرفته تا الان

  2. #2

    نقل قول: ارسال داده به جند جدول مرتبط و خطای اعتبارسنجی

    سلام
    اول از همه شرط ModelState.IsValid رو قبل از ثبت اطلاعات چک کنید
    دوما، شما چرا دوبار واسه ابجکت های UserInfo و EmployeePosition فیلد EmpID رو مقدار دهی کردین؟! مگه فیلدتون قراره بعد از ثبت توی دیتابیس تغییر کنه؟
    سوما اینجوری نمیشه نظر داد، مدل هاتون رو اینجا قرار بدین که بررسی بشه

  3. #3

    نقل قول: ارسال داده به جند جدول مرتبط و خطای اعتبارسنجی

    سلام
    ممنون از توجهتون
    Modelstate رو گذاشتم. خطای اعتبارسنجی نداره دیگه
    دلیل اینکه دو بار تعریف کردم اینه که اسم این فیلد توی جدول دیگه فرق میکنه. در جدول اول empid کلید اصلی و autoincrement هست. پس مقدارش در فرم توسط کاربر ثبت نمیشه. در جدول userinfo مقدار EmpId=Usr_empId هست اما چوا اسمش متفاوت هست دوباره آوردمش.
    عکس مدلم رو گذاشتم . توی مدل کلیدهای empid که در employee کلید اصلی و در دوتای دیگه کلید خارجی هست رو گذاشتم.



    توضیح: جدول employee همه مقادیر بجز EmpId که کلید اصلی هست بقیه allow null هستند.
    جدول UserInfo فیلدهای Usr_UserNameوUsr_PasswordوUsr_EmpIDوUsr_Activat ion باید مقداردهی بشن و null نمیپذیرند.
    جدول EmployeePosition هم فقط فیلدEmpID_Creator ،نال میگیره.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله leilast : پنج شنبه 23 آذر 1396 در 17:25 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ارسال داده به جند جدول مرتبط و خطای اعتبارسنجی

    این 3 ویومدل در متد httpget وهله سازی نکردید

    public EmployeePosition EmployeePositions { get; set; }
    public Employee Employees { get; set; }
    public UsersInfo UserInfos { get; set; }



    بدینصورت وهله سازی کنید

    public ActionResult CreateUsers()
    {
    var m= new{اینجا وهله سازی سه ویومدل انجام بدید}

    return View(m);

    }



    در متد httppost یک برکپوینت ابتدای کد بزارید و ولیدیشن رو چک کنید

  5. #5

    نقل قول: ارسال داده به جند جدول مرتبط و خطای اعتبارسنجی

    پست قبلی رو ویرایش کردم چون خطای اعتبارسنجی از بین رفت و دیگه نیازی به ویو نیست (ویو رو هم گذاشته بودم پاک کردم).
    الان در کنترلر خطا به قسمت savechange میگیره.
    درواقع فکر میکنم کویری مشکل داشته باشه.
    حالا با توجه به مدل و کلیدها میشه کنترلر رو یه بررسی کنید ببینید کجاش مشکل داره؟
    ممنون میشم

  6. #6

    نقل قول: ارسال داده به جند جدول مرتبط و خطای اعتبارسنجی

    وهله سازی رو انجام دادم اما همون قسمت اول کنترلر قبل از actionresult ها گذاشتم که هر جا لازم داشتم ازش استفاده کنم.
    validation رو هم درستش کردم و خطاش رو بردم.
    بریکپوینت هم گذاشتم برای هر سطر از قسمت هایی که add داره دو سطر local و sql رو با علامت ضربدر قرمز مشخص کرده و یه سطر هم نوشته the function evaluation requires all threads to run

  7. #7

    نقل قول: ارسال داده به جند جدول مرتبط و خطای اعتبارسنجی

    با سلام، الان مشکل شما برطرف شده یا خیر؟

  8. #8

    نقل قول: ارسال داده به جند جدول مرتبط و خطای اعتبارسنجی

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    با سلام، الان مشکل شما برطرف شده یا خیر؟
    ببخشید مثل اینکه خیلی شلوغ شد واضح نگفتم.
    خطای اعتبارسنجی داشت اولش ، اما اون خطا رو رفع کردم. اما الان توی اینزرت داده مشکل داره.یعنی داده های فرمم باید توی سه تا جدول اینرزت بشه که نمیشه!

    توی پست قبلی برای فهمیدن مشکل اینزرت روی کدهای کنترلر بریک پوینت گذاشتم و خطاشو توضیح دادم. اگر لازمه از خطا عکس بذارم.
    (روی خطوط مربوط به add بریک پوینت میذارم همه فیلدها رو null نشون میده.)
    الان اشکال باید در کويری کنترلر باشه. نمیدونم کجاش اشتباس. اگر یه بررسی بفرمایید ممنون میشم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ارسال داده به جند جدول مرتبط و خطای اعتبارسنجی

    شما برک پوینت بزارید ابتدای متد post قبل از متد addببینید داده های دریافتی نال هست یا خیر؟
    اگر نال نبود مشکل به سمت دیتاکانتکست شماست
    بهتره ازش عکسی بگیرید ارسال کنید

  10. #10

    نقل قول: ارسال داده به جند جدول مرتبط و خطای اعتبارسنجی

    عکس از خطاها
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 11.jpg‏ (76.3 کیلوبایت, 12 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 12.jpg‏ (77.3 کیلوبایت, 12 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 13.jpg‏ (68.7 کیلوبایت, 12 دیدار)

  11. #11

    نقل قول: ارسال داده به جند جدول مرتبط و خطای اعتبارسنجی

    مشکل حل شد . ممنون از همه
    آخرین ویرایش به وسیله leilast : سه شنبه 28 آذر 1396 در 12:17 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ارسال داده به یک فرم
    نوشته شده توسط asirha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1384, 10:22 صبح
  2. اسمبلی برای ارسال داده به پورت در xp کار نمی کنند
    نوشته شده توسط xmazdak در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 تیر 1384, 01:22 صبح
  3. ارسال داده به پورتهای سریال و پارالل به کمک دستورات دلفی
    نوشته شده توسط xmazdak در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1384, 18:20 عصر
  4. ارسال داده به excel
    نوشته شده توسط iran888 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1383, 15:43 عصر
  5. ارسال داده به excel
    نوشته شده توسط iran888 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 آبان 1383, 19:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •